Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.106
Cevap
162
Favori
1.231.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tprk16 T kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainJackHarkness kullanıcısına yanıt

    Tesekkür ederim 300 liraymış pahalı geldi biraz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tens T kullanıcısına yanıt

    118 mb


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aydır güvenlik güncellemesi çıkartıyorlar çok lazımmış gibi kim ne girecek şu cihazlara tabii global çapta risk ve prestij problemi var . s20 yakasında da 3.0 ui deki kamera performansından memnun kalan yokmuş . 15 bini veriyor enayiler bir kalemde . ben o kadar paraya televizyon düşünüyorum . s20 hiç ederinin telefonu değil . 8k yı bile 16/9 formatında çektiği için pek farketmiyor .

  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    forumlara bakiyorum

    5 saat ekran suresi diyorlar demekki sabit

    ekran sureleri batarya 10000 de olsa nafile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Yılını doldurmak üzere olduğum S9 64 GB i bataryası yüzünden elinden çıkardım bende, büyüklüğü kullanıslılıgı 10 numara telefondu ancak elimden düşmediği günlerde en az 2 bazen 3 kere şarj, video çekerken %20. Lerde ise şarjının bir anda %1 e dayanması kapanması illallah ettirdi, 2. El alarak 11 pro max e geçtim, aynı programlar Aynı işlemler Batarya 1-1,5 gün arası artık. Sunu net söyleyebilirim Samsung amiral gemisi Almak delilik, ilk çıktıgı gibi almak ise enayilik. Ben bir kere yaptım o hatayı siz yapmayın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wntln kullanıcısına yanıt

    malesef s9 öyle plus olan modelde özellikle pil değişimi sonrası günde 1 kez bazen 2 günde bir kez sarj ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler yaklaşık 1 haftadir wifi aramada sıkıntı yaşıyorum. beni dışarıdan ariyorlar ama ben birini wifi arama ile aradığımda karsi taraf çalıyor fakat bende hiçbir hareket yok karşı taraf acsada ses gelmiyor ve kapanıyor bende hala aranıyor yaziyor. hattim vodafone hattimi iohone taktim sorun yok :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu samsung un eski cihazlarini firmware ve appstore daki uygulamalarla sabote ettigi belli . Bugun 2 senelik daha yeni yeni tum gun 2 saat kullandigim telefon sapitmaya ve % 15 sarjda iken bir anda %1 e dusmeye basladi ve forumda cevap yzzarken ekrandskdaki karakterlerin kitlenmesi ve sitelerde gezerken ekranin yari yariya kaymasi abuk subuk sekiller cizmesiyle tepemi attirdi . Allah belasini versin ilk defa boyle sryler lluyor daha ekrandaki oled yanigini saymiyorum bile . Bi telefonun omru ve adiligi bu kadarmis . Bir daga samsung mu allah belssini versin nalet herifler . Video cekerken de donmalar tskilmalar basladi . Allah cezami versin bir daha bu aadi markayi alirsam pc cihaz 2 senede rezalete dondu . Resmen gitti alet ya . Boku cikmis el fenerine dondu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 18 Mart 2021; 19:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    Bataryan bozulmuş.

  • batarya bir günde mi bozuldu . son bir günde oldu bunlar . çok da fazla kullanmıyorum gün içinde ... ekrandaki sayfa kırılmaları ne oluyor . bir arkadaş vardı burada yazmıştı . ekranı sağa sola çekerken site sayfalarında kırılmalar oluyor diye bende yaşadım aynısını . aylarca yazdığım forumda karakterler kitleniyor ekran donuyor üste aşşağı çekiyim diyorum ekranın yarısı öteki yarısından önde gidiyor . dokunmatikler de biraz tepkisizleşmeye başladı . stock ve 3. parti kamera yazılımlarında saniyelik takılmalar oluyor . bi formatlıycam pil gene aynı şeyi yaparsa servise verip içini açtırmaya kıyamadığım telefonumun pilini değiştiricem . 1 ay önce isteseydim bedavaya yaptırıcaktım . içini açtırınca fabrikasyon gibi olmayacak diye yaptırmak istememiştim .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 18 Mart 2021; 22:34:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: estimates29

    batarya bir günde mi bozuldu . son bir günde oldu bunlar . çok da fazla kullanmıyorum gün içinde ... ekrandaki sayfa kırılmaları ne oluyor . bir arkadaş vardı burada yazmıştı . ekranı sağa sola çekerken site sayfalarında kırılmalar oluyor diye bende yaşadım aynısını . aylarca yazdığım forumda karakterler kitleniyor ekran donuyor üste aşşağı çekiyim diyorum ekranın yarısı öteki yarısından önde gidiyor . dokunmatikler de biraz tepkisizleşmeye başladı . stock ve 3. parti kamera yazılımlarında saniyelik takılmalar oluyor . bi formatlıycam pil gene aynı şeyi yaparsa servise verip içini açtırmaya kıyamadığım telefonumun pilini değiştiricem . 1 ay önce isteseydim bedavaya yaptırıcaktım . içini açtırınca fabrikasyon gibi olmayacak diye yaptırmak istememiştim .

    Hocam rework kitler kullandıkları için fabrikasyondan hiçbir farkı kalmıyor, ayrıca bir süre sonra mecburen batarya değişmek zorundayız ister istemez bu olay yaşanacak. Ben batarya değişimi yaptım sıkıntısız kullanıyorum 9 ay oldu değiştireli, hatta bu batarya bile eskimeye başladı neredeyse. Yaşadığınız sorunlar voltaj dalgalanmasından kaynaklanıyor olabilir, bu da pili işaret ediyor olabilir. Vakit kaybetmeden servise götürün bence, hasar tespit yapsınlar.


    Düzenleme: Sadece orijinal servislerde rework kit bulunuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 18 Mart 2021; 22:42:38 >




  • KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    Hocam orijinal servis derken
    Tüm Samsung servislerinde var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receep 32

    Hocam orijinal servis derken
    Tüm Samsung servislerinde var mı

    Evet, yetkili samsung servislerinde mevcut fakat normal birçok markanın telefon onarımını yapan vs. yerlerde mevcut olmuyor genelde.

  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    Hocam yemin ediyorum aynı şeyler mart güncellemesinden sonra banada oldu, delirmek üzereyim cihaz saçma sapan bir şekilde kasıyor takılıyor kameraya bile geç giriyor, bildirim çubuğunda bir şeye basınca donuyor. Batarya ile alakası yok bu arada benim bataryam degiseli 2ay oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainJackHarkness kullanıcısına yanıt

    Bir arkadas vardi bu seylerden bahsediyordu bende onu diyorum . Chrome yada pile bagliyorum fakat ayni seyler benim basima geldi . Git arkadas bir daha guncelleme yapmiycam ya . Icine ediyorlar madem stabil surum degil niye yayinliyorsunuz . Kasitli bozuyorlar cihazlari hissine kapiliyorum . Gittikce elden cikarmamiz icin orasini burasini verimsizlestriyorlar . Kamera son 2 guncellemedir bazen saniyelik donuyor . Bir daha guncelle yapmiycam . S20 lerin performansindan da sikayetci cogu kullanici . 10 bin kusurluk telefonda inanin degrcek ozellik yok . Samsung kullanici kandiriyor yerinde sayiyor . Tamam daha degecek daha kaliteli ozellikler , teknoloji cok uzun bir arastirma gelistirme sureci istiyor anliyoruz da . 10 binlik telefonda da ayni android var kamerasi cok farkli degil ekran duz bir kac titresim ozelligi yeniligi var tiklamalarda baska ds bi bok yok . Gittikce apple e ozeniyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    Hocam şu ome uı 3.1 noble rom u bekliyorum gelsin artık knox felan demeden geçicem sinir ettiler, sırf bu kadıntılar felan yüzünden rootlayıp rom atıcam, olmadı 8.0 a dönücem stocktan bozma. Forumda kullanan arkadaşlar vardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de telefon aşırı yavaşladı beyler ya. Kötü tarafı kamera ile çektim sanıyorum bakıyorum çekmemiş. Batarya bozukluğu falan değil bu. Güncelleme ile bozulduğunu S10 forumunda da gördüm. Kameraya girince işlemci hızınız normale dönecek. Kamera açın ara sıra

    Edit: Açmayın çöküyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 20 Mart 2021; 18:22:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlovedman kullanıcısına yanıt

    Hocam knox 1 ken stokta herşey yapılıyormu şimdi?

    Ekran görüntüsü verebilirmisiniz ?

    Adb ile knoxu silince sıkıntı olmuyor hiçbirşekilde dimi ?

    Özellikle samsung healt ve samsung wearable calisiyormu ?

    Samsung pass calisiyormu tam olarak ?

    Siz yazılım güncellestirmesini kaldırmadan ota dan güncelleme geliyormuydu ?

    8.0 custom romdan neden geri stock rom a döndünüz ?

    Şimdi ben gözümü kararttım hocam yakında one uı 3 portlanacak onu kullanmak istiyorum o çıkmadan bi android 8 de ve android 9 da takılmak istiyorum olaki geri dönmek istedim stock rom a neler ile karsilasirim ? Nasıl cözerim bu sorunları ? Çözemediğim neler olur mesela ?

    Teşekkür ediyorum hocam şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.