donma nette vardi ama neyi devre disi biraktim bilmiyorum duzeldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tekrar imei caktirman gerek rootlu telefon alirken imei kontrol edin arkadaki imei ile icindeki imei ayni degilse imei attirilmistir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 Kasım güncellemesini yaptım ama yapmaz olaydım tel güncelleme sonrası tamamen dondu ve zorla kapatıp açmak zorunda kaldım. Şimdi ise arada garip kasma ve kısa süreli donma sorunlarına şahit olmaya başladım siz siz olun bu güncellemeyi es geçin yenisini bekleyin. |
|
galaxynin serileri S > A > M diye gidiyor. ülkece fakirleştiğimiz için fiyat olarak üstüne koysanız da, amiral gemiden inip tekneye binmişsiniz gibi duruyor. eksilere daha çok şey eklenebilir. 2k ekran, 3000 mah batarya ve daha güçlü işlemciden, 1080p ekran, 6000 mah batarya, %20 güçsüz işlemciye geçmişsiniz o yüzden batarya farkı olması çok normal. ayrıca m31s'de herhangi bir waterproof rating bulunmuyor. çift sim ve büyük batarya için ideal cihaz tabi. güle güle kullanın |
_____________________________ |
m51 de olabilirdi gündelik hayatta hiç bir farkı yok işlemci şöyle işlemci böyle geçtim artık bunları hele hele oyun merakı yoksa hiç önemi yok gündelik hayatta çok çok yeterli telefon aldığınız. Ama ben m51 zorlardım. Bir tık daha iyi bence |
Hocam aslında hali hazırda s10 plus kullanıyorum , s9 plus uzun süredir kutuda yatıyordu , şu an kullandığım cihazı alırken neden değişim kampanyasından yararlanmadım diye kendime kızıyorum ama sistemin bu kadar kolay işlediğini bilmiyordum :) Telefonsuz kalacağımı sanıyordum değişim işlemlerinde o yüzden direk peşin almıştım.. oysa adam kapımiza geldi değiştirdi, üstünü siteden ödedim toplam 10dk bile sürmedi.. Aslında bir yandan da sistemi denemek istedim hem de olay şu ki elektronik aletler eskisi gibi uzun ömürlü değil yarın öbür gün yüksek masraf çıkartacağına değiştireyim dedim , yedekte kalır hemde vınn hattını takmam gerektiğinde sim değiştirmek zorunda kalmayayım dedim.. Nakite çevirsem daha çok sevinirdim ama ilana koydum , satılmadı, satılsa çok hayırlı bir yardim işine bütçe olacaktı ama nasip değilmiş :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aslinda m51 e de niyetlendim ama aradaki 700tl lik farkı hak edecek bir ozellik göremedim.. m31s 3099tl di m51 3799tl Islemcisi snapdragon biraz daha guclu birde +1000mah batarya farkı var onun disinda birebir aynı.. M31s ye 500 verdim m51 siparis verseydim 1200tl oduycektim (200tl geri odeme kampanyasi dahil rakam)..hem aradaki benim icin degersiz farklar hemde dogalgaz ödeme zamaninin gelmesi sebebiyle m31s de karar kildim :) zaten 2.telefon niyetine alindi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khytr89 -- 22 Kasım 2020; 22:5:40 > |
Son güncelleme sonrası bu tarz bir sorun yaşadım ve araştırmam sonrası yabancı kullanıcı yorumları da genelde bu yönde olunca bu sözümü söyledim. Güncelleme öncesi en ufak bir sorun yoktu yaptığım gibi sorunlar baş gösterdi ben yedek alıp format attım şuan sorun vs. kalmadı. Kısaca son güncelleme aynı model çoğu telde ciddi sıkıntılara gebe dikkatli olmak lazım. Sizde bu tarz bir sorun yok ise ne güzel; ben yaşadım uyarmak istedim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben cihazdan memnunum yaklasik 1.5 yildir kullaniyorum ve 2. El olarak almistim buna ragmen tas gibi telefon samsung ne kadar yipratmaya calissada telefon sapasaglam direniyor imkanin varsa s10 + al yoksa s9+ alabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Minimum S10 serisine geçebileceksen geç. Olmuyorsa 7 Plustan devam edin derim. |
Samsung Galaxy S9 Kullanıcılar Kulübü ASROCK B450M PRO 4 | RYZEN 5 2600 | ADATA 8 GB DDR4 2133 MHz - SAMSUNG 16 GB DDR4 2133 MHz | ASUS NVIDIA GTX 1060 3 GB | 500 GB SEAGATE 7200 RPM | ZALMAN R1 600W | 480 GB SSD JD | GAMEPOWER 144HZ CURVED FULL HD
|