Millet android 8e dönmeye çalışıyor. bence bunu dert etme. |
Bilgilendirme için teşekkürler. |
Bence telefonlara planlı eskitme yapıyorlar. Durup dururken normal değil bu durum. Yeni modeller satsın diye, eskilerin miyadını dolduruyorlar. |
Ben wipe cache yapmamama ragmen batarya daha uzun dayaniyor oncesine gore guncelleme iyi geldi telefona ama uygulamalari devre disi birakmak icin kullandigim program calismiyor suan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben onuda satin almistim ama artik yok playstorede < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonu batarya değişimi için simge elektronike vermiştim, batarya değişti ancak hoparlör sesinde sorun var. Elini telefonun arka kısmına koyduğunda sanki ses oradan geliyor gibi titreşim var. Bu neden olabilir acaba? |
O sorun için tekrar servis verin hocam. Bu arada bataryayı bir kaç saat içinde mi değiştiler, hızlı mıydılar? |
Aynı sorun bende de var aynı servise verdim cihazı. Normal olduğunu düşünüyordum demekki problemmiş ve sizde de varmış hocam. Ben çok kafaya takmıyorum. Hoparlor nadiren kullanıyorum ama bariz cızırtılı ses vermeye başladı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toplam 1 saat sürdü sürmedi batarya değişimi. Tekrar telefonu açtırmayı düşünmüyorum, her açıp kapatmada farklı sorunlar çıkabilir bunu anlaşmış oldum. Artık bu şekilde bir müddet daha kullanıp yenilerim sanırım. |
Benzer bir problem yaşayan var mı? |
Ilk sarja takildinda soluk ve siyah oluyor sonra duzeliyor herkesde var heralde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ikisinide almistim ccswe var yine para istiyor yeni surum ama calismiyor urun anahtari diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben de yok hiçte olmadı telefon servise girdi pilide değişti ama daha önce de yoktu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
25 Eylül, Amazon, 36 TL. Çok güzel kılıf. Samsung orijinal protective stand kılıf 1 bu 2 en beğendiğim ürünler. Diğeri tuzlu tabi,bir de bulmak zor. Koruma için o 1 numara. Bu daha ince,ama oldukça şık duruyor. Tavsiye edilir ama 100 lira size kalmış. Edit: S9 plus Neo-hybrid Urban. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordeniz -- 8 Kasım 2020; 16:54:39 > |
https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s9-kilif-spigen-neo-hybrid-urban-gunmetal şu an 29 tl artı kargo bu fiyat iyi ama 100 tl leri hak etmez bence , kullanınca zamanla hafif bir boşluk hissi olabilir kılıfta telefonu yerleştirirken sık çıkartıp takmayın . |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |