Teşekkürler. Son soru : klavye? |
Rica ederim. Sevindim,güle güle kullanın. |
Hocam çok sağol. Birde en büyük mesele görünürde olmayan, bizim bilmediğimiz arka fonda çalışan uygulamalar. Bunlari nasıl bulup kaldirabiliriz? Böyle bir liste var mi? Ne işe yaradığı ile beraber tabiki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullanıyor musunuz s9 şarj kötü mu cidden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkür ederim. Hem ben hem eşim s9+ kullanıyoruz zaten. Düşünen olursa yazar sanırım. |
Ben teşekkür ederim. iyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende plus var 1 gunu cat pat cikariyor oyun oynamiyorum nerdeyse hersey kapali < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alternatif bulamaz o fiyata tabi ama s9 pek guven vermiyor batarya konusunda sahsi gorusum batarya olarak s9 plus beni 1 gun zor idare ediyor ve oyun falanda oynamiyorum extradan programlarida devre disi birakmak icin ugrasiyorum birde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi note 9 proyu cok met ediyolar bu siralar kullanmadim ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batarya ömrü dışında her konuda S9u çok net ararsınız hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
samsun klavye var bide samsung eski klavye var ikiside dursun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyvallah. |
hepsini buldum ama bixby vision hangisi bi onu bulamadım ![]() bulamadiklarim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Kasım 2020; 14:37:34 > |
com.samsung.android.visionintelligence com.samsung.android.visionarapps com.samsung.android.arzone com.samsung.android.mateagent com.microsoft.appmanager Olması lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.service pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.agent pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.agent.dummy pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.wakeup pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.app.settings.bixby pm uninstall -k --user 0 com.samsung.systemui.bixby2 boxbyvision silmedim ben lazim bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler hallettim, aynen bunlarmış hepsi temizlendi çok şükür |
eyvallah hocam box by vision yok zaten yani bende gözükmüyor ya kaldırdım yada yoktu. emin değilim. |
hocam son olarak bu uygulamayı bulmamız mumkun mu android 10 ile geldi yapıştı ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
com.samsung.android.livestickers |