Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.434
Cevap
72
Favori
374.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAdmin

    Bi arkadaşa svox cemi satın almıştık ancak şimdi google playda (pcden girildiği zaman) satın alındı denilmesine rağmen cepten satın alınması gerektiği yazıyor. Gmail kullanıcı adı şifreside girili, bunu nasıl düzeltebiliriz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuning07

    Arkadaşlar ,
    SII nin en son orjinal Türkiye rom u hangisi..?

    4.1.2 Jelly Bean
  • 4.1.2 'ye root yapmak istiyorum, yardımcı olabilecek biri var mı?

    şöyle bir şey buldum, benim sürüm için de geçerli mi acaba?

    http://forum.shiftdelete.net/samsung/307208-%5Bgalaxy-s2%5D%5Bgt-i9100%5D-root-yapma-odin-ile.html

    bir de bu var. apk olarak...http://forum.shiftdelete.net/samsung/307575-%5Broot%5D%5Bgalaxy-serisi%5D-framaroot-tek-tiklama-ile-root.html

    bunlardan herhangi birini yaparsam tekrar unroot nasıl yapacağım? yazmamışlar...




  • Bende sari ünlem çikmadan root yapmak istiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a ustalarım size bir sorum olacaktı. Ben galaxy s 2 kullanıyorum telefonum rootlu değil bu yüzden backup alamıyorum ( root yapmayı denedım fakat beceremedim ) bazı oyunlar yükleniyor diyor kalıyor tek düzeltme yöntemi silip tekrar kurmak böyle oluncada oyundaki emekler doğal olarak boşa gidiyor bu oyunların save dosyaları nereye kaydediliyor bilen birisi söyleyebilirmi rica etsem biraz araştırdım fakat bulamadım. Bazı öneride bulundular ES File explorer adlı programla bulabilirsin diye faka gene bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • mrh samsung galaxsi s2 cihazım download modda ve odin modda hiç açılmıyor ı9100g modelidir. ben jealy bean yani yeni güncellemeyi yüklerken böyle oldu acil yardım edebilirmisiniz. power tuşuna basınca ekrana telefon ve pc arasında ünlem işareti çıkıyor.
    bu ise odin ile güncelleme yaparken faild oldu. nasıl düzelir bu, usb jig diye bir yöntem var ama şuan onu yapamam. daha etkin bir yöntem var mıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonebody


    quote:

    Orijinalden alıntı: toya

    öncelikle herkesin eline sağlık böyle bilgiler için. Benimde şarj sorunum var Belefonum şarj olurken oyun oynuyorum yada face de geziniyorum şarj çihazına takılı olduğu olduğu halde şarjım bitiyor bunun için birşey yapamıyormuyuz? birde ilk sayfaya baktığımda h+ yı kapatmak için bir numara verilmiş ama bende işe yaramıyor o numara nasıl kapatabilirim h+ yı sürümüm 4.1.2

    Numara çevirme kismini acin su numarayi tuslayin *#197328640# karsiniza cikan menuden sirasiyla ilerlerseniz sorununuz cozulur. 
    1 (debug screen) 
    8 (phone control) 
    3 (nas control) 
    5 (rcc HSPA control) 

    @Berat249 un bana yukaridaki tarifini uyguladim ve hallettim.

    sagol ben herseferinde *# yi fazladan koyuyomuşum şarz ım daha az gitmeye başladı




  • Beyler benim bi sorum olacak ben telefon almayı düşünüyorumda s2 hala alınabilir bir telefon mu artıları eksileri nelerdir ve en ucuza nerden bulabilirm alıntılayarak cevap verirseniz çok memnun kalırım teşekkür ederim
  • Benim cihaza yeni yazılım kurulsunmu mesajı geldi fakat wifi yoktu o anda daha sonra kurayım dedim. PC de Kies programı ile bağladım model no ve seri noyu girdim ancak yeni yazılım yok dedi. Şimdi telefondan güncelle diyorum ancak yeni sürüm yok diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Szatan

    Benim sorunum herhangi bir wifi'a bağlı iken facebook ve facebook messengerın ağ hatası diyerek çalışmaması. wifi yokken çalışıyor fakat wifi'a bağlandığımda çalışmıyorlar. Bu sorun neden olabilir? biraz araştırdım fakat herhangi bir sonuç bulamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Başka Wi-Fi'larda durum nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunkar1

    Bende sari ünlem çikmadan root yapmak istiyorum..

    Sarı ünlem çıksa ne olur ki?

    Triangle Away uygulamasını kurun. Telefonun dilini İngilizce yapın.

    Triangle Away'i açın ve Reset Counter deyin.

    Telefon kapanıp açılacak.

    Hem sarı ünlem gidecek hem de sayaç sıfırlanacak.

    Ondan sonra Triangle Away'i cihazdan silebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar benim bi problemim var, telefonda facebookdan bildirim gelince benim ayarlayamadığım bir müzik çalıyor kendi isteğimin dışında, Fakat bunu ses ayarlarında bulamadım. Gelen mesajlarlar yada whatsapp messegame bildirimleri yada farklı bildirimlerde benim ayarladığım zil sesi çalıyor. Biri arayınca da kendi zil sesim çalıyor fakat facebook dan bildirim gelince telefondaki müziklerden çalıyor kendi isteğim dışında. O müzik de Ankaranın Bağları. Bugün şirkkette çalışıyorum tabi oda içinde kalabalık bi anda ankaranın bağları çalmaya başladı hani insan bi mahcup duruma düşüyor, yokmudur bunun bir çaresi cevaplarsanız sevinirim. Arkadaşlar birde alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.
  • beyler ben son rom olan 4.1.2 jb tr yi yükledim ekran kilidi çalışmıyor sadece bende mi acaba?
  • Tubemate kullanan var mı

    İndiriyorum. Youtube bağlanma hatası alıyorum. İndirme yapmıyor nedeni ne olmuş olabilir ?
  • telefonum GT I9100G MODELİ S2 ANDROİD 4.0.4 VE KERNEL SÜRÜMÜ İSE 3.0.8 BEN YENİ JEAN BELLE SÜRÜMÜNÜ YÜKLEMEK İSTİYORUM 25 NİSANDA PİYASAYA SÜRÜLMÜŞ BUNU SORUNSUZ NASIL YÜKLERİM.
  • BU ARADA SİTEDEKİ HİTLER LOGOSUNU KULLANAN SANA DİYORUM. TÜRKLERİ YAKMIŞ OLANLARA SAYGI MI DUYUYORSUN BE KİMLİKSİZ ADAM. BU AHMAKLIK NE BUDALALIKTIR LANETLE KINIYORUM SENİ KİMLİĞİNE DÖN, ÖZÜNE DÖN....
  • Galaxy S2'ye 4.1.2(disaster rom) yükledikten sonra etkin uygulamalar widgetını bulamıyorum, illa home tuşuna basılı mı tutup yapacağız bu işlemi başka yolu yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neoali01

    BU ARADA SİTEDEKİ HİTLER LOGOSUNU KULLANAN SANA DİYORUM. TÜRKLERİ YAKMIŞ OLANLARA SAYGI MI DUYUYORSUN BE KİMLİKSİZ ADAM. BU AHMAKLIK NE BUDALALIKTIR LANETLE KINIYORUM SENİ KİMLİĞİNE DÖN, ÖZÜNE DÖN....

    Adam belki Alman, belki de o ideolojiyi benimsemiş. Burada paylaştığı küçük bir resim mi senin hayatının düzenini kaçırdı ? ( Kaldı ki adamın imzasına bakarsan ne olduğunu gayet net görürsün, ama nerde sende o yetenek.)
    Başkasının politik veya siyasi görüşlerini eleştirmemeyi öğrenecek kadar olgunlaşmayı ne zaman öğreneceksiniz çok merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrk35 -- 1 Mayıs 2013; 11:05:31 >
  • Aliexpress ten 5 dolara sgp kap almıştım neo-hybrid fakat 1 saat sonra kırıldı size tavsiyem paraya kıyın sgp nin orjinalini alın çünkü bu telefona değer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 1 Mayıs 2013; 11:33:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

    quote:

    Orijinalden alıntı: neoali01

    BU ARADA SİTEDEKİ HİTLER LOGOSUNU KULLANAN SANA DİYORUM. TÜRKLERİ YAKMIŞ OLANLARA SAYGI MI DUYUYORSUN BE KİMLİKSİZ ADAM. BU AHMAKLIK NE BUDALALIKTIR LANETLE KINIYORUM SENİ KİMLİĞİNE DÖN, ÖZÜNE DÖN....

    Adam belki Alman, belki de o ideolojiyi benimsemiş. Burada paylaştığı küçük bir resim mi senin hayatının düzenini kaçırdı ? ( Kaldı ki adamın imzasına bakarsan ne olduğunu gayet net görürsün, ama nerde sende o yetenek.)
    Başkasının politik veya siyasi görüşlerini eleştirmemeyi öğrenecek kadar olgunlaşmayı ne zaman öğreneceksiniz çok merak ediyorum.

    Bak dostum elestirmen degilsin o konuda akil vermissin. Ben bir tarihciyim ve milletimizden bazilari abuk sabuk ve bize yuzde yuz dusmanca olan bir ideolojiyi benimsemesine goz yumamam uyaririm elbette adamin ideolojisini degistiremem ama sen de bil Ataturkten kalan son degerimiz bu vatan uyarin sahip cikin kendi ulkumuzu yayin milletimiz de buradan ornek alsin dusmanlarimizda sonuc birliklik olalim sapik ideolojilere saplanmayalim




  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.