Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
25
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen hafta aldığım tab s11 tabletimi iade ederek s11 ultra aldım (daha önce kısa dönemlerde tab s8 ultra ve s9 ultra kullanmıştım) onların yanında bu ucuz kaldı yanında yani ısınamadım... herhalde kalın çerçevelerden yada ultralar çok deli görünüyor ve güzel, yoksa anakartlar aynı...
    Bakalım 15 gün içinde hepsiburada'ya 2.iadem olucak inş.sorun çıkartmazlar... tek korkum iki tabletle ortada kalmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar genellikle video kullanımı için alınacak, bazen hdmi ile görüntü verip ders anlatmak için de kullanabilirim. Sizce s10 Plus mı mantıklı yoksa s11 mi? S11'de çoğu kişi s9'un güncel hali diyor. Açıkçası kendim çok büyük ekran taraftarı değilim. Hatta Xiaomi Pad mini vs bakıyordum. Ama bazı özelliklerin s11de kısılmış olduğu gördüm ve bu yüzden hemen hemen aynı fiyata sizce s10 plus mı almalıyım s11 mi?

2 side bende yok ama anladığım kadarıyla kalemle pek bir işin yoksa s11 al geç. Birde Plus mı normal versiyonumu dersen kişisel olarak elde kullanım için en iyisi düz 10.1 olan. Eline alıp değerlendirmeden plus alma derim.

Merhabalar,
    Kullanım amacınız ve "büyük ekran sevmeme" kriteriniz aslında cevabı oldukça netleştiriyor; bununla birlikte a S11 hakkında duyduğunuz "kısıtlanmış özellikler" endişesi tamamen haklı. Özellikle ders anlatımı senaryonda kritik bir detayı atlamamak gerekiyor.

1. Ekran ve Taşınabilirlik (Kritik Karar Noktası)
    Sizin Durumunuz: "Çok büyük ekran taraftarı değilim" diyorsunuz ve Xiaomi Pad Mini gibi 8 inç civarı tabletlere bile bakmışsınız
    * Tab S10 Plus: 12.4 inç devasa bir tablet. Elde tutup video izlemek veya kanepede uzanırken kullanmak için oldukça büyük ve ağırdır (570g+). Daha çok masaüstü/laptop alternatifi gibidir.
    * Tab S11 (Baz Model): 11 inç boyutunda. S10 Plus'a göre çok daha yönetilebilir, daha hafif (~470g) ve incedir. Sizin boyut tercihininize çok daha uygun.
    2. S11'de özelliklerin kısıldığı doğru, ancak hangilerinin sizin için önemli olduğu da önemli:
    * Ekran Teknolojisi (KISILMADI): S11 baz modelde ekran kısıtlaması yok. Hâlâ Dynamic AMOLED 2X kullanıyor ve hatta S9/S10 serisine göre parlaklığı daha yüksek (dışarıda veya aydınlık sınıfta ders anlatırken avantaj). LCD panele düşürülmemiş.
    * Kamera (KISILDI): Arkadaki ultra geniş açı kamera kaldırıldı. Tabletle manzara fotoğrafı çekmeyecekseniz (ki ders ve video için alıyorsun) bu önemsiz.
    * S-Pen Bluetooth Özelliği (KRİTİK - KISILDI): İşte burası ders anlatımı için önemli. S11 paketlerinde gelen kalemler "BLE (Bluetooth Low Energy)" desteği olmadan geliyor (kalemin üzerindeki tuşa basarak "PowerPoint slaytını uzaktan değiştirme" veya "videoyu durdur/başlat" gibi uzaktan kumanda işlevleri artık yok).
    * S10 Plus: Kalemi Bluetooth desteklidir; uzaktan kumanda gibi kullanabilirsiniz.
    3. Video ve HDMI Görüntü Aktarımı
    * Video İzleme: S11'in ekranı daha parlak ve boyutu yatakta/kanepede izlemek için daha ergonomik. S10 Plus çok büyük kaçacaktır.
    * Ders Anlatımı (HDMI): Her iki tablet de USB-C üzerinden görüntü aktarımını (DisplayPort over USB-C) destekler. HDMI kablosu ile projeksiyona bağladığında görüntü alırsın. Samsung DeX her ikisinde de var, ancak S11'de "Tablet ekranında DeX" özelliği (PC arayüzünü tabletin kendi ekranında kullanma) bazen kısıtlı olabiliyor, sadece monitöre bağlayınca açılıyor. Bu da ders anlatımı için aslında daha iyi (tablet ekranı notlarınız olur, projeksiyon sunum olur).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batak12 -- 1 Şubat 2026; 15:5:13 >

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız, iade edebildiniz mi?

Teşekkür ederim hocam uzun uzun yazmışsınız. Baya açıklayıcı olmuş elinize sağlık. S11 256 gb ile s10+ hemen hemen aynı fiyattaydı, ikisini de yanyana inceledim büyüklük olarak açıkçası çok fark yoktu, ağırlık olarak da çok az hissedilebilir derecede s10+ bir tık daha ağırdı. Büyüklük fazla gözüme çarpmadı açıkçası ve s10+ almayı tercih ettim. Çünkü BT kalem dediğiniz gibi benim için kritik seviyede önemliymiş bunu videolarda görüp karar kılmıştım. Açıkçası dışarıda da çok kullanmayacağımı düşünerek ekran parlaklığını dert etmedim. Ama s11 ile arasında bariz parlaklık farkı var. Şu an için iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda bakacağız.

Tekrardan teşekkürler.

• Dün gecelik indirim yakalayıp Mediamarktan 256Gb S11 Gümüş renk aldım. Orjinal klavyeli kılıf piyasada yok. Bulabildiklerim de 14.000-22.000₺ bandında. Öncelikle memnun olduğunuz kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mıdır? Klavyeli kılıf ikinci planda kaldı.

klavyeli kılıf bence aşırı gereksiz , tableti hantal yapmaktan başka bi işe yaramıyor , klavye alıyorsun yanılmıyorsam tablet dışında kullanamıyorsun Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu 

klavye fare seti yazayım size her yerde kullanırsınız ben çok memnunum

Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu
    Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konuamazon
    Logitech Pebble 2 Set Çoklu Cihaz Özellikli Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye ve Mouse Seti - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6JFM88?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

kılıf olarakda kendime s9 ultra için almıştım , güzeldir

Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konuwww.amazon.com.tr
    JETech Kılıf için Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 Inç ile S Pen Tutucu, PU Deri Iş Folio Standı Cepli & Askılı Koruyucu Tablet Kapağı, Otomatik Uyandırma/Uyku (Graphite Siyah), 334E-
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCRQ4PC1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

ekran koruyucu da şunu almıştım

Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konuwww.amazon.com.tr
    JETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab S10 Ultra/Tab S9 Ultra 14.6 Inç Kolay Kurulum Çerçevesi ile, Temperli Cam Filmi, HD Şeffaf, 2 Adet
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBMPLZFC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------

• s12 tahmini çıkış tarihi ne zaman denk gelir acaba?

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.