Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 vs. LG G6: Hangi amiral gemisi daha hızlı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S8 vs. LG G6: Hangi amiral gemisi daha hızlı?

    Bu yılın en popüler telefonlarından ikisi olan Samsung Galaxy S8 ve LG G6 sahip oldukları yeni tasarım anlayışı ve özellikleriyle geçer not almayı başardılar. Cihazların göz kamaştıran ekranları, gelecekteki akıllı telefonların neye benzeyeceklerini şekillendirmiş durumdalar. Çerçevesiz ön panele doğru gidişatın kaçınılmaz olduğu bu yolda hem Samsung hem de LG'nin hızlı bir şekilde ilerlemek istediği açıkça ortada.

     

    Her ne kadar Samsung'un Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti G6'nın Snapdragon 821 işlemcisinden daha önde olsa da her iki akıllı telefonun da son derece güçlü olduğunu belirtmek gerekir. Günümüzün üst düzey akıllı telefonları özellikle Android'i çalıştırıyorsa benzer bir deneyim sunuyorlar. Bu telefonları gerçekte birbirinden ayıran şey hızları ve performansları. Peki Galaxy S8 mi yoksa LG G6 mı daha hızlı çalışıyor?

     

    Galaxy S8 vs LG G6: Telefon açılış hızları


     

    YouTube kullanıcısı Zaryab Khan tarafından gerçekleştirilen bir hız testi sayesinde, iki cihazın birbirlerine karşı nasıl bir performans gösterdikleri açıkça görülüyor. Galaxy S8'in telefon açılışında G6'ya kıyasla çok daha hızlı olduğunu görüyoruz. Ancak iki ila üç saniye fark var.

     

    Galaxy S8 vs LG G6: Uygulama yükleme süreleri


     

    Her iki telefonda da arka planda herhangi bir uygulama çalıştırılmadan yükleme hızları test edildi. İlk olarak Galaxy S8'in arama uygulamasını daha hızlı açtığı görülüyor ancak çarpıcı bir fark yok. Color Switch oyunu başlatılıyor ve Galaxy S8'de biraz daha hızlı bir şekilde açıldığını görüyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Windows 10 Redstone 3 arayüzü işte böyle görünecek
    Aynı şey Gun Fu, Tinder, Snapchat, Instagram ve Smash Hit gibi uygulamalarda da oluyor. Hız farkı çok büyük değil ve LG G6, Galaxy S8'in daha yeni olan Snapdragon 835 yonga setinden sadece birkaç saniye geri kalıyor.

     

    Ancak işler bu noktadan sonra daha enteresan hale geliyor. Yoğun grafiklere sahip Subway Surfers oyunu Galaxy S8'de önemli ölçüde daha hızlı açılıyor. LG G6'da ise yükleme ekranında daha uzun süre takılı kaldıktan sonra başlıyor.

     

    Galaxy S8 vs LG G6: Web'de gezinti


     

    Chrome tarayıcısını kullanarak her iki telefonda da Wikipedia sitesine girildiğini görüyoruz. Bu testte G6'nın az da olsa daha hızlı olduğu görülüyor. Cihazlar Apple web sitesini hemen hemen aynı hızda açıyorlar. Görüntülere bakıldığında Galaxy S8'in G6'dan daha hızlı bir performans gösterdiği net şekilde söylenebilir. Ancak her ne kadar Galaxy S8'in gerisinde kalsa da LG G6'nın hayal kırıklığı yarattığını söylemek de haksızlık olur.

     








  • Gpu karşılaştırılması yapılsa ne olacak hocam? Bırakın güncel nesli önceki neslin bile gpu sunu zorlayacak uygulama yok. Sentetik testlerin sonuçları kullanıcıların ne işine yarıyor sanki, performansdan ziyade kullanım kolaylığı,kamera,batarya,sağlamlık vb özelliklerin karşılaştırılması bana göre daha önemli.
  • İyi güzel telefonlarda,kim alıcakki?



    birisi 4400tl birisi 3700tlye.

    Apple'ın telefon fiyatlarını geçtiler artık.



    ama i8 le fiyat konusunda yerle bir olacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki işlemcilerle bu seneki işlemciler arasında performans farkı çok az daha çok benzin tasarrufu için çaliştılar

  • Çok normal ve 700 TL fark (200$) ve SD835 işlemci

  • S8 hizlidir.izlemeye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktılar apple a yetişemeyecekler o zaman dediler ki fiyatta yetişelim.

    edit: markalara karşıyım.

  • dogru duzgun gpu karsilastirmasi yapilmamis bile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk2kill

    dogru duzgun gpu karsilastirmasi yapilmamis bile.

    Gpu karşılaştırılması yapılsa ne olacak hocam? Bırakın güncel nesli önceki neslin bile gpu sunu zorlayacak uygulama yok. Sentetik testlerin sonuçları kullanıcıların ne işine yarıyor sanki, performansdan ziyade kullanım kolaylığı,kamera,batarya,sağlamlık vb özelliklerin karşılaştırılması bana göre daha önemli.
  • Zorla Çin markalarına yönlendiriyorlar. Oneplus, Xiaomi vb. aynı performansı yarı fiyatına sunuyorlar.

  • Ne kadar basit bir karşılaştırma.
    Ne kadar gereksiz vurgulamalar.
    Yazının hepsini okuyamadım.

  • Bu fiyatlarla hangisinin hızlı olduğunun bir önemi yok.

  • 1 sn benim için çok önemli.....

  • Turkıye de pahalı, dünyada yıne mılyonlarca satacaklar.

  • alakasız bile olsa hemen hemen her haberde Apple dan bahsetmek.. algı operasyonu işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: onsos1100

    1 sn benim için çok önemli.....

    Her gün en az 20 sn zaman kazansanız. Bir yılda +2,0277777778 saat kar edersiniz. İşte 5000 tl ultra über telefonun gücü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 10 Nisan 2017; 17:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia kullananlar şuan hiz yüzünden hangisi daha hizli savaşina girdik iphone daha hizli:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba ile takas ilanlarına eskiden gülüyorduk. Artık gülemiyoruz. 5.000 TL.'ye telefon mu olur? Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum.

  • galaxy s8 lg g6 yazacağınıza sd835 vs sd821 yazmanız gerekirdi bu şekilde reklam kokuyo gibi geldi bana.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: G.USTA

    quote:

    Orijinalden alıntı: mk2kill

    dogru duzgun gpu karsilastirmasi yapilmamis bile.

    Gpu karşılaştırılması yapılsa ne olacak hocam? Bırakın güncel nesli önceki neslin bile gpu sunu zorlayacak uygulama yok. Sentetik testlerin sonuçları kullanıcıların ne işine yarıyor sanki, performansdan ziyade kullanım kolaylığı,kamera,batarya,sağlamlık vb özelliklerin karşılaştırılması bana göre daha önemli.

    gpu ve islemci performansini kullanmayacaksiniz o zaman amiral gemisi telefonla ne isiniz var. ? facebooku daha hizli acmak icin 5000tl lik telefonmu alacaksiniz. samsung un amoled ekranlari en kolay kirilan ekranlar.piller kapasite olarak ortalama.pillleri degistirme imkani da yok. bu saydiginiz dayaniklilik , pil omru vs ozellikler zaten bu telefonda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Performanslarda artık sıkıntı yok. Hangisinin ekranı daha zor çiziliyor, pili daha çok gidiyor vb. özellikler önemli. Uygulama geliştiriciler, GPU'ları zorlayacak çıkışlar yaparsa işler değişebilir.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.