Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
22
Favori
6.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

unutttum dediğim şeyin yerini buldum Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu temassız işlemler kısmındaymış , sizde görüyorsunuz uygulama kısmında var seçenek ama ne ettiysem bi türlü geçiş yaptıramadım , kalemde şarj olan kalemlerden , düz kalem değil o yüzden kalemden dolayı olduğunu düşünmüyorum şimdilik , samsung forumları varsa orada konuşuluyordur ama orayada bakasım pek yok ( varsa böyle bi forum tabi )

Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu

Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Samsung S11 modelinde kalemdeki bluetoothu kaldırdığı için bizde o menüler yok ne yazık ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu videoda eski S-Pen ve yeni S-Pen arasındaki farklar ve özellikler detaylıca anlatılmış. Açıkçası bluetooth özellikle S-Pen Ultra için daha kullanışlı iken 11'' için kullanım özellikleri pek de bir anlam ifade etmiyormuş günlük kullanım senaryosunda.

Techisode TVyoutube
    Galaxy Tab S11 Ultra Deal! (affiliate): https://howl.link/hqdclb2ykcm6k Is Samsung's Galaxy Tab S11 Ultra worth the upgrade from the Galaxy Tab S10 Ultra or Tab S9 Ultra? Here's a deep dive Galaxy Tab S11 Ultra review and comparison to definitively answer that question! "For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life." - John 3:16 https://youtu.be/Gy1ijQnWLGc https://youtu.be/Awyo-XjWHcQ https://youtu.be/GAooccURrQ8 https://youtu.be/ynKaSPTsc0Y https://youtu.be/srMpLN1DBe0 https://youtu.be/t33tDLuGIyI?list=PL7csmxHr1NMAe0ONGceCMRT5ynvsa1cZ5 https://youtu.be/qc2wlIGpsdM?list=PL7csmxHr1NMAe0ONGceCMRT5ynvsa1cZ5 Anker Fast Charger (affiliate): https://amzn.to/3KofXA8 Subscribe for more deep dive videos! https://www.youtube.com/techisodetv?sub_confirmation=1 Timecodes: 00:00 Galaxy Tab S11 Ultra vs Tab S10 Ultra vs Tab S9 Ultra 00:21 Physical Differences 01:10 Accessory Pins 01:35 S Pen Differences 02:43 The bad news 03:15 This is more important than you'd think. 03:49 Speaker Design 03:58 Micro SD Card Specs 04:28 More bad news 05:17 This is frustrating... 06:00 Weight changes 06:46 Durability 07:37 Battery Capacity 07:54 Screen Quality - Reflectivity 08:38 Screen Quality - Outdoor Visibility 09:34 Screen Quality - HDR Video Playback 10:15 The Pink Shift 11:14 Performance - Gaming 12:07 Performance - Productivity 12:32 Battery Life Check-in 12:39 Battery Life Test 13:13 Performance - Video Export 13:43 Thermal Performance 14:06 Wi-Fi Speed Test 14:58 Full Battery Drain Results 15:38 Charge Speed Test 17:43 Camera Specs 18:20 Photo Comparison 19:26 Video Call Test 22:06 Speaker Comparison 23:18 The Biggest Controversy 26:17 But There's Hope 27:50 This makes a HUGE difference 28:23 New Software Features 33:36 A HUGE Deal and Final Thoughts *This description includes affiliate links. If you purchase a product through one of those links, Techisode TV gets a small commission at no extra cost to you. This is one of the main sources of income used to purchase products to review and cover travel expenses to product launch events. #TabS11Ultra #TabS10Ultra #TabS9Ultra #Review
    https://youtu.be/2y4lU6f5AI0?si=o9z50IxNwW6o0lAJ&t=1398

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 3 Aralık 2025; 17:30:11 >
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • batak12 kullanıcısına yanıt

şaka gibi ama benim favori kalem özelliği çalışmaya başladı Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu 

seçtiğim kalemler arasında geçiş yapabiliyorum

ulan diyorum neyi farklı yaptım? aklıma hiçbişi gelmiyor

tek farklı yaptığım , android marketten başkabi not uygulaması indirmek oldu , onu indirdikten sonra çalıştı Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu  onun haricinde başka hiç bişi yapmadım Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu 

dün fark ettim çalıştığını , bugün detaylıca kontrol edicem , indirdiğim farklı not uygulamasını kaldırınca çalışmaz ise demektirki ondan kaynaklı Samsung Galaxy Tab S11/S11 Ultra Ana Konu 

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------

• Selamlar dostlar...

