Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 ile ilgili bir görsel sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung Galaxy Tab 3 8.0 ile ilgili bir görsel sızdırıldı





    Samsung'un 7 inçlik model ile startını verdiği Galaxy Tab 3 serisinin diğer modelleri merakla beklenirken, Galaxy Tab 3 8.0 ile ilgili bir görselin internete sızdırıldığı iddia edildi.




    Görselde Galaxy Tab 3 8.0 modelinin 7 inçlik kardeşi ile aynı çizgileri taşıdığı ancak ekran çerçevesinin biraz daha ince olduğu görülüyor. Ayrıca modelde kullanılan sensör sayısı biraz daha fazla.




    Galaxy Tab 3 8.0 modelinin 3G ve WiFi versiyonlarının olduğu belirtiliyor. 8 inçlik TFT ekranda 1280 x 800 piksel çözünürlük yer alırken, 1.5GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye 1.5GB RAM eşlik ediyor. 16GB depolama kapasitesi microSD ile destekleniyor. Arka kamera 5MP çözünürlükte iken ön kamera da 1.3MP çözünürlükte.

     

    Modelin microUSB, Bluetooth 4.0, USB 2.0, GPS, 6.95mm kalınlık, 4550mAh batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut.




    Samsung'un Galaxy Tab 3 8.0 modelini ay sonunda tanıtmış olması bekleniyor. Fiyat konusunda herhangi bir bilgi yok. Bunun yanında Galaxy Tab 3 7.0 modelinin 8GB ve 16GB olarak iki versiyon halinde satışa sunulacağı da dile getirildi.

     








  • Plastik,
    Oval,
    Leğen,
    Samsung
  • Sonra yok efendim Android tablet segmentinde neden düşük pazar payına sahip? Samsung bile müşterinin eline aldığında "vay be" diyeceği bir tablet yapamıyor. Şunu normal bir insan gidip markette eline alsa, ya da bir arkadaşından alıp kullansa farkedeceği ilk şey ekranı olur. Ekranı etkileyici kılmalılar ki kullanıcıyı cezbedebilmeliler. Fakat 8"lik 1280x800 TFT ekranla bu durum zor gibi görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamAnimus -- 18 Mayıs 2013; 1:01:24 >
  • Herhangi biri herhangi bir sebep verebilir mi bunu almam için?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matterhorn

    Plastik, Oval, Leğen, Samsung



    bizi merak etme biz oval platikle gayet mutluyuz sen köşeli teneke kullanmaya devam et

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: Matterhorn

    Plastik, Oval, Leğen, Samsung



    bizi merak etme biz oval platikle gayet mutluyuz sen köşeli teneke kullanmaya devam et


    http://tr.wikipedia.org/wiki/Yarat%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1k




  • yahu bunların oklavası ne mucizevi birşeymiş be :)

  • Bana biri bu aletin Tab 2 8" modelinden farkli gelismis oldugu noktalari belirtebilir mi? Ben bir fark goremedim hem hardware olarak hemde goruntu olarak. Gerci telefon niyetine kullanabildigimiz kulaklik kaldirilmis bu modelde onu gordum.
  • 1280x800
  • kasa konusunda kötünün iyisi. ancak özellikle samsung bu kadar fazla model çıkarıp da "vay anasını" dedirtecek bir tane bile model çıkarmaması, tüketim toplumu anlayışının ne kadar vahim bir duruma geldiğini gösteriyor. şu an kullandığım tüm mobil cihazlarım android, bugüne kadar hiç ios kullanmadım; ancak, apple fanlarının tek bir haklı noktası var. o da firmanın ortalığı model yağmuruna tutmak yerine, gerçekten kullanıcılarının ihtiyacını karşılayacak cihazlar çıkartıyor olması. (yazılımlarıyla kullanıcılara her ne kadar, "benim istediğim şekliyle kullanacaksın bu cihazı" der gibi olsa da.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.