Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A T350 16GB 8.0' Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekteki tableti tavsiye eder misiniz? 8 inc olması ayrıca cazip geldi kullanan yada inceleyen arkadaşlar varsa düşüncelerinizi yazar mısınız? teşekkürler...

    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-a-t350-16gb-8-0-tablet-p-BD601593-G



  • tablet konusunda iPad'e bak derim Mini serisi işini görür
  • firefoxx F kullanıcısına yanıt
    Sorduğunuz tabletin 9.7 inç olanını mayıs 2015 ten beridir kullanıyorum. Fazla teknik bilgim yok,dolayısıyla teknik sorularınıza yanıt veremiyebilirim. Sizle kullanıcı bilgilerimi paylaşmak isterim.

    Bu tabletle basit oyunlar,sosyal medyanın tümü, mobil bankacılık,digitürk maç ve tv seyretme,forum takip etme başta olmak üzere hergün sürekli kullanıyorum.

    Aldığım günden bugüne kadar fabrika ayarlarına dönme ihtiyacı olmadı, dolayısıyla tablette performans problemi olmadı.Benim beklentilerimi karşılıyor. Oyun hastaları için yeterli olurmu bilemiyorum.

    6 ay öncesine kadar kılıfı yoktu, mağazadan kılıf uydurmustuk belki şimdi çıkmıştır. Fazla popüler bir tablet değil, you tube da incelemesi bile yoktu.Bence hakkettiği değeri alamamış bir ürün. Evde bu tabletten başka yine samsung tab S ve tab 4 var. Bunlarla ilgili çok inceleme var fakat bununla ilgili çok az.

    Sonuç olarak, yukarida yazdığım çerçevede kullanım yapılacaksa bu tableti öneririm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung galaxy tab a p550 kullaniyorum(s-pen olanindan) genel olarak tabletten memnunum ama samsungtan degilim neden derseniz servisi sorunlu ekranlarinda sorunlar guncelleme gecikmeleri falan ama alinabilir ne icin kullanacaginiz iyi belirleyip almalisniz internette gezmelik falansa sadece 678 tl vermeye degmeyebilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı evde cocuk kullansın diye aldım fakat ilgisini çekmedi. Bazen benim elime geçiyor teknoloji ile aram gayet iyi ve i-pad mini 2-3 nesil dahil bir çok tablet modeli kulanmış birisi olarak kesinlikle bu samsung tableti size tavsiye ederim. Günlük sosyal media haber okuma mağazadaki birçok oyun için yeterli donanıma sahip. Ekran süresi 7 saate yaklaşıyor bu çok başarılı. Neye göre tavsiye neye göre başarı derseniz verdiğiniz paraya göre ... Ben 500 liraya almıştım. Ram 1,5 olması ve ekranın 8" olması cihazı daha alınabilir yapıyor. Kutudan sadece sarj aleti cıkıyor. Kılıf bulmak zor fakat çin sitelerinde 3-5 dolara bir sürü var, ekran koruyucu camı teknosada bulmuştum 30 liraya yaptırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.