Hali hazırda S25 Ultra kullanıcısıyım...
    Ofis ortamında masaüstü cihazım var ancak ofisime yarı zamanlı gidiyorum...

S25 Ultra ile fotoğraf makineden sürekli fotoğraf aktarıyor, Whatshapp'a yüklüyor, internet sitesine haber upload ediyor, Capcut'ta basit video renderleri yapıyorum yine onları da Youtube'ye upload ediyorum...

Hal yoğun kullanım olunca günde 3 kez telefonu şarj ediyorum...

Kararsızım; 2. Cep telefonunu mu alsam (bahsettiğim iş kullanımı için) yoksa S11 Tab'mı alsam...

merhabalar, kullanım amaçlarına göre en avantajlı seçenek bir tablet gibi görünüyor. Telefon yerine daha geniş ekran tercihi foto edit, video render, text edit konularında avantaj sağlayacaktır. Eğer Samsung telefon kullanıyor olmasaydınız ipad tercih edin derdim , malum apple eco sistemi sosyal medya uygulamaları açısından daha başarılı bulunuyor,ancak bu durumda bir Samsung tablet daha avantajlı olacaktır

Kalem konusu yüzünden S10 ile S11 arasında çok gittim geldim, işlemci sebebiyle s11 aldım ( s11 işlemcisi de iyi değil ancak S10'dan iyi). işin kötüsü blue tooth destekli Spen alsam bile s11'in yazılımı desteklemeye cek.

S10 ile S11 arasında kalınacak bir durum yok bence, S10'un işlemcisi ile S11 arasında bir nesilde olması gerekenden fazla fark var, özellikle GPU tarafında. Bluetooth özellikleri de evet bazı durumlarda kullanışlı gözüküyor ancak günlük kullanım senaryosunda çoğu fonksiyon akla bile gelmeyecektir. S11 serisinde spen in geliştirilerek ekran üzerinden kalem ve renk değiştirme işi günlük kullanım senaryosunda çok daha başarılı olmuş gibi gözüküyor.

Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • 2 gündür kullanıyorum, cihaz hiç ısınmadı. Performansı da gayet başarılı. Almak isteyenler hiç düşünmesinler Tab S11

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • Slmlar herkese spigenin sitesinde kılıflar stoklara girmş. Orjinalden daha güzel görünüyor bu arada. değerlendirmek isteyen bir baksın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar selamlar. Tableti aldığımdan beri kılıf arıyorum ama bir türlü bulamadım. Amazondan bir tane sipariş vermiştim yurtdışı gönderim fakat o da kendi kendine iptal oldu. Hem yatay hem de dikey olarak sabit durabilen siyah bir kılıf arıyorum alan varsa yönlendirebilirse sevinirim. Spigen’in sitesindeki kılıflar yatay duruyor fakat dikey durduğuna dair bir görsel veya yorum göremedim. Sevgiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben tab s9 kullanıyorum izleme odaklı küçük geldiği için film dizi izlemek adını laptop yerine tercih etmeyi düşünüyorum. Stand üzerinde kullanacağım. Sormak istediğim ben Bedensel engelliyim ellerimi tam koordine kullanamıyorum. Stand da kullanacak olsam da kullanması çok mu zor sizce yoksa alışır mıyım? Kullananlar fikir verirse sevinirim.

• Sıkıntı olur derseniz 13 inç macbook a yöneleceğim. Stand üzerinde de olsa sonuçta bir tablet ve zaman zaman elle koordine gerekebilir o yüzden bu durumlarda çok sıkıntı yaşar mıyım kafam karışık.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.