Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu (6. sayfa)
-
-
Stand üzerinde kullanacaksanız Ultra düşünüyorsunuz sanırım o yüzden normal laptop yerine kalemle tablet kullanmak sizin için daha rahat bir kullanım sunacaktır. Herkesin kullanım pratiği farklı olduğu için bir mağazada bizzat deneyimlemeniz sizin için daha iyi olur. İnternette bakarken 13'' iPad bana çok uygun gözükürken bizzat deneyimlediğimde kullanım pratiği açısından rahat olmadığını ve 11'' tabletin benim kullanım alışkanlığıma daha iyi uyduğunu gördüm. Sizin için de mesela tam tersi durum söz konusu olabilir. Sadece film izleme konusunda tabletlerin oranları film oranlarına uymadığı için 11'' tabletlerde siyah barlar çok fazla oluyor ve bu da izleme zevkini bozuyor, Ultrada ekran boyutundan kaynaklı siyah barlar çok daha az olduğu için netflix vs yerlerden içerik izlemek (stand üzerinde tabi ki) çok daha keyifli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 20 Aralık 2025; 17:52:18 >_____________________________ Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay. -
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Evet doğrudur izleme odaklı düşünüyorum. Windows tarafında doğru düzgün native app kalmadı tarayıcı üzerinden de düşük kaliteli oluyor netflix vs. Ayrıca oled ekranlı bir laptop çok çok pahalı. O yüzden bu şekilde düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Takip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tab s11 ultra için klavyeli kılıf bulamıyorum. Bulan varsa link atabilir mi?
Vallahi her yere baktım yok. Hatta yurt dışında bile doğru düzgün bulunmuyor
-
Valla Çok gittim geldim... S10+'mı? S11'mi? Şu An ikiside Aynı Fiyattı... Ekran Büyüklüğümü? Yoksa %30'dan fazla anakart gücümü?
Seçimimi S11'den yana kullandım...
S8 Ultra ve S9 Ultra Kullanmıştım çok kısa süreler(2'şer ay civarı) sattığıma çok üzülmüştüm...
Bakalım Z fold 7'yi 3 aylık süreçte çok yoğun kullnamaya başladım batarya süresi artık yetmediğinden yanına tablet alayım dedim...
_____________________________ Samsung S25 Edge Titanium IcyblueSamsung Galaxy Tab S11 Ultra Moonstone Gray&Samsung Galaxy Watch 8Huawei FreeArcDetaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme -
herkese selamlar.
çocuğum için tablet alacağım ama kararsız kaldım.
tablet için kalem önemli ama android özgürlüğünüde istiyor.
önce honor magic2 alacaktı. ama onda şikayet çok hem marka hem ekran konusunda çok şikayet var. kalemide iyi değil diyorlar.
s11 e baktım ama fiyatlar oldukça yükselmiş. 3 ay önce
26.000 e gelen tablet 33.000 olmuş. eğitim indirimi ile 30.500 e geliyor.
tableti kullananlar acaba kronik sorunları var mı? sıkıntılı bir tablet mi? yanıtlarsanız çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu ikili set süper bişi , bendede aynısı var
_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
Ben de düz s11 ile kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Daha rahat taşıyabileceğim katlanır modellere baktım ama kalitelerinden şüphem var. Bu ürünü yanımda kolayca taşıyabilir miyim sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Merhaba arkadaşlar. Tab s11 256 gb tableti yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bundan önce tab s9 tabletimi aynı şarj aletleri ile şarj ediyordum. Şuanki tabletim tab s11 bu şarj aletleri ile şarj ederken ekranda dokunmalar parazitlenmeye başlıyor. yani ekranı kaplamayan uygulamalarda dokununca titriyor. örneğin youtube uygulaması küçülterek parmağımla tuttuğumda uygulama titriyor. Bu sadece youtube ile ilgilki değil hepsinde aynı sorun oluyor. bu sorun şarj esnasında oluyor.
_____________________________ -
tablette ekran görüntüsü almanın kolay yolu var mı?
illa güç ve ses kısma tuşuna aynı anda basmak zorunda mıyız?
-
Bazen Spigen 65 W'lık şarj cihazı bazen de bilgisayarın 100 W'lık şarj cihazını kullanıyorum ama hiç karşılaşmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ --- -
s9 ultra kullanıyorum
o şey bende yok
ekran kaydedici var diğeride vardır heralde , o menüdeki seçeneklerin olduğu yer felan olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 12 Ocak 2026; 19:44:43 >_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
Muhtemelen vardır. Linkteki video S9 serisi için. 3.dakika da quick access panel ile SS almayı gösteriyor.
WebPro EducationyoutubeHow To Take Screenshots On Samsung Galaxy Tab S9, S9+ and S9 Ultrahttps://www.youtube.com/watch?si=zxCC2eR93CUcaLu6&v=0r2rOSEVXIo&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ---
-
hallettim , üst tarafta kalem simgesi var ona tıklayınca düzenleyebiliyorsunuz
sizde pdf üzerinde kement-dikdörtgen özelliği çalışıyor mu?
ben yarım çalışıyor
yani;pdf üzerinde 10 satır var diyelim , 2 tane satırı boyadım diyelim , kement veya dikdörtgen kullanarak 10 satırı birden seçtiğimde hepsini almıyor , boyadığım 2 satırdaki yeri kopyalıyor sadece
zor oluyo ya , pdf üzerinden bazı yerleri kesip-kopyalamam lazım , boş kağıda o notları aktarmaya çalışıyorum , olmuyor
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt