Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.106
Cevap
162
Favori
1.231.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 64 gb yeterli olur mu 128 gb mi alsam arada 200 tl fark var . On sipariş vereceğim 64 gb 3750 tl 128 gb 3950 tl civarı.. on sipariş verirsem akg kulaklık hediyesi var. Kulaklık fiyatı yaklaşık 650 tl civarı .. (fiyatlar kuveyt de geçerli olan ve garantili fiyatlardır.) Bu arada htc den bu telefona geçeceğim düşünceniz nedir HTC u 12 yi yada Huawei mate 20 yi mi beklesem ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbalat U kullanıcısına yanıt
    200 lira fark değer bence 128 gb için. Ben olsam 128 alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leylak moru rengi bence içlerinde en iyi renk bu tüm renklerini gördüm en çok bu etkiledi

    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 ve note 8 kullanan biri olarak çok net, ekran daha kullanılabilir. s8'deki o aşırı kavis yok, note8'deki çok iyiydi daha iyiye getirmişler, çünkü o kadar köşeli değil. s8'den "hızlı", Note'e çok yakın kullanım performansı ve hızı. Ekranı açıkçası çok iyi, en yüksek parlaklık körlük yapar, yansıma neredeyse yok gibi, bu çok iyi bir şey, sanki parmaklarınızın arasında kayıyor görüntüler. Pili kutudan yüzde 70'le çıktı ve bitmiyor açıkçası, güzel bir optimizasyon söz konusu sanırım telefonun pilinde. Ara yüzü oldukça güzelleşmiş, note8'de olmayan şeyler var. Bildirim gelmiş uygulama ikonuna azıcık bastırdığınızda, ikonun hemen üstünde, bildirim beliriyor. Note8'de yoktu bu, burada var. Düzgün, seri çalışıyor. Slowmotion "gece" kullanılmaz, zaten gece hiçbir slow çekimi yapılmaz, bu iphone'de farklı değil, benim rx100 5'imde de farklı değil. ışık olacak. Güzel yanı hareketi görünce çekiyor. Bu çok güzel bir şey. Bu gün biraz deneyeceğim bakalım ne sonuçlar alacağım. Öte yandan, kamerası çok güzel, gerçekten güzel fotoğraflar çekiyor. Çok memnun kaldım, hatta bazı yerlerde şaşırdım bile. pro modunda iso'yu kısıp, iki saniye nefes tutup karanlıkta güzel işler çıkartıyor. Animoji midir nedir onu kullandım, ama bana göre değil, işte, öylesine "yapmak" için yapılmış, boş bir şey. iphonex'dekinden "daha" yaratıcı ve her yere gönderilebiliyor avantajı o. Ön kamera da fena değil, ama portre modunu pek beğenmedim ön kameranın, daha iyi olabilirdi. pixel 2 xl bu konuda, bence tüm portre modlarında herkesi tokatlar geçer. Bence s7'si, s6'sı olan kesin geçsin bu telefona ama yok s8'im var, note8'im var diyenlere yönelik bişi yok, harika telefonları var. Tansiyon ölçüyor diyorlardı ama yapamadım bir türlü. fitbit akıllı saatim bir türlü telefonu görmedi, telefonda da onu görmedi, ona üzüldüm açıkçası. Parmak izi okuyucusuna inanamadım, bu kadar hızlı bir kayıt alan bir okuyucu görmedim, çok ama çok seri bir okuyucu, teri de düzgün. Bu senenin en iyi telefonlarından biri ama s8'in aynısı, yani, s7, s6 sahipleri belki bakabilir, bir iki haftaya ucuzlar, çift hatlıları falan girer..




  • Donanım seviyesinde spectre açığının kapanmadığı bir telefona 5000 TL vermek akla yatkın gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    S8 ve note 8 kullanan biri olarak çok net, ekran daha kullanılabilir. s8'deki o aşırı kavis yok, note8'deki çok iyiydi daha iyiye getirmişler, çünkü o kadar köşeli değil. s8'den "hızlı", Note'e çok yakın kullanım performansı ve hızı. Ekranı açıkçası çok iyi, en yüksek parlaklık körlük yapar, yansıma neredeyse yok gibi, bu çok iyi bir şey, sanki parmaklarınızın arasında kayıyor görüntüler. Pili kutudan yüzde 70'le çıktı ve bitmiyor açıkçası, güzel bir optimizasyon söz konusu sanırım telefonun pilinde. Ara yüzü oldukça güzelleşmiş, note8'de olmayan şeyler var. Bildirim gelmiş uygulama ikonuna azıcık bastırdığınızda, ikonun hemen üstünde, bildirim beliriyor. Note8'de yoktu bu, burada var. Düzgün, seri çalışıyor. Slowmotion "gece" kullanılmaz, zaten gece hiçbir slow çekimi yapılmaz, bu iphone'de farklı değil, benim rx100 5'imde de farklı değil. ışık olacak. Güzel yanı hareketi görünce çekiyor. Bu çok güzel bir şey. Bu gün biraz deneyeceğim bakalım ne sonuçlar alacağım. Öte yandan, kamerası çok güzel, gerçekten güzel fotoğraflar çekiyor. Çok memnun kaldım, hatta bazı yerlerde şaşırdım bile. pro modunda iso'yu kısıp, iki saniye nefes tutup karanlıkta güzel işler çıkartıyor. Animoji midir nedir onu kullandım, ama bana göre değil, işte, öylesine "yapmak" için yapılmış, boş bir şey. iphonex'dekinden "daha" yaratıcı ve her yere gönderilebiliyor avantajı o. Ön kamera da fena değil, ama portre modunu pek beğenmedim ön kameranın, daha iyi olabilirdi. pixel 2 xl bu konuda, bence tüm portre modlarında herkesi tokatlar geçer. Bence s7'si, s6'sı olan kesin geçsin bu telefona ama yok s8'im var, note8'im var diyenlere yönelik bişi yok, harika telefonları var. Tansiyon ölçüyor diyorlardı ama yapamadım bir türlü. fitbit akıllı saatim bir türlü telefonu görmedi, telefonda da onu görmedi, ona üzüldüm açıkçası. Parmak izi okuyucusuna inanamadım, bu kadar hızlı bir kayıt alan bir okuyucu görmedim, çok ama çok seri bir okuyucu, teri de düzgün. Bu senenin en iyi telefonlarından biri ama s8'in aynısı, yani, s7, s6 sahipleri belki bakabilir, bir iki haftaya ucuzlar, çift hatlıları falan girer..

    S9 düzler de ön siparişsiz satışa çıktı mı mağazalarda?? Benimki hala gelmedi. Sadece plus modeller gönderildi diyor Samsung çağrı merkezi. Şu an mağazadan alınabiliyorsa ne anladım ben o zaman 1 hafta önce para ödeyip beklemekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 4 Mart 2018; 10:43:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • S9 ve ya S9+ almış alacak arkadaşlar, acaba kılıf ve ekran koruyucu aldınız mı alacak mısınız? Gerek yok mu yoksa? Ben hala kutudan çıkan jelatinlerle takılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben s9 + aldım dün gittim samsung armadaya . Ön spariş vermedim. Hediye çeki verecekler bir iki güne.



    Ekran koruyucusu falan almadım . Kılıf aldım. O yeter. Yani inşallah🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Aynen sonuna kadar haklısınız . S8 den ağzım yandı o yüzden ön spariş vermedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Ben s9 + aldım dün gittim samsung armadaya . Ön spariş vermedim. Hediye çeki verecekler bir iki güne.



    Ekran koruyucusu falan almadım . Kılıf aldım. O yeter. Yani inşallah🤣

    S9 düz de satılıyor muydu aynı şekilde? Bana verdikleri sadece plus var onun göbderimini yaptık sözünü araştırıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Vallaha yanlış görmediysem bir tane adam alıyordu.. telefon aktarımı yapıyordular.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD fiyatı 830$ sanırım s9 plus'ın. Bu bağlamda Turkiye fiyatının da 2 ay içinde 4000tl civarına düşebileceğini düşünüyorum eğer kur çok artmazsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 8 in 4999 TL olduğu

    s8+ 4199 TL olduğu ortamda nasıl düşecek bu fiyatlar 4000 bandına merak ediyorum.

    Bazı internet sitelerin düşebilir bu normal ama resmi mağazalarda ve teknoloji mağazalarında note 8 üzerinden 5 ay geçti fiyat ortada s8+ üzerinden 1 yıl geçti fiyat ortada

    ithalatçı garantililer yada internet sitelerinin fiyatı ucuzlatması beklenebilir.

    Tr garantililer note 8 4199 civarına bulunuyor. Güvenilir sitelerde. Ortalama bir fiyat olarak söylüyorum daha düşükleri vardır elbet.

    Muhteşem bir fiyat düşmesi beklemiyorum. En fazla geçen seneki gibi 400 500 civarı düşer. Mağazalarda 6 7 ay en az bu fiyatını korur.

    s9 4299
    s9+ 4799 civarına düşer belli bir süre sonra. Bu fiyatları beklemektense saatiyle alırım daha iyi. Alacak olsam. Saatin değeri 1000 TL düz hesap. 700 e rahat satılır. Telefon 4499 TL ye gelir. Satılmasa bile kullanılır. Bence bu sefer iyi bir ürün veriyorlar yanında.

    Note 8 den daha iyi işlemci,kamera ile gelen bir telefonun note 8 fiyatının altına düşmesini zor görüyorum.

    Bu gidişle note 9 6199 TL ye gelir zaten.

    Tabi son söz bu fiyat eder mi bir telefon. Kesinlikle hayır. Bir çok ülke benden çok daha ucuza kullanacak bu ürünü. Birde ülkemizde ki servis kalitesi yerlerde.

    Valla bir önerim olacak. Garantiyi çeksinler 1 yıla. Fiyatlar düşsün bari biraz daha. Bu fiyatlarda garanti maliyetleri de var sonuçta.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Vallaha yanlış görmediysem bir tane adam alıyordu.. telefon aktarımı yapıyordular.

    Teşekkür ederim. Aradım Armadayı gerçekten varmış. Samsung Çağrı merkezini aradım salaklar S9 düz stoğumuza gelmedi sadece plus geldi onları dağıttık.Düz S9 belli değil 16 Marta kadar gönderilebilir diyorlar hala. Bayide mağazada satılan bi ürün nasıl Samsung un kendi stoğunda yok dedim cevap veremiyor. Hani biz önceden parasını yatırıp premium özel hizmet ve kurye ile herkesten önce sahip olacaktık dedim ne diyeceğini bilemedi. Paranla rezil olmaya getirdi bunlar insanı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Ne deseniz haklısınız. Ön spariş nedir bilmiyoruz biz 🤨

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ajanxxx1905 A kullanıcısına yanıt
    bana göre en büyük sıkıntısı samsungun servisi. işi düşen bilir, berbat ötesidir. sırf samsung tr garanti diye ekstra 1000tl civarı veriyoruz karşılığında Apple hizmetinin yarısını alamıyoruz.bir ara note 8 görüyordum hepsiburada da 3200TL civarına ithalatçı garantili . çok mantıklı fiyat bence.
  • Telefonu gelen arkadaslar ev ortaminda vs resim cekip paylasabilirmi birde sokak ta yada balkondan gece fotograflari mumkunse

    En dogru test budur bu kamerasi icin bana gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccandan kullanıcısına yanıt
    Bayanlar için leylak moru erkekler için titanium grisi en çok gidecek renk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Tansiyon olayını 15 martta gelecek olan programla yapabileceğiz kardesim. Bilgin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhanergincan kullanıcısına yanıt
    Süper bende kurcalayıp duruyordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.