keske cikti surumde kalsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S9+ için ekran değişimi olduğunda batarya da değişiyor mu? Yoksa sadece ekranı mı değiştiriyorlar. Birde İstanbul içinde önerebileceğiniz servis var mı? |
batarya altina sivi sikıp söküyorlar ekran ayri batarya AYRI < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batarya ile değişiyor hocam, Ümraniye Ataşehir Kadıköy < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung türkiye bataryayı değiştiriyor. Özel servisler ayrı ücret alıyor. Dipnot:Samsung Türkiye sadece kendi ithal ettiği cihazlara destek veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler |
Teşekkürler |
Teşekkürler.Evkurdan alınma cihaz zaten |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 yıl daha kullanırım diye düşünüyordum ama ön kameram bir anda aşırı bulanık çekmeye başladı. sizin de başınıza geldi mi bu durum ? Samsung serviste ön kamera değişim ücreti tahmini ne kadardır? |
60 tl on kamera takilmasiyla 200 250 arasi falandir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
THL YAPTIKTAN SONRA CIDMANAGER UYGULAMASINI KALDIRDIM. SUREKLI UYARI VERIYORDU BASKA SIM ALGILANDI DIYE < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CIDMANAGER I KALDIR < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam isterseniz tur a geri dönün bu yöntemide engellemişler çünkü güncellemeden sonra hicbir sekilde erisemiyorum cid manager e < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gucellemeyide kaldimdim ayarlarda yok artik guncelleme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.cidmanager |
Hocam helal olsun size :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cok gereksiz apk var icinde telefonun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
samsung klavye kullanarak yazı yazarken emoji önerme seçeneği açık olmasına rağmen öneri yapmıyor.ingilizce yazarsam öneriler çalışıyor.neden klavye dili TR olmasına rağmen türkçe yazarken önermeler çalışmıyordur? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |