Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.134
Cevap
188
Favori
1.586.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: battalgazi137

    Siz iphone ile ilgili bir sey mi yazmissiniz ki ustunuze alindiniz?

    Son 1 sayfada iphone ile ilgili mesaj atan yok benim dışımda. Ben de apple servis hizmetinden memnun olduğumu dile getirdim ve benim mesajımın arkasına atılmış. Ayrıca üstüme alınıp alınmamam gerektiğini sordum, alınmadım zaten.
  • Yaklasik bir bucuk senedir s7 kullaniyorum. Degistirmedigim ilk cihazim.. iphone 7 plus vs gormus kullanmisligim var.. parasini hak eden cihazlar degiller ( servis disinda ki artik serviste degisime gitmiyor yurt disi cihazlarinada bakmiyor ) bir ikibay icinde yeni tel alacam ( iphone 8 yada x kesinlikle degil.. note 7 nin bataryalarini ureten firma uretiyor iphone bataryalarini ve avrupa abd de yanma sikayetleri basladi note 7 deki gibi.. eminim mesut cevik beyde bunlari yakinen takip ediyordur ve bu bilgileri yeni bir videoda tarafsiz olarak paylasacaktir)... neyse s8 yada mate 10 pro dusunuyorum siz olsaniz hangi cihazi alirdiniz ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkBlue23


    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkBlue23

    Merhaba


    Sizin yaptığınız objektiflik değil maalesef.


    Bir ürünü inceler ve sonucunda fiyat peformans olarak beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz. Bunda hicbir sorun yok. Bunu rakip cihazla karşılaştırıp rakip cihazın üstün özelliklerinide söyleyebilirsiniz bundada herhangi bir sorun yok. Sizin işiniz hangi cihazın daha iyi olduğunu söylemek şüphesiz. Fakat siz bunu yapmak yerine Apple tanıtımı biter bitmez "Bir defa şunu söyleyeyim artık Note8 - S8 bitti. Bu saatten sonra kimse almaz" gibi cümleler kuruyorsunuz. Bu objektiflik değil, size bu kadar imkan sunan bi firmaya yaptığınız ayıptır.


    Samsung Galaxy S8'de fiyat üzerinden firmaya vurduğunuzda size destek verdim cunku gercekten fiyat olarak uçuk rakamlardı. Fakat ayni tepkiyi apple fiyatlandırmasında vermek yerine, Samsung öldü bitti battı demeye getirdiniz işi.


    Ben firmanın yerinde olsam yorumlarınızı dinledikten sonra size ürün vermem bir daha. Ayrıca bu eleştiriyi sadece ben yapıyorum gibi bir tepki vermişsiniz. Videonun altındaki yorumlara bakarsanız benzer eleştirilerle karşılaşırsınız.


    Saygılar.

    Merhaba,

    iPhone X sonrası Samsung'un satış kısmında zorlanacağını söylemek için alim olmaya gerek yok. Şükür firmalar sizin gibi eleştiriye kapalı değiller. Onlar genelde neyi neden söylediğimizi bildikleri için her yorumumuzu dinliyor ve ona göre adım atmayı tercih ediyorlar.

    Soruma da cevap vermemişsiniz :) dediğim gibi hepsinde eşit imkanlarım varken neden bir tarafı tutayım?

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    satışlarda zorlanacak demekle, artık Note8 - S8 bitti demek aynı şeyler mi? aynı şeylerse kusura bakmayın. Sorduğunuz soruya gelince, hiçbir zaman eşit olmaz. bu işleri az çok biliyorum. 1 taraf her zaman daha fazladır. Tamamen sizin yorumlarınızdan bir çıkarım yapacak olursak, fazla taraf Apple sanırım.

    Fiyat konusundaki yorumlarınıza ne söyleyeceksiniz?

    Merhaba,

    Sizin için eşit olmayabilirler ama benim için eşitler. Ne düşünüyorsam da direkt söylüyorum. Bu bana sorarsanız kullanıcı açısından bir avantaj. Ne etli ne sütlü yansın diyerek tribünlere oynamak en kolayıdır.

    Ben burada bunları söylesem de söylemesem de ürün gelir bizi de yine en büyük etkinliklere çağırırlar zira firmalar sizin gibi düşünmüyorlar.

    Zaten şuradaki kendi gibi düşünmeyen ve özgürce korkmadan ne düşündüğünü söyleyen herkesi taraflı diye yaftalayanlar firmaların başında olsa Türkiye'de hiç bir yayına hiç bir cihaz gitmezdi sanırım.

    Sadece bize değil Türkiye'de takip ettiğiniz her yayına her cihaz gidiyor. Biz çıkıp bu bana ücretsiz direkt firmadan geldi diyorsak bu tarafsız ve dürüst olduğumuz içindir. Ne bunu demek ne de ürünü gösterip yorum yapmak zorundayım.

