|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
isininca format cektim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iphone7 sifirsa degmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden değmez hocam, biraz açar mısınız? Aynı geçişi bende yapmayı düşünüyorum. |
normalde iphone 8 le kapışan bir telefon s9 islemcisi ama iphone7 sifir alinmissa kullanmaya devam ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Telefonu, öğle arası servise bıraktım, batarya değişimi için. 2 yılda %25i ölmüş. 76, 77 gibi bir değer vardı galiba. Akşam iş çıkışı hazır mı diye soracağım değilse yerine ikame telefon alacağım. Alo desek, yeter. |
ben bataryayı garantiden değiştim ama pekte değişen bir şey olmadı ekstadan şarj giriş yeride değişmiş 4 saat ekran alıyorum fabrika ayarlarınada tekrar döndüm ama yok tekrar yollayayımmı bilemedim ekim 23 garantide bitiyor bu arada şarj sağlığını nasıl öğrendin hani 2 senede %25 gitmiş demişsin ya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursen -- 6 Ekim 2020; 15:58:19 > |
Benimkisinin de şarj giriş yeri değişmiş galiba. Form da SUB PBA kart değişti yazıyor. Dedim bu ne, şarj girişi dediler. Bataryada değişmiş. Şarj sağlığını servisteki görevli söylüyor. Telefonu tablete bağlayıp seceresini döküyorlar. |
Şarj durumun nasıl sende ben aksam saat 5 te cektim su an %28 kalmış 3 saat 25 dak ekran suresi almışım bana düşük geldi sanki tekrar servise yollamayı düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk günden bişi anlamak zor. Birde sıfırlamışlar telefonu, iyi gider şimdi. |
Haklisin alali 2 senesen fazla oldu hala tas gibi telefon. Birde garanti bitmesine yakin bataryayi degistirttim 6 saat ekran suresuli aliyorum wifi de. En az 2 sene daha goturur bu telefon . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |