Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.266
Cevap
26
Favori
657.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth programı için link verebilirmisiniz.
  • programla değil. romu yüklediğinizde düzeliyor.
  • https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=1TZWlcP6JpI0tglao3Slx%2BSjPaezWxpfDUDjYeo48iw%3D&ncrnd=395206 ben buradaki 25.05 tarihli romu yükledim. isterseniz 26.05 tarihliside çıkmış. ayrıca 17.05 tarihli gapps yide yükledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan811

    Size basit bir rehber yapıp gerekli dosyaları Dropbox a atacağım. Upload işlemi bitince geri dönerim.

    size zahmet olacak. tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba 2 yıldır p1000 kullanıyorum ve cihazımı seviyorum dahada kullanma niyetindeyim, daha önce ersin koç yonlendirmeleriyle 2.3 yuklemiştim şimdi en son kullanılan en stabil romu ve hangi anlatımla yuklemeliyim.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Ömceki sayfayı oku.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_uar2

    cm 10.1 in en son güncellemesini yükledim. şuana kadar sorunsuz. bulutut ile apk dosyasını atabiliyorsunuz. diğer sürümlerde hata veriyordu. 18 mb lık ofis apk dosyasını hatasız bir şekilde aldı. data bağlantısındada sorun yoj. sanki orjinal rom gibi duruyor. apolla programı karasız kalıp kendini kapatıyordu onu kaldırdım bu sorunda kalktı. en güzelide bu yaptı şu yaptı diye bir sürü resim ve teşekkür vardı JB de ama bunda yok. tavsiye ederim.

    Iyı gunler birsey sorucam bende nightly surumunun mayıs 28 dekı surumunu yuklıycem sız hangı surumu yukledınız bıde netten fılm ızleyebılıyormusunuz saygılar
  • ben 27 mayıs tarihli romu yükledim. bu humberos un yazdığı sürümden farklı. humberosta bulutut çalışırken sorunluydu. belirttiğim sürümde herhangi bir sorun yaşamadım. youtube üzerinden video seyrediyorum. dediğiniz olay tarayıcı üzerindense denemedim ama dolphin tarayıcısının çalıştırması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_uar2

    ben 27 mayıs tarihli romu yükledim. bu humberos un yazdığı sürümden farklı. humberosta bulutut çalışırken sorunluydu. belirttiğim sürümde herhangi bir sorun yaşamadım. youtube üzerinden video seyrediyorum. dediğiniz olay tarayıcı üzerindense denemedim ama dolphin tarayıcısının çalıştırması lazım.

    İlginize cok tesekkurler ben sunu merak ediyorum dolphin v.b gibi bütün tarayıcıları denediğimde hep oynatamama sıkıntısı varda sonra operanın mobile versiyonunu kullandım o sorunsuzdu fakat sonradan kasmaya başladı bende son 1 aydır boat mini diye bir tarayıcı kullanıyorum cok cok memnununum fakat bu sizin bahsettiğniz romda eğer kullanılabiliyorsa süper olur deneyebilirseniz bende hemen yuklerim o romu çünkü diğer şeyler için cok kolay ve kasmadan herşeyi izleyebiliyorsunuz saygılar




  • şimdi denedim. youtube programı ile sorunsuz seyrediliyor. dolphin browser ile youtube sitesine girilipde seyrediliyor. denememi istediğiniz site varsa deneyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_uar2

    şimdi denedim. youtube programı ile sorunsuz seyrediliyor. dolphin browser ile youtube sitesine girilipde seyrediliyor. denememi istediğiniz site varsa deneyebilirim.

    Tessekurler dizimag yada yabancı dizi izle olabilirse cok makbule gecer (flash sorun oluyordu cunku) amacım ınternet sıtesınden onlıne bırseyler seyretmek youtubda problem bendede olmuyordu
  • Bizimlede paylaşırsanız seviniriz.
  • dolphin browser ile dizimag dan revolotion izledim. yanlız browserden siteyi açınca sitenin telefona uygun versiyonu açıldı. sıkıntısız izledim. diğer siteler için birşey diyemiyorum çünkü jb 4.0 dan sonra flash player desteği kalkmıştı. dizimagta sorun yok yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan811

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozas

    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier.


    quote:

    Orijinalden alıntı: iamtaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier.

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakan811

    quote:

    Orijinalden alıntı: cem_uar2

    hakan bey denemek için cm10.1 i nasıl kurabiliriz. şuan aokp yüklü. direkt olarak 10.1 i kurabilir miyim yoksa ilk önce 2.3.6 yı kurup üstüne mi cm10.1 kurmalı mıyım. yükleme yöntemi nedir.

    Açıkçası bende internetten rehberleri okuyarak yapıyorum, uzman sayılmam. Yükleme yaparken sıfırdan yapıyorum herşeyi. Ama mevcut sistemin üzerine de yükleniyormuş. Önemli olan wipe data/factory yapmak.

    Bahsettiğiniz romu denedim fakat data kullanımı aktif olmuyor. Bu hata sizde de oldumu

    Çözdün mü sorununu hocam ona göre bende kuracağım da.

    APN adresini erişim noktası adını vs kendim yaptım data kullanımınd sorun kalmadı. Fakat viber kaydını yapamadım. Viber kayıt mesajı bi türlu gelmedi. Daha öncede bi romda bu olmuştu. Veihasıl şu an 2.3.3 e geri geçtim. Kanımca benim cihazda görfüğüm en stabil sürüm bu oldu.2.3.6 bile sorun yaratıyordu bana bazen

    cm10.1 kurmaya karar verdim. şuan 2.3.3 var. tek sorun bluetooth ise sorun değil zaten şuanda da çok düzgün çalışmıyor. düzgün bir kurulum rehberi lazım.

    Ersin koç ics rehberini tavsiye ederim ben oradan yükledim. Orada yapacağınız tek değişiklik ics romu yerine cm10.1 i seçmek. Birde googleapps dosyasının güncel olanını seçmelisiniz. Anlamadığınız yer olursa yardımcı olurum.

    http://android.info.tr/samsung-p1000-galaxy-tab-3g/92-galaxy-tab-7-p1000-gsm-icin-android-4-0-4-ics-kurulumu.html

    indirilecek dosyalardan; AOKP for P1000 Build #37(bunun yerine) ==> cm10.1 (http://goo.im/devs/cdesai/cm/cm-10.1-20130504-EXPERIMENTAL-p1-cdesai.zip)
    Google Apps ==>http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip


    slm, cm10.1 kurdum güzel oldu teşekkürler.

    4.2.2 oldu tablet.

    görüntülü görüşmeyi bulamadım, nasıl yapacaz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 10 Haziran 2013; 9:00:28 >




  • ozas kullanıcısına yanıt
    Malesef custom romlarda görüntülü görüşme olmuyor bildiğim kadarıyla. Skype vb programlarla görüntülü görüşebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan811

    Malesef custom romlarda görüntülü görüşme olmuyor bildiğim kadarıyla. Skype vb programlarla görüntülü görüşebilirsiniz.

    yapma hocam, görüntülü görüşme önemli benim için, yama filan yokmudur yaw..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUPERMAN

    quote:

    Orijinalden alıntı: burdaa45

    yha ben p3110 modelini aldım 8gb hafızalı ama tableti açtıgım baktıgımda tabletin sadece 4gb kullanabiliyorum toplam alan 4gb olarak gözüküyor neden oldugunu bilen var mı ???

    bendede aynı sorun var nedir bu samsung 'un kendi programları bu kadar yermi kaplıyor?

    aynı durum bende de var. Bilgisi olanlardan bigi rica etsek
  • Herkese merhaba
    Galaxy tab2 10.1 p5110 sahibiyim.
    Bi konuda takıldım.
    Tabletime nasıl yeni klasör ekleyebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni klasör derken masaüsütüne ise masaüstüne basılı tut orada çıkar yeni klasör diye. yada masaüstündeki kısayolun üstüne başkabir kısayol getir otomatik olarak oluşur.
  • emircanalp kullanıcısına yanıt
    Sevgili Emircanalp kardeşimhttp://grafik.paritem.com/paritem/grafik/fc.html adresindeki paritem grafikleri için androidde flash animasyonları çalıştıran cloudbrowse explorer yüklü olmalı. (grafik.paritem.com veya goldprice.org 'daki live gold price için)
    Diğer bir çözüm ise forexteki değerleri ve eğrileri bir siteye girmeden direkt olarak gösterebilen Netdania Fx programını yüklemen. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenapcevli -- 17 Temmuz 2013; 12:45:56 >
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.