Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.134
Cevap
188
Favori
1.586.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz programlar şarjı gereksiz fazla tüketiyor diye düşünüyorum. Sizde fark oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 plus Oreo pil durumu evde wifi ile kullanıldı. Ekran çözünürlüğü full hd güç tasarruf açık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordLegend -- 22 Şubat 2018; 17:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis oreo betadan 7.0 a dondurme islemini yapar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadoo54 S kullanıcısına yanıt
    Beta da olddugumuz surece hic yeni guncelleme gelmeyecek mi?O zaman bende servise yaptirmayi dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.4 yıldır kullandığım z3ü sonunda bozmayı başardım.Şimdi almışken en iyisini almak istiyorum.Araştırmalarıma göre note performans olarak en iyisi gibi gözükse de fazla büyük ve kaba durdu gözüme.Bu yüzden s8 almayı planlıyorum.Merak ettiğim birkaç soru var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    -s8 için piyasadaki en iyi telefonlardan biri diyebilir miyiz? Yoksa biraz isminden dolayı mı bu kadar ünlü diyen var mı? Htc 11, Huawei mate 10 plus gibi telefonlar da oldukça iyi gözüküyor ama ben samsungun edge modelini çok beğeniyorum, bu yüzden benim için biraz daha önde.

    -Telefonun ses kalitesi nasıl? Z3, ilk aldığımda iyiyken yarım sene sonra ses çok az ve kalitesiz gelmeye başladı. İşimi yaparken telefondan müzik açıp dinlemeyi seviyorum, bu yüzden benim için büyük bir önem taşıyor.

    -Bixby şu an için kullanışsız deniliyor. İlerleyen dönemlerde daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Bixby de bu telefonu benim gözümde diğerlerinden öne çıkaran bir unsur. Siz ne düşünüyorsunuz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadoo54

    Servis oreo betadan 7.0 a dondurme islemini yapar mi

    Türkiye Beta programına dahil olmadığı için bizim cihazlara Beta yükleme yapamamış olmamız lazımdı ama yükledik o yüzden servis sıkıntı çıkarabilir hem siz kendiniz niye Odin ile 7 ye dönmüyorsunuz?Bendede Beta yüklü idi 15 dakikada 7 ye geçtim hemen arkasındanda OTA ile resmi Oreo gelmişti ona geçmiştim servislik bir durum yok aslında..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 22 Şubat 2018; 19:21:0 >
  • arkadaşlar ön kamerada "kamera başarısız" uyarısı veriyor ve kamera açılmıyor başına gelen ve çözümünü bilen var mı kamerayı bir türlü açamıyorum
  • Arkadaşlar ilk romumu betadan kurtulmak için 7.0 romunu tüm cesaretimi toplayarak atyıyorum.Resmini eklediğim odin görüntüsünde bir sorun yok di mi.Telefonu download moda alıp starta basmam yeterli mi?Bu arada heyecandan avuç içlerimin terlediği doğrudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 22 Şubat 2018; 19:36:5 >
  • Bendede s8 plus var ve bayadır kullanıyorum. Geçen ay eşime huawei mate 10 lite aldık. Telefonu kurcalayınca samsunga bu kadar para verdigime pisman oldum. Lite boyleyse prosu nasil kimbilir. Bundan sonraki tercihim kesinlikle huwei mate pro serisi bir telefon olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: battalgazi137

    Arkadaşlar ilk romumu betadan kurtulmak için 7.0 romunu tüm cesaretimi toplayarak atyıyorum.Resmini eklediğim odin görüntüsünde bir sorun yok di mi.Telefonu download moda alıp starta basmam yeterli mi?Bu arada heyecandan avuç içlerimin terlediği doğrudur.

    Sorun yok kablo çıkmasın elektrik kesilmesin sıkıntı çıkmaz..




  • Beyler siz şarjdaki istikrarsızlığı neye bağlıyorsunuz? Üç ay önce 6-6.5 saat veren telefon şu an 4-4.5 saat veriyor. Kullanmadığım zaman hızlı gitmesine de çözüm bulamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8+ kullanıyorum. Note8 bana da kaba geldi. Bu da inç olarak büyük olmasına rağmen çok ergonomik.

    Piyasadaki en iyi telefonlardan biri. Dediğiniz markalar da çok hoş cihazlar ama bence bu daha elit. Orchid Grey renk benim ki tavsiye ederim.

    Dış ses iyi gibi geldi bana sıkıntı yok yani. Fakat kulaklık muhteşem. Orjinali 460 tl falan. Samsung bi ses firması satın almıştı direk onun üretimi. Akg harman kardon diye google yapın bi görürsünüz.

    Bixby konusunda çok fikrim yok. Çünkü böyle şeyleri fazla kullanmam. Google assistan yetiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Anneme gr5 2017 almıştık o bile muazzam akıcı. Huawei güzel işler yaptı 2017de. Bakalım 2018 de neler olcak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRAP dosyası ile Beta Final versiyonunu kuran arkadaşlar, cihazlarımızın CSC: TUR şeklinde olduğu için ve Türkiye Oreo Beta programına dahil olmadığı için OTA üzerinden son güncellemeler bize ulaşmayabilir. Ben de şahsen Oreo Beta programına dahil olmadığımız için teknik servislerin telefonlarımızı garanti dışı bırakabileceğinden şüpheliyim ve kimsenin de servise göndermesini önermiyorum. Bu kapsamda Odin ile telefonu Nougat'a düşürmemiz gerekecek. Bunun için;

    S8 Nougat için şu linke:
    https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G950F/TUR/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    S8+ Nougat için şu linke:
    https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G955F/TUR/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Bu linklere girip en üstteki 2017-12-07 tarihli yazılımları indirin.

    Odin'i de şu linkten indirin:
    http://www.mediafire.com/file/p3vjogw115z7vw8/Odin3_v3.12.3.zip

    Hepsi indikten sonra ZİP'li yazılım dosyamızı bir yere çıkartalım. Ardından Odin'i açalım. Sağda BL kısmına çıkardığımız klasörde BL şeklinde başlayan dosyayı seçelim. Aynı şeyleri AP ve CP kısımları için de uygulayalım. CSC kısmında şunu belirteyim:
    Yazılım dosyalarının içinde CSC şeklinde başlayan dosyayı Odin'de CSC kısmına seçerseniz telefonunuz yazılım düşürme esnasında Wipe Data/Wipe Cache şeklinde sıfırlanır. Verileriniz kaybolur. Eğer verilerim kaybolmasın istiyorsanız HOME_CSC şeklinde başlayan dosyayı Odin'de CSC kısmına seçiniz. (Bunu ben şahsen denemedim ama internetteki bilgiler bu yönde.)

    Ardından telefonu bilgisayara bağlayın ve Odin'de genelde ilk kutucukta COM şeklinde yazı belirir. Sol taraftaki yazı kısmında da "Added!!" şeklinde yazar. Eğer bunlar olmadıysa bilgisayarda telefonunuzun sürücüleri yok demektir. Yükleyip tekrar deneyin.

    Eğer telefonunuz Odin'de gözüktüyse sağ alt kısımdaki Start kısmına tıklayın ve yüklenmesini bekleyin. Başarılı bir yükleme oldusa Odin'de PASS! şeklinde yeşil kutucuk belirecektir. İşlem tamam, telefonunuzun USB bağlantısını çıkarıp yüklemenin tamamlanmasını bekleyin. Ardından telefonunuz açılacak ve kurulum ekranları gelecektir.

    