    Sırf ürün ücretsiz geliyor, bizi business class ile yolculuk yaptırıyor dediğim için eleştirenler var. Ne diyeyim yalan mı söyleyeyim?

    Doğruları söyleyeni taşlarsanız firmadan bedava gelen cihazları satın aldım diyen, uçtuğu yere gidiş biletini bile karşıladığını iddia edenler yayınları "Tarafsız" yorumları ile baş başa kalırsınız.

    Dediğim gibi ben neyin iyi olduğunu düşünüyorsam nedenleri ile anlatıyorum. Katılmıyorsanız taraflısın diyerek kestirip atmak yerine nedenlerini yazın tartışalım. Ama siz bana taraflı, etik dışı davranış gibi yaftalamalarla saldırırken burada eşit ve düzeyli bir tartışma imkansız olur.

    Benimle ilgili önyargıları değiştirmesi gereken ben değilim, önyargısız davranması gereken sizsiniz.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Mesut bey maalesef arkadaşlara katılıyorum. Madem objektif yada dobra olduğunuzu söylüyorsunuz, o zaman neden note 8'den daha pahalı bir cihazın fiyatına eleştiri getirmiyorsunuz aynı şekilde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar. Bu konu çok konuşuluyor ama cihazı almamı belirleyecek bir etken olacağı İçin sormak istyorum. Kalkma yapmayan çıkmayan cam koruyucu yada jelatin vr mi ? Daha önce s8 im varken ne taktıysam soyuldu bende koruyamadığı cihazı satmamıştım. Şimdi geri donmek istyorum bir gelişme var mi koruyucularda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar amerikadan gelen s8 ile araniza katıldım.

    yalnız ilk etapta 2 konuda rahatsız oldum.



    ilk olarak klavyenin öngörüsü berbat.hep devamlı aynı cümleleri kullanmama rağmen sanki ilk defa yazıyormuşum gibi tam kelimeyi yazmamı bekliyor.

    telin amerikadan gelmesinin bir sonucu mu yoksa klavyesi yetersiz mi..

    eğer yetersiz iae marketten klavye tavsiyesi olan var mı..



    ikincisi ise twitter da video oynatma sadece wi-fi ile otomatik konumda.

    mobil internet ile baktığımda videoları oynatmak için belkide 8 -10 sefer tekrar tekrar üzerine tıklamam gerekiyor.(birkaç gün evveline kadar böyle değildi.)

    bu kadar basmama rağmen açılmadığı zaman oluyor.gif lerde de aynı problem mevcut.

    ama wi-fi ile baktığımda sorun yaşamıyorum.



    yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Aynı daveti İphone X/8 lansmanı için almadınız mı ? Cihaz hakkında yorum yapamayacak kişilerin türkiye den o salonda oturması beni rahatsız etmişti
  • Yusuf DİNÇBİLEK kullanıcısına yanıt
    O konudan bende muzdarip oldum. Çok fazla klavye denedim en uyumlusu tambu keyboard Türk telekomun klavyesi oldu. Diğer klavyeler ekranın yanlarına taştığı için yazımı çok zor ve zahmetli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 reklamlarında gösterilen hızlı şarj ile 10 dakikada yüzde 60 şarj olabilme olayı S8de de varmı acaba? Özellikle buraya yazdımki kullanan deneyen varsa tecrübesini öğrenmek isterim
  • Yav arkadaş s8 kullanıcısı olan siz değerli arkadaşlara bir şey sordum peşinede bir kaç sayfa gerileri inceleyim bakalım s8 ile ilgili almama yardımcı olacak ne tür bilgiler edinirim dedim fakat gördüğüm tek şey son sayfaların ayfon ve samsung savaş arenasına döndüğü. Şimdi kızan olacak belki ama kim ne istiyorsa alsın güle güle kazasız belasız kullansın :) Ama her forumun kendi özelinede ait bilgi paylaşımı yapılsın daha iyi olur. Yıllardır bu forumlardaki arkadaşların tecrübesine güvendim ve bende tecrübelerimi paylaştım paylaşırım ama hakkaten yok iphone daha iyi yok samsung bilmem ne hakkaten insanı bıktırıyor. İnşallah şarj konusunda bilgi alabilirim. Saygılar.
  • Güncelleme yayınlanmış. Alan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    S8 in hızlı sarjı gerçekten hızlı ama note 8 in de o kadar hızlı olduğunu sanmıyorum
  • merhabalar herkese, google play store'da asphalt 8, dungeon hunter 4 gibi oyunların tamamı uyumsuz gözüküyor. bu sorunu çözmenin bir yolu var mı yoksa herkeste mi böyle gözüküyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wamad

    merhabalar herkese, google play store'da asphalt 8, dungeon hunter 4 gibi oyunların tamamı uyumsuz gözüküyor. bu sorunu çözmenin bir yolu var mı yoksa herkeste mi böyle gözüküyor?

    Mrb hocam. bahsettiğiniz oyunlarda hiçbir sorun yok. Asphalt 8 ztn yüklü bende. Hunter 4'de de uyumsuz gibi bir uyarı yok. indirmeyi denedim iniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkBlue23


    quote:

    Orijinalden alıntı: wamad

    merhabalar herkese, google play store'da asphalt 8, dungeon hunter 4 gibi oyunların tamamı uyumsuz gözüküyor. bu sorunu çözmenin bir yolu var mı yoksa herkeste mi böyle gözüküyor?

    Mrb hocam. bahsettiğiniz oyunlarda hiçbir sorun yok. Asphalt 8 ztn yüklü bende. Hunter 4'de de uyumsuz gibi bir uyarı yok. indirmeyi denedim iniyor.

    Evet hocam sıkıntı yokmuş, internette biraz araştırınca öğrendim, ekran çözünürlüğünü düşürmemle alakalıymış durum. ekran çözünürlüğünü eski haline getirip playstore verilerini sıfırlayınca sorun çözülüyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkBlue23

    Güncelleme yayınlanmış. Alan var mı arkadaşlar?

    Ne zaman ve hangi ülke için yayınlamış Hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SULZER

    Note 8 reklamlarında gösterilen hızlı şarj ile 10 dakikada yüzde 60 şarj olabilme olayı S8de de varmı acaba? Özellikle buraya yazdımki kullanan deneyen varsa tecrübesini öğrenmek isterim

    Oyle birsey demiyor 60 dk kullanim diyor.

    +Samsung eskisi kadar hizli sarj etmiyor n7 den sonra ornek S6 eskiden 1 saat 10 du suan 1 saat 25 civari.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulentataseven


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkBlue23

    Güncelleme yayınlanmış. Alan var mı arkadaşlar?

    Ne zaman ve hangi ülke için yayınlamış Hocam

    Dun hollanda yada belcika olmasi lazim

    Edit:The update started to hit the scene in the Netherlands and should make its way to owners across the globe soon. It measures in at 479 MB and bumps the firmware version to G955FXXU1AQI9.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Ekim 2017; 10:26:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    hocam merak ediyorum neden bu güncelleme yayınlanırken ülke ayrımı oluyor? mesela ben iphone kullanıyorum. güncelleme yayınlandı mı dünyanın her yerine aynı anda veriliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakabus_

    hocam merak ediyorum neden bu güncelleme yayınlanırken ülke ayrımı oluyor? mesela ben iphone kullanıyorum. güncelleme yayınlandı mı dünyanın her yerine aynı anda veriliyor.

    Oparatorlerden onay vs aliniyor.Ornek mesela s6 ya uptade gelmisti Turkcell kullananlar bootloop'a girmisti.Anca sim karti telden cikararak actilar.Daha sonra guncelleme geri cekildi.

    Iphone'da ulke bazli unlock'ta yok birde dual sim gibi varyasyonlarda ayrica android ureticilerinin beceriksizligi birlesince boyle oluyor :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung s8 icin wrapsol on yan ve arka icin olan urunu aldim, linki asagida..

    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/wrapsol-samsung-s7edges8s8plusnote8-on-arka-yan-ekran-koruyucu-P141153028


    urunu uyguladim ama direk cikartip attim.. nedenlerini siralayalim

    1- uygulamasi cok zor degil ama tehlikeli, urunun ilk cikarilan katmani kagittan yapilmis, arka tarafi kolay actim ama on ekran icin olan tarafi acarken kagittan bir kac parca havaya uctu ve filmin yapiskan kismina yapisti, ne kadar ugrastiysam beyaz parcayi cikartamadim o sekilde uyguladim ve ekranda beyaz bir nokta olarak kaldi.
    2=arka kaplama yanlari da kapliyor ama soyle bir sorun var , film cok kalin.. elinizde tutarken surekli kenarlardaki cikintilari hissediyorsunuz, sanki ucuz bir cin mali telefon almissiniz ve telefonun kasasini iyi birlestirememisler hissi uyandiriyor.
    3-arka kaplama on kaplama birbirinin ust ustune gelebiliyor bu durumda on taraf ozellikle kalkma yapiyor
    4-film gercekten cok kalin ve dokunus hissi cok ucuz hissettiriyor, filmsiz kullananlar bilir ekrana dokundugunuzda cok yumusak ve kaliteli bir his vardir, bu filmde ise cok ucuz bildiginiz legen plastigi hissi uyaniyor, bu kadar para verip cok ucuz bu hissi algilamak cok kotu.. bu arada ben uzun yillar hep filmli ekran kullandim diger filmlerde bu hissi almadim..

    sonuc olarak ilk once arka filmi soktum az once de ekrandaki beyaz nokta ve dokunus hissinin cok ucuz hissettirmesi nedeni ile on ekrandaki filmi soktum.. kesinlikle bu urunu onermem.. gorilla glasa guvenecegiz artik ona gore dikkatli kullanacagiz..




  • 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.