Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9+ mı Iphone 8plus mı Huawei P20 Pro mu Huawei P20 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim? Beklentim güzel fotoğraf ve selfie çekmesi ve beni çok uzun seneler götürmesi.



  • bi kere p20 yi ele. aynı ekran boyutunda s9 u düşün madem 5.8 inç senin için önemli değil.
    onun dışında p20pro çok güzel bicihaz ama 5 binleri haketmiyor. s9+ daha mantıklı. ama dediğim gibi küçük ekran sorun değil dersen (ki bence 5.8 de küçük değil) s9 şu an için plus a göre daha uygun fiyatta.
    düşünülebilir kesinlikle
  • Kesinlikle İphone 8 Plus tercih etmelisin. En önemli sebebiyse kolay değer kaybetmemesi senelerce kullandıktan sonra bile satıp üst seviyede başka bir telefon alabilirsiniz yine. Özellikleri konusunda da en mantıklı tercih yine 8 plus olacaktır.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ben böyle 4 5 sene kullanabileceğim ve bu kadar sene sonra bile o çağın telefonlarından aşırı geri kalmayacak kullanışlı dayanıklı ve güzel kameralı bir şey istiyorum. S9 böyle bir telefon mudur dersiniz saydığım diğerlerine göre de? Gerçekten pek anlamadığım için özellikle sormak istedim. İnternette okurken bile android mi iphone mu tartışmasında sonuca ulaşamadım her yerde bir sürü farklı fikir var.
  • Sudesuuuu kullanıcısına yanıt
    benim kişisel görüşüm böyle.
    dikkat ettiyssen iphone 8 plustan bahsetmedim bile. 2018 yılında 2012 tasarımlı telefon almak yüzde 70 bile olmayan kalas bi ekran gövde oranına sırf ayfon diye 5bin tl para vermek hiç akıl karı değil.
    iphone ille de alacağım diyorsan x serilerine yönel. xs ler çok pahalı ama düz x veya xr falan bakabilirsin. bence sırf değerinden kaybetmeyecek diye tel alınmaz. değerini kaybetmeyecek yatırım arıyorsan altın veya döviz al. telefon günde saatlerce kullanacağın yüzüne bakacağın bi cihaz. dış tasarımının güzel olması odun olmaması da önemli bence. 2012 de çıkan galaxy s3 ün ekran gövde oranı 65 ti ip8 plusun 67. 2013 te çıkan galaxy s4 ün ise 72. yani 5 senelik cihaz bile geçmiş iphoneu seçim senin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 28 Ekim 2018; 0:38:36 >
  • iPhone un 5 sene önce çıkardığı telefon bile halen çatır çatır satılıyorken S7 serisinden eser kalmadi. Bir telefona 4-5-6 bin lira parayı vereceksen kesinlikle iPhone a vermelisin. Aksi halde 1500 liraya da iki-uc sene sonra piyasada unutulan telefonlar mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım note 3 almıştı ilk çıktığı zamanlarda hala çatır çatır kullanıyor. 1500 civarı bi paraya almıştı. yani illa 5-6 bin para bayılmaya gerek yok yüzde 300 kar eden keriz silkici firmalara karşı. iphone alıp 2 gün sonra düşürüp ekranı parçalayan kullanılmaz hale gelenler de var. şans işi yani biraz da. düşürmessen düzgün kullanırsan şu andaki ortalama bi amiral gemisi seni rahat 3-5 yıl götürür. ki apple markası kendi telefonlarını güncellemelerle yavaşlattığı kanıtlanna ve bunun için ceza ödemiş olan bi firma. yani güncelleme alıyor ama telefonu yavaşlatmak size yeni telefon aldırmak içn güncelleme alıyor. kısaca tercih sizin.
  • iPhone 8 Plus Al Gec.. Huawei Serisi oyuncak gibi . Ben begenmiyorum dogrusu.8 Plus alirsan hem deger kaybi yasamazsin. Hemde 3 Yil kafan rahat olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkan varsa iphone X, yoksa iphone 8 Plus..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.