Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.106
Cevap
162
Favori
1.231.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unlovedman

    5 milyara aldigim s9 plus bu ulke sartlarinda simdi ciksaydi 7 milyardi

    2 milyar zam gelmis diye biliriz ama dolar kuru yuzunde iste boyle oluyor ve her gecen sene 2 milyar zam geliyor yeni cikan telefonlara

    Sudi arabistanda yaklasik 8 yildir degisim yok telefonlarda çünku ulkede dolar sabit
    Haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkemizde durum böyleyken hala birileri çıkıp s9um var s10'a geçmeye değer mi? S10 plus aldım note 10'a geçeyim mi soruları geliyor. Yok ip8 kullanıyorum s10+ nasil? Kardeşim paran çoksa geç. Sıkıntıya gireceksen geçme. Sendeki telefon zaten işini fazlasıyla görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar google cameranın bildiğiniz çalışan bir linki var mı? mgc adlı bir dosya indirdim arka kamera falan çalışıyor fakat diğer modlar çalışmıyor arka kamera da zaten çok randımanlı değil.
  • Android 10 ne zaman gelir?
  • Telefona factory hard format attım ve adb ile gereksiz birçok uygulamayı kaldırdım. 2 gündür 7 saat alıyorum ekran süresi. Önceden 5 saati zor alıyordum. 720P güç tasarrufu açık, full Wifi ve parlaklık orta.
    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WightPro -- 4 Eylül 2019; 18:38:34 >




  • yok böyle birşey yemin ediyorum yaa . güncelleme öncesi wifi den yarım saat bağlansam %6 giden şarj şu anda 2 dakikada %4 - 5 azaldı , sadece 1 dakika ekran açtım wifi den uygulama güncellemesi yapıyor telefonun azına sıçtı resmen . nerden yükledim bu boktan şeyi ya ..

    telefona hiç birşey yapmasam ekranı bir iki dakka açık dursa 2 dakikada bir % 2 - 3 arasında şarj yiyor . daha önce telefonundan şikayet edenler iyileşti diyor . benim en son güncellemeye kadar çok tutumlu şarj yiyen telefonum güncellemeden sonra 5 senelik kullanılmış telefona döndü yaa .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 4 Eylül 2019; 19:9:40 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Telefondaki gereksiz uygulamaların listesi paylaşılmıştı.Konuda bayagi gezindim ama bulamadim.Tekrar paylaşacak olan var mı?
    ADB ile bilgisayara bağlayıp şu gereksiz uygulamalardan kurtulmak istiyorum.Lakin yanlışlıkla işe yaran bir uygulamaları silersem sistemsel problem olmasından korkuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist05 -- 4 Eylül 2019; 21:39:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WightPro W kullanıcısına yanıt
    Adb ile kaldırmanın bir etkisi olmamıştır.
    Her şeyi kıstıktan sonra 7 saat vermezse, sıkıntı var zaten.
  • Birşey sorabilir miyim? Adb ile kaldırmanın neden etkisi olmamıştır dediniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osamanos

    Bizim ülkemizde durum böyleyken hala birileri çıkıp s9um var s10'a geçmeye değer mi? S10 plus aldım note 10'a geçeyim mi soruları geliyor. Yok ip8 kullanıyorum s10+ nasil? Kardeşim paran çoksa geç. Sıkıntıya gireceksen geçme. Sendeki telefon zaten işini fazlasıyla görür.
    yaw kardeşim telefon değiştirmek için o kadar para dökenlerin , netten giripte donanım özelliklerine bakıp öğrenebilme yetisi yok galiba .
    gir işte bak ne özellikleri var o kadar para döküyorsun inceleyip araştır parana değermi elinde tuttuğun telefondan daha fazla ne özellikleri var . ülkemizde sırf görsel özelliklerine ve bir kaç cilalamaya kanıp binlerce lira para döken var . s9 la s10 arasında şahsımca kanaat getirdiğim pek bir fark yok . sensör leri aynı bir kaç yeni app eklenmiş ekran aynı , donanım aynı ne diye e aşşağı 3 4 bin tl para döküyorsun . halefinde de hemen hemen aynı özellikler var . adamlar bir kaç özellik ekleyip sizi kandırıyor ya farkında değilsiniz . tamam radikal değil ama dişe dokunur özellikler eklense neyse ama hemen hemen aynı donanım özelliklerinde telefonu yok ekranıydı yok kamerası daha iyi çekiyordu diye pazarlıyorlar size . hemde fahiş fiyatlardan . nedir milletin teknoloji merak değilde para harcama hevesi ve moda popülerlik tutkunluğu .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 5 Eylül 2019; 13:33:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

