Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.135
Cevap
188
Favori
1.586.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    Face değil de Iris kullanın özellikle son güncelleme sonrası 1 sn bile geçmeden karanlık aydınlık dinlemeden anında açıyor.
    Hatta otomatik açmaya ayarladım saate bakmak için telefona bakıyorum bir anda açıyor ben bile şaşırıyorum

    @qkhnk

    Oreo ya güncelledikten sonra tanımlı face i kaldırıp tekrar tanıtırsanız aynı iris kadar hızlı ve otomatik açıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyazadam

    Cevap verildi mi bilmiyorum ama sorununuz cihazınızın kaydı ile ilgili değil.
    Eğer çevrenizde Turkcell'in desteklediği Volte destekli bir model (örneğin S6) kullanan birileri varsa hattınızı o cihaza takarak Volte özelliğini şebekeden açtırıp daha sonra S8 ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

    Evet daha önce kayıtsız bir cihazda bahsettiğiniz şekilde sorunu çözmüştüm yine öyle çözerim, kafamı karıştıran Turkcell müşteri temsilcisinin "cihazınız kayıtlı gözükmüyor, muhtemelen yurt dışı cihazı" gibi bir yorumda bulunması üzerine oluşan soru işaretleriydi. Terms hocam bu durumun bütün s8'ler için geçerli olduğunu söylemesiyle aydınlanmış oldum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WizMellin kullanıcısına yanıt
    Acelen yoksa bekle ve gör. Fiyatı mutlaka düşer de ne kadar ve ne zaman düşer o tam bilinmez. Mesela belki seneye bu günlerde s10 çıkarken s8 artık 2,000 TL mertebesinde işlem görebilir aynı s7' nin şu an düştüğü durum gibi. Diğer taraftan şu mantıkla düşünürsen s9 almak isteyen ve s8' den geçenler takasa veya satışa gireceğinden 2. elde bolluk olur o da fiyata yansır!....

  • Otomatikten kastım iris ayarlarındaki ekran açılır açılmaz iris ile kilidi aç var seçenek olarak onu diyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEWMAN2007

    Acelen yoksa bekle ve gör. Fiyatı mutlaka düşer de ne kadar ve ne zaman düşer o tam bilinmez. Mesela belki seneye bu günlerde s10 çıkarken s8 artık 2,000 TL mertebesinde işlem görebilir aynı s7' nin şu an düştüğü durum gibi. Diğer taraftan şu mantıkla düşünürsen s9 almak isteyen ve s8' den geçenler takasa veya satışa gireceğinden 2. elde bolluk olur o da fiyata yansır!....



    1 sene sonra S8 alinmaz hocam guncellenmeyen cihaz olarak kalicak.

    En iyisi soyle;

    S8 mesela 5 ay sonra almis biri android 9.0'a kadar guncelleme alacak.

    S10 cikarken S8 ayni yazilim olacak

    S11 de ise guncelleme bitecek ve yeni telefon alabilir.

    Cihazi 3 sene guncel kullanirsiniz bu sayede en mantikli olani bu sanirim ben S6 ekrani kirmasaydim S9 alicaktim cunku onun destegi bitti artik S9 ile 8.0 gecerdim gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Benimki misal göstermekti zaten alım yada satış tavsiyesi değil. Zaten 1 sene sonra almaya niyeti olan en kötü ihtimal s9 alır. Bu arada s10 lansmanı yapılır vs.

    Hazır s9 demişken ne düşünüyorsun artıları ve eksileri olarak? Yani s8 ile s7 arasındaki farka kıyasla s9 ile s8 arasındaki fark nasıl?

  • güncelleme nezama cif hatlı cihazlara gelecek acaba
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    s6 oreo alıyor ki s6 s8'den stabil çalışıyor.
    Şu yeni dönem telefonları içerisinde en düzgünü s6 edgeyi kullandıklarımdan.Sonra s7 edge kullandım onda da 3-4 saat ekran aldım.
    s6 edge'de de 3-4 saat alıyordum. Bu telefonda da 3-4 saat alıyorum.

    S6 edge's 6s'le falan speed test yaptım daha hızlıydı. İçi de full doluydu. Şimdi ekranı bozulduğu için s8'le yapamıyorum ama bence güncelleme desteği o kadar çok önemli değil eğer s6 edge gibi olacaksa telefon.
  • https://youtu.be/LWeQuKVAQfM



    Burda değişim kampanyasında s7 edge 2160 üst modellerde 4000 TL ye kadar indirim olabilecek diyor samsung Türkiye başkan yardımcısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    hemen üst mesajda yazdığım yöntemle geçiş yapabilirsin ya da bekleyeceksin.

    s8 pulus icin varmı bu dediginden acaba hocam
  • Substratum'u sonunda kurdum.Aslında hata benden kaynaklanıyormuş birazda anlatım eksikliği vardı deneye deneye buldum :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarKKnigh[TR]

    Firmanın elbet bir kazancı olacak. O zaten size verilen bir teklif illaki uygulamak zorunda değilsiniz. Daha yüksek fiyata satıp yenisine de geçebilirsiniz. Başka bir firma var mı acaba sattığı paraya 1 sene sonra o cihazı geri alan? Güldürmeyin Allah aşkına. Kaideniz cihazı ve markayı iğnelemek olduğu için çöp kelimesini kullandığınız rahat anlaşılıyor ve emin ol çoğu insan çöp gibi düşünmüyor. Çöpse eğer cihazınız çöpe atınız.

    Merhaba dostum. Firmanın o rakama aldığı cihazı sen daha yükseğe satamazsın. bu 1.
    ikincisi, tabiki takas yapan var. Türkiyede her şey böyle sorunlu. Yurt dışında apple mesela, 8 için 7 ve 7 pluslara takas yaptı.
    üçüncüsü, paramızı çöze attık bu cihazı alarak zaten. şu komik fiyatlandırma politikası ve ölü ikinci el pisası ile tekrar samsung alacağımı sanmıyorum.
    son olarak, ben size bir şey söylemedim. Ailenize vs bir hakaret etmedim. Nedense markayı eleştirdiğim zaman sizi veya bir yakınınızı eleştirmişim gibi davranıyorsunuz. bu markaları bu kadar sahiplenmekten vazgeçin.

    Düzeltme: ben sattığı paraya geri alsın da demedim. Fakat daha 1 yıl olmadan yarıdan fazla fiyat kırıyorsa ikinci eline, o marka kendi cihazına çöp muamelesi yapıyordur. İphone 8 plus da 1 yıl olmadı çıkalı. yanlış görmediysem 3500 liraya alıyordu onu da takasa samsung.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkBlue23 -- 27 Şubat 2018; 1:4:13 >




  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan!...



    İlk yorumlarda S9 ile S8 arasında büyük bir fark olmadığını söylüyorlar. Kamera gece çekimleri ve slow motion' da falan daha başarılı görünüyor. Tabi işlemci hızı var. Ama hani vay bak adamlar uzaya çıkmış gibi bir durum yok? O yüzden S8 almak isteyenler için S9 almak daha mantıklı olabilir şayet bütçe elveriyorsa yoksa başka seçeneklere de bakmak faydalı olabilir.

  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    O da bilmiyor ne olduğunu. 2150 tl s8+ için. S7 edgeyi 1100 e alacaklar. O da maximum yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikzll -- 27 Şubat 2018; 1:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronikzll

    O da bilmiyor ne olduğunu. 2150 tl s8+ için. S7 edgeyi 1100 e alacaklar. O da maximum yani.

    S8+ 2150 liraya alıyorsa, S7 Edgeyi ne kdr'a alacaklar acaba. 1150 lira mı
  • Bu oreo'yu tekrardan ne zaman vericekler belli bir tarih var mı ?
    Ve neden geri çektikleri belli mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın Millet,
    Sabah Sabah müjdeyi vereyim Oreo 8 Artık Odin ile telefona yüklenebiliyor Odin e yeni bir güncelleme gelmiş artık sıkıntı olmadan Flash atabilecekmişiz ben SamMobile nin yalancısıyım bakalım deneyeceğim birazdan..

    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s8-android-8-oreo-firmware-sammobile-can-be-flashed-no-issues
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Bootloop hatası vermiş bazı telefonlarda o yüzden çektiler. Yayınlanmaya başladı bazı ülkelerde tekrar. Ben update.zip ile sdcard'dan güncelledim kullanıyorum.
  • DarkBlue23 kullanıcısına yanıt
    Valla muhabbeti okudum da. Hani eskilerdenim buralarda o yüzden merak ettim hangi firma çöp muamelesi yapmıyor acaba? Apple mı? Apple kendi artık zamanı geçmeye başlayan telefonunun değerini yüksek tutmak amacıyla sürekli bazı işler peşinde olabilir. O da müşterisine çöp gibi davranıyor o ne olacak? Pili eskidi diye telefon yavaşlatan yeni telefonu almaya zorlayan. Abuk subuk bir model çıkarıp üretimini nerdeyse durduracak olan. Tek bir karakter harf ile tüm mesajlaşma sistemini çökertebilecek bir açığa sahip olan o müthiş güvenli sistemi ile mi?

    Hadi peki Apple'ı geçtim hangi Android sistemli telefonun ikinci eli bir sene sonra değeri yerle bir olmuyor? Ben pek çok marka telefon kullandım gene ikinci eli en iyi müşteri bulan telefon Samsung'dur. Senelerdir başka marka telefon kullanıyorum. Bu sene ilk defa S8 ile Samsung kullanmaya başladım.Diğer markaları da çok iyi biliyorum. Sony lere HTC lere bir bakın ikinci elleri ne halde...

    Yani bu ortamda alayım telefonu seneye az kayıpla satarım diyebileceğin bir ürün yok. Apple kullanmak istiyorsan zaten Android ile işin olmaz onun dünyası kendine has kapalı bir dünya. Yukarıda yazdığım müşteriye çöp gibi davranmak rahatsız etmiyorsa zaten sorun yok iphone'a geçersin S8'den sıkılınca...

    Ha bu arada Samsung un geri aldığı fiyat ikinci el fiyatını belirlemez. Hiç bir aklı başında S8 kullanıcısı gidip 1800 TL'ye S8'ini satmaz şu anda.




  • https://shop.samsung.com/tr/common/buybackform?utm_source=webtekno

    burdan bakabilirsiniz eski telefonunuza ne kadar verdiklerine.

    videodaki rakamlar yalan
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.