Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S4 Wi-Fi sertifikasından göz kırptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Daha önce MWC 2018'de duyurulacağı söylenen ve GFXBench'te özellikleri listelenen Galaxy Tab S4, şimdi de Wi-Fi sertifikasıyla gündeme geldi. SM-T835 model numarasıyla WiFi Alliance tarafından onaylanan Galaxy Tab S4'ün Eylül ayında düzenlenecek IFA Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor. 
     
    Ortaya çıkan Wi-Fi sertifikası Galaxy Tab S4'ün teknik detaylarıyla ilgili bilgi vermese de tabletin Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle geleceğini doğruladı. Daha önce GFXBench veri tabanında özellikleri ortaya çıkan Galaxy Tab S4'ün teknik detaylarını hatırlayacak olursak, 10.5 inç büyüklüğünde 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekrana ev sahipliği yapacak olan Galaxy Tab S4, gücünü Qulacomm Snapdragon 835 platformundan alıyor. Adreno 540 grafik birimi ve 4 GB sistem belleğiyle desteklenen tabletin dahili depolama kapasitesi ise 64 GB olacak. 12 MP çözünürlüğünde arka ve 7 MP çözünürlüklü ön kameranın yer aldığı Galaxy Tab S4, hem ön hem de arka kameradan Full HD video kaydı gerçekleştirebilecek. 
     
    Ses tarafı AKG imzalı dörtlü hoparlör sistemiyle güçlendirilecek olan tablete, yenilenmiş S-Pen de eşlik edecek. Android 8.0 Oreo işletim sisteminin yüklü olduğu cihazın Galaxy Tab S4 Wi-Fi ve Galaxy Tab S4 LTE olmak üzere iki farklı versiyonla satışa sunulması bekleniyor. 



  • Snapdragon 845 ile gelseydi...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.