Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
60
Favori
142.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben tam anlamıyla sizin gibi düşünmüyorum. Laptop ile kıyasladıgınızda işletim sisteminin güvenlik ile ilgili güncellemeleri olmazsa olmazdır.

    ama tablet için ise güncelleme güvenlikten çok kullanıcı ara yüzünün iyileştirilmesi ve (android'den dolayı) kaynakların optimize edilmesi üzerinedir. (güvenlik açıklarının çok ciddi oldugunu düşünmezsek)

    Hiç güncelleme yapmadan da pek cok kişi telefon veya tabletini kullanmaya devam etmektedir. yani benim görüşüm olmazsa olmaz değildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere ekran teknolojisi Super AMOLED. Buda onu diğer tabletlerden ayırıyor çünkü daha üstün ve kaliteli bir ekran teknolojisi kullanıyor.

    Ayrıca TAB S' in adaptif ekran özelliğini anlatan bu harika reklam filmini de izlemenizi tavsiye ederim. Fikirlerinizi değiştirebilir..

    http://www.tabletmecmua.com/samsung-tab-s-adaptif-ekran-ozelligi-inceleme-filmi/
  • recistic kullanıcısına yanıt
    bu da kurumsal reklam filmi :


    http://www.tabletmecmua.com/samsung-galaxy-tab-s-on-inceleme-yorum-ozellikleri/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breathe78 -- 27 Ağustos 2014; 15:31:20 >
  • Selam arkadaslar. Ram olayi tamamdır. Açılıştaki standart başlayan uygulamaları " startup manager" ile iptal ettim. Root olmadan bu iş için sadece bu programı buldum. Daha iyisini kullanan paylaşabilir. Ram kullanimi 1.03 seviyelerine düştü ki % 34-35 oluyor. Yine de cok ama rootsuz bu kadarı oluyor. Cihaz bariz rahatladı. Bu işten once antutudan 34844 almıştı. Simdi 35064 cikti. Bu skoru alan tablet bilmiyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica pdf olayi ipad için uygun. Tab s'de üst ve altta bosluk kaliyor ve biraz daha küçük görünüyor.

    Youtube videolari cok net degil ama ipad'de de durum aynı. Zaten amatör videolar oldugu icin cok da bir beklenti ile izlemiyorum. Ama mesela teknoseyir.com' daki ürün inceleme videoları gayet net, ekran farkini gösteriyor.

    Arkadaşlar, bu tablette uygulamaları pencere şeklinde yani çalışan bir programın üstüne açabiliyor muyuz? Bilen varsa lütfen paylaşır mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre önce yurtdışında Galaxy Tab S ile beraber tanıtımı yapılan Galaxy Tab S Standlı Klavye & Kılıf Türkiye'de bugün itibariyle stoklara girmiş bulunmakta ve satışa başlamış bulunmaktadır.

    Beyaz renk:http://www.gsmavm.com/?urun-1180-samsung-galaxy-tab-s-10-5-standli-klavye-kilif-ej-ct800twegtr

     Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]
     Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]


    Bronz renk:http://www.gsmavm.com/?urun-1181-samsung-galaxy-tab-s-10-5-standli-klavye-kilif-ej-ct800taegtr

     Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]
     Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]


    Özellikler:
    *Yalnızca uyumlu Samsung cihazlar ile kullanılabilir.
    *Uyumlu modeller: Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi, Samsung Galaxy Tab S 10.5 3G
    *Bağlantı tipi: Bluetooth
    *Samsung Bluetooth Klavye üzerinde yer alan multimedia kısayol tuşları sayesinde zengin multimedia deneyiminin tadını çıkarın.
    *Klavye üzerinde yer alan kısayol tuşları: S Finder, Uygulamalar, Ses + -, Parlaklık + - , Screenshot (Ekran görüntüsü alma), Çalışan uygulamaları göster, Medya Player tuşları (İleri, Geri, Oynat ve Duraktat), Home Butonu, Mute (Sessiz) tuşu bulunmaktadır.
    *Samsung Standlı Bluetooth Klavyeyi aynı zamanda kılıf olarak kullanabilirsiniz.
    *Samsung Klavyeyi cihazınızın ekran kısmını koruyacak şekilde kılıf olarak kullanabilirsiniz. (Cihazınızın arka yüzeyi bu kullanımda açıkta kalacaktır)
    *Anlatılan bu kullanım şeklinde klavye tuşlarının bulunduğu yüzey ile Tab S tabletinizin ekran yüzeyi birbirini kapatacak şekilde kullanılmaktadır.




  • Satışa çıktığı gün aldm ve oldukça memnunumdm ta ki dün akşam gereksiz sitelerin indirdiği birkaç uygulamayı silerken, tabletim kendiliginden bütün fotoğraflarımi silene kadar galeriyi boşalttı otomatik veri kaydi butonu işaretli olmasina rağmen hicbir şekilde silinen fotolara ulaşamadım böyle bir şey daha önce başına gelmiş biri var mı, gerçekten o fotolara ihtiyacım var 700 taneydi; ((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T320 ile T700 arasında ciddi fark yok isteyenler T320 alabilir.

