Şimdi Ara

Samsung galaxy tab 3 lite tekrar eden iç ekran sorunu, garanti dışı, tüketici hakem heyeti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    8 ay önce turkcell superonline kampanyasından tarifeye yansıtılarak samsung galaxy tab 3 lite satın aldım. tableti alır almaz çift katlı çok kalın bir kılıf satın aldım, ekrana gorilla glass 0.4mm kırılmaz cam satın aldım ,paraya kıydım yani. Yarın bir gün elimizde kayar düşer kırılır yazık günah.

    Aldıktan 2 ay sonra, herhangi darbeye maruz kalmaksızın ekranda bir anda 3 adet yatay beyaz çizgiler oluştu pixel kayması oldu yani. 2 aylık cihazda nasıl böyel bir şey olabilir anlayamıyorum hala. Neyse aldım garantisi olduğundan dolayı burdaki en yakın samsung yetkili servisine bıraktım 2 gün sonra garanti kapsamından iç ekranı komple değiştirdiklerini söylediler. Buraya kadar sorun yok.
    6 ay daha kullandım sorunsuz. Ve 1 hafta önce yine aynı şekilde darbe düşme olmaksızın ekran bir and bembeyaz oldu, kaymalar meydana geldi. Tableti gözümden sakınırken yine bir öncekiyle aynısı oldu. Ldım aynı samsung servisine götürdüm. Bakın bundan 6 ay önce de aynısı oldu şimdi de aynısı oluyor. Sıfır cihazda 2. Defa bu Sorunu yaşıyorum ya buna kalıcı bir çözüm bulun ya da ürününüzü değiştirin garanti kapsamında dedim. İşte onlarda biz ürünü gönderiyoruz size kayıt açılacak orfan takip edin deyip postaladılar beni. Hiç sallamadılar bile.
    Ve bugün mesaj geldi adamlar ücret çıkarmışlar tablete ve ben şok oldum, bırakın ekranı tableti değiştirmeyi düşünürken adamlar garanti kapsamına bile sokmamışlar cihazını, akşamüstü de bir bayan aradı ve iç ekranın kırıldığını kullanıcı hatası olduğunu ve 430 liraya yapabileceklerini söyledi. Tabi 2. Şok dalgası da böylece gelmiş oldu. Telefonda ağzıma geleni söyledim bende kadına en son tüketici hakem heyetine gideceğim dediğimde siz bilrşisnşz deyip kapattı, daha da açmadı telefonu.
    Tablette çift katlı zırhlı kılıf, 0.4mm gorilla glass orijinal kırılmaz cam mevcut, keisinlikle hiçbir şekilde tablet darbe almaamasına rağmen 2.sefer iç ekran kırılmış. Ve 2. Sinde benden kullanıcı hatası deyip 430 lira para istediler tabletin kendisi zaten 460 lira şu an trendyol da bu 1. 2. Si adamlar özür dileyevekeirme benden para istiyorlar. Tüketici hakem heyetine başvuruda vulunyaı düşünüyorum arkadşlar özetl, nasıl bir yol izlemem lazım sizce kazanabilir miyim bu durumda? Yorumlarınız benim için kıymeyli
    Hayırlı geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.