    Arkadaşlar google cameranın bildiğiniz çalışan bir linki var mı? mgc adlı bir dosya indirdim arka kamera falan çalışıyor fakat diğer modlar çalışmıyor arka kamera da zaten çok randımanlı değil.
    selam arkadaşım bende dün gcam in 6.2 versiyonunu bir yerlerden buldum yükledim sanırım eskiye göre video çekimi daha keskinleştirilmiş . denedim memnun kaldım . tabii stock kameranın çekimini daha çok beğeniyorsan diyeceğim birşey yok . özelden msj atamıyorum telefon onayı nedeniyle fakat bulduğum linki buradan atabilirim . virus total ve apk scan da tarattırdım birşey bulamadı . s9 için kullanıyorum fakat her ne halt sa apk nın geçmiş ve şu an ki güncel versiyonunu yükledikten sonra kamera çekmiyor çeksem bile bembeyaz parlak bir ışık olarak kaydediyor anlayamadım . hdr dan diyecem ama hdr da kapalı aynı sorun veriyor ayrıca gece modu çalışmıyor zaten fotoğraf çekemiyor sadece video için kullanıyorum . fotoğraflarda ışık patlaması oluyor . çözemedim ayarlar la da ilgili bir sorun yok . video çok stabil çekiyor sorun yok . root falan da anlamıyorum düz apk yı yüklüyorum . ne 6.2 de ne daha önceki çeşitli versiyonlarında fotoğraf çekmeye başaramadım .




  • pesimist05 kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk aldığımda bende bunların hepsini yapmıştım. Şuan her şey açık, bir farkı yok. Kullanmadığın şey açılmıyor, batarya harcamıyor zaten. En iyi çözüm custom rom ve kernel kullanmak.

    Fontları, Bixy, Briefing, ANT+... bunları kaldırmanın şarja bir etkisini görmedim ben. Telefon bir şarj döngüsü çok iyi gidiyor, diğerinde rezalet sonra yine çok iyi .... böyle gidiyor.
  • teşekkürler cevap için deneyimlediğinize göre böyle bir kanıya vardınız. Öyleyse uğraşmaya gerek yok.
  • pesimist05 kullanıcısına yanıt
    Disabler yukledim o kadar 6 saat aldim

    Herseyi kistim kaoattim engelledim 20 dk farketti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Senle ayni durumdayiz telefonda 5 saat en fazla gordugum ve ne yaptysam ustu olmuyor ozellikle aod yi actim mi asiri bir sarj tuketimi oluyor yuzde 100 ken teli gece sarjdan cekiyorum aod acik sabah elime bi aldim yuzde 82 bir telefon 8 saatte bu kadarmi bosta sarj yer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    O zaman sizin telefonunuzla alakalı bir durum arkada şarj yiyen uygulamalara dikkat edin. hiç normal bir durum değil bu 8 saatte ekran kapalıyken %18 şarj yemesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asimsio A kullanıcısına yanıt
    Aod yi kapattim

    Kullanim seklim bu

    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cihazda kesin sıkıntı var
    8 saatte 100 de 18 şarj yemesi çok ilginç
    her şeyi kapatıp uçak modunu aldığınız zaman da mı böyle oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Bilmem hocam oyle denemedim hic gorselleri paylastim bi onceki mesajda pil tuketimiyle ilgili

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben görsellere bakamam görme engelliyim
    Bir de uçak modunu alıp deneyin
    Eğer yine aynı olursa kesin bir sıkıntı vardır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.