    T800 güzel cihaz ama 1200 lira pahalı bence.Artırılabilir hafıza olsa her türlü İpad Air alınırda işte o fark çok önemli.
  • Samsung' un yeni reklam filmi amerikada yayına girdi.

    Apple' ı oldukça kızdıracak türden bir reklam.

    iPad Air ve Tab S ile new york sokaklarında dolaşıp röportaj alıyorlar iki cihaz arasındaki farkları kullanıcılara soruyorlar.

    http://www.tabletmecmua.com/samsung-apple-ipad-air-tab-s-karsilastirma/
  • Arkadaslar birsey sormak istiyorum android tabletlere yabanciyim, google play store da tabletlere uyumlu program ve oyun sayisi gercekten cok mu az sayida yani program ve oyunlar ekranda siritiyor mu gercekten ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef google play store'da tablete uygun uygulama sayısı cok az. Olanlar da kullandıgınız tablete uygun olmayabilir hatta. Mesela Tab s 10.5 ekran bundan önce olanlar 10.1 ekran. Samsung store da bile tablet diye gösterdikleri uygulamalar uyumsuz olabiliyor. Örnek olarak racing 3 oyunu ipad'de ekrana tam oturdugundan görüntü tab s 10.5 'e göre daha güzel. Çünkü tab s 'de pikselleşme oluyor uyumsuz oldugundan. Başka bir örnek mc 5. Tab s de görüntü çok kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmexx

    Maalesef google play store'da tablete uygun uygulama sayısı cok az. Olanlar da kullandıgınız tablete uygun olmayabilir hatta. Mesela Tab s 10.5 ekran bundan önce olanlar 10.1 ekran. Samsung store da bile tablet diye gösterdikleri uygulamalar uyumsuz olabiliyor. Örnek olarak racing 3 oyunu ipad'de ekrana tam oturdugundan görüntü tab s 10.5 'e göre daha güzel. Çünkü tab s 'de pikselleşme oluyor uyumsuz oldugundan. Başka bir örnek mc 5. Tab s de görüntü çok kötü.

    Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.. Android in bu yonleri uzuyor insani malesef ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g'li olanları ne zaman gelecek acaba?
  • Arkadaşlar selamlar. Tab s 10.5 kullanılmadığı (1 gun) surede %10 gibi pil tüketiyor. Note 8.0 %1 tüketirken tab s çok fazla açıkçası. Ama çaresini ultra power saving moduna alarak buldum. %1 'e düştü. Bilginize. Geceden birakirken ultra moduna alabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    3g'li olanları ne zaman gelecek acaba?

    Bende bekliyorum. Note 8 tabletimi satip Tab S 3g lisini almak istiyorum. Yurt dışında 400 eur imiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GÖKHANK


    quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    3g'li olanları ne zaman gelecek acaba?

    Bende bekliyorum. Note 8 tabletimi satip Tab S 3g lisini almak istiyorum. Yurt dışında 400 eur imiş.

    Ben aldım, ama kardeş çok istedi benden tabs'i, 3g çıksın onu alayım sana bunu satarım dedim :D o da her gün soruyor :D
  • Selam arkadaşlar. Bugün tabs 8,4 ı inceleme fırsatım oldu. Tableti gerçekten çok güzel yapmışlar. Onu da olasım geldi vallahi bi an:) 6,6mm incelik 8,4 'de daha çok kendini gösteriyor. Çünkü tableti elinizde tutarken hafiflik ile birlikte incelik kendini daha çok hissettiriyor. 294 gr gerçekten hafif olmuş. Amoled ve diğer özelliklerini bir yana koysanız bile sırf hafiflik ve inceliği bile al beni diyor. Bakalım apple nasıl bir mini ile cevap verecek. Daha hafif ve daha incesi daha heyecanlı olabilir:) teknolojiyi seviyorum.

    Bu arada yazdıklarımı note 8'in kalemi ile yazmak da ayrı bir teknoloji. Samsung bir sonraki adımda tabs 8,4'e bir de kalem ekler sanırım. Hepinize iyi geceler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ,
    Annem uzun zamandır tablet istiyordu bende ona Tab s 8.4 aldım 850 liraya mediamarkt dan . Genel olarak begendim ya onu yada ipad mini alacaktm . Bunun özellikleri daha iyi diye bunu aldım. Satıcı Parmak izi okuyucu var dedi ama bulamadım var mı acaba? varsa nereden yapılıyor . Bu arada fazla kullanan yok galiba bu tableti
  • 67sam55 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ucuza nasıl alabildiniz? Aldığınız tab pro 8.4 olmasın?
  • exern kullanıcısına yanıt
    Tab s diye biliyorum hocam kutusunu resimledim buyrun

     Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]
     Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.