Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoMuS

quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

2.1 ROMları mı tartışılıyor hala ilginç bakın şurada 2.3.3 incelenmiş spica için ayrıca optimizasyonlar var göz atmanızı öneririm:
    http://www.akillirobot.com/samsung-galaxy-spica-gt-i5700-icin-android-2-3-3-kurulumu-incelemesi-ve-optimizasyonu-735

Güzel bilgiler de varmış burada. Teşekkürler

Rahatla sürüm yükselttim 2.3.3 denemek isteyenlere tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: tric

quote:

quote:

2.1 ROMları mı tartışılıyor hala ilginç bakın şurada 2.3.3 incelenmiş spica için ayrıca optimizasyonlar var göz atmanızı öneririm:
    http://www.akillirobot.com/samsung-galaxy-spica-gt-i5700-icin-android-2-3-3-kurulumu-incelemesi-ve-optimizasyonu-735

Hala kamera çalışmıyor yalnız.. Biraz daha beklemek lazım bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trh -- 7 Mart 2011; 2:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trh

quote:

quote:

quote:

oho 2.2 hala stabil değil ona bakarsanız :) bence kullanmak isteyenler için gayet işlevsel şu an 2.3.3 sadece grafik bazlı problemler mevcut oyunda kamerayı sallayın zaten bir işe yaradığı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

http://hotfile.com/dl/108907426/b6009c3/SMkItchen_(168853)_update.zip.html

adw'yi bulmak biraz zor oldu. %95 calisir ama %100 emin degilim.

ADW'yi bulmak en kolayıydı yaw :)

İndirdim ama henüz yükleme fırsatım olmadı. Emeklerin için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trh

quote:

quote:

quote:

Muhakkak biraz beklenebilir ancak kamera ile işim olmadığı için benim için aman aman bir eksiklik değil. Kamerayı kullanan arkadaşlar beklemeli tabikide.

• Arkdaslar anroid marektten uygulama indirebiliyormusunuz. son 2 haftadır bir turlu indiremedim uygulama hatta sim hack ilede markete girdim paralı uygulama indireyim dedim cık, yine olmadı ...

Varmı bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturkvarol

Arkdaslar anroid marektten uygulama indirebiliyormusunuz. son 2 haftadır bir turlu indiremedim uygulama hatta sim hack ilede markete girdim paralı uygulama indireyim dedim cık, yine olmadı ...

Varmı bir fikri olan?

Daha bugün 3-4 tane uygulama (free) indirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Şimdi Market Enabler ile sim kartı T-Mobile'a fake ederek denedim iniyor.
  • samsung servisten son haberler:))

iyi haber : telefonum kurtuldu.yeni yazılım yüklemişler şu an test ediyorlarmış akşam üzeri alabileceğim.

kötü haber : 50 tl sıkışmış onu çıkartmışlar:))

en iyi ve bomba olanı geliyor : garanti hala devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: satyraction

samsung servisten son haberler:))

iyi haber : telefonum kurtuldu.yeni yazılım yüklemişler şu an test ediyorlarmış akşam üzeri alabileceğim.

kötü haber : 50 tl sıkışmış onu çıkartmışlar:))

en iyi ve bomba olanı geliyor : garanti hala devam ediyor...

tebrikler hayırlı olsun!..
    demek ki donanımsal bir sorun olmadığı sürece garanti gitmiyor. (yani bir bakıma herşey cihazın arkasındaki vidalarla alakalı) Aynı bilgisayar garanti kuralları bunlar içinde geçerli. Hangi işletim sistemini yüklemişler? 1.5 ya da 2.1??
  • akıllandımmı ?? hayır.akşama positronun pişirdiği romu deneyeceğim:))

zaten 2.1 update ve rootlamayı yapmıştım...pişirilmiş rom kurarken göçerttim..şu ext2 olayı ve wipe data cache karışık geldi biraz..
  • 1.5 yüklemişler yine...

aynen öyle vidalarla alakalı..

özellikle sordum ..bakalım hemen dediler ve imei numarayı barcode tarayıcıda okutup hayır garantiniz devam ediyor dediler..

sadece yazılım yükleme sırasında anakarta zarar verilirse garanti kapsamı dışına çıkıyormuş..

aynen şimdi rootladım yine..bakalm bu sefer positronun romu yükleyebilicemmi:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satyraction -- 7 Mart 2011; 16:52:17 >
  • positron dostum anasayfadaki rootlamaya kadar herşey tamam.

daha sonra recoveryden wipe data cache de yaptım ..senin hazırladığın rom sd kartta beklemede ..

apply any zip sd kart demeden önce yapmam gereken bişiy varmı..mutfaktan pişirilen romları kurar gibi demişsin..kernel 2 küsür olamlı diyor fakat makinamdakiğ kernel 2.6.29 görünüyor infodan.

ne tavsiye edersin??
  • evet apply any zip deyip kurabilirsin.
  • ok kurdum eline emeğine sağlık:)
  • ext2 donusumu:

1.adim
     Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı

2.adim
     Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı

3.adim

4.adim

boylelikle system kismi ext2 oldu. aynisini data ve cache icin de yapin.
    data:

cache:

sonucta sunu goreceksiniz. bu islemden sonra wipe/data cache yapmanizi oneririm ama elzem degil.

app2sd icin hafiza kartinda bolum olusturmak:
    1.adim

2.adim. burada hafiza kartinizin kapasitesine gore secim yapin. mesela 1gb hafiza kartiniz varsa "1gb zaten az, ben en iyisi telefon hafizasina 15-20 tane program kurayim ondan sonra 128 mb bolum ayirayim'' diye dusunebilirsiniz. 16 gb kartim olmasina karsin 512mb uygulamlar icin fazlasiyla yeterli oldugu icin 512 sectim. eskiden 1 gb yapiyordum ama sorun olabilirmis.

3.adim. swap alani yine kartin kapasitesine gore secilebilir. 1 gb karti olanlar 32mb secebilir. bence 128 mb yeterli.

hafiza kartinda ext2 bolum olusturdugunuzda telefon uzerinden attiginiz format bu bolumu silemez. o yuzden her yeni rom kurdugunuzda hafiza kartini pc uzerinden ozellikle hpformattool ile formatlayin.

• Ben sayfa 1 deki kurumları yaptım. root, sd card partition falan hepsini 1. sayfadakilere göre yaptım. Sadece 1. sayfada kendi pişirdiğimiz bir rom yerine sizin hazırlamış olduğunuz romu yükledim. Uygulamalar hafıza kartına kuruluyor şu an. Bu resimlerde anlattıklarınızı yapmazsam değişen ne olur acaba ?
  • 1. sayfada anlatilanlardan farkli bir sey yok. recovery menuden ekran goruntusu alinamadigi icin hazir bos zamanim varken fotograf makinesi ile cekip terkrar yazayim diye dusundum. cunku bu tarz islemlere asina olmayan bir cok kullanici var. belki gorsel anlatimla daha rahat sekilde bu islemleri gerceklestirebilirler.
  • Öncelikle çok teşekkürler baya güzel pişirmişsiniz :) Çok hoşuma gitti. Bir sorum olacak yalnız. Bu klavyeyi nasıl kullanabiliriz acaba

• sadece 2.2 icin port edilmis diye biliyorum. 2.2'de de I harfi yoktu. gorsellik ve kullanim bakimindan denedigim en iyi klavye droidx klavyesi idi. ne yazik ki o da turkce karakterleri icermiyor. o yuzden stok klavye'ye dokunmadim.
  • ah be positron bende nerde yanlış yaptım diyorum sistemi ne güzel kurdum...

sd karttan yerde ayırdım..app2 sd yi aktif de ettim

gel gelelim program kurdukça telefon hafızası azalmaya başladı...

şimdi nete girince gördüm paylaşımını...

şimdi bana ne önerirsin:))
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.