Knox ile bağlantılı herşeyi sildiniz mi? Edit: disable bazen google bypass edip güncelleme yapıyor. Kaldırınca olmuyor öyle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordeniz -- 26 Kasım 2020; 18:10:24 > |
Siz kullaniyor musunuz artısı ve eksisi neler şuan birde oyun performansı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Duz s9 sa bence gecme degmez s9 plus olsa tavsiye ederdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala en kaliteli telefonlardan biri. Batarya yenilenirse 3 sene gideri var. Premium bir telefon bunu unutmayın. Temiz olması şartı ile. |
1900 TL ama. |
Evet kutu faturalı 1900 yan tarafları ufak tefek soyunma harici sıkıntısız oyun performansı nasil onuda merak ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun oynayan biri değilim ama öküz gibi işlemcisi var, yeni nesil note 10 lite da kullanılıyor aynı zamanda bu işlemci. Temizse al geç, 1900tl s9 plus olsa alırdım diyor ama o fiyata s9 plus olsa ben de alırdım :d. Oyunlar hakkında incelemelere vs. bak youtube da. Yalnız sürekli oyun oynayan biri olsaydım almazdım sebebi oyunlar çok batarya yer, bu telefon da batarya konusunda öyle pek iyi değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Günlük kullanım şarj durumu nasıl peki 3000 az mi yoksa 3000 olduguna aldanmayalım mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl kullandığın da önemli. Birine yeter başka birine yetmez. Nasıl kullandığını bilmemiz lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostum ben şuan s10 plus kullanıyorum, o konuda sana kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlar. Yalnız pil konusu çok değişken bir konu, herkesin kullanımı çok farklı.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortalama olarak sordum sizin nasıl gidiyor mesela < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim S9 plus günü çıkarıyor. Arada yoğun kullanım olursa 20 dakika şarja takıyorum, yetiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sildim ayrintili liste attim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rety diyor kaliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ettim. Googleları silmişsiniz. Tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz? |
sildim ama google playden yuklersin samsung browser kullaniyorum video asistandt guzel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama 2.3 gun sonra sarj dayanmiyor deyip hem 1900 liradan olmak hemde samsungdan soguyup baska telefon almak var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkürler daha önce de paylaşmıştınız fakat yapamamıştım şimdi uğraşınca oldu. Çok güzel oldu. Çok sağolun. |
1900'e alternatif nedir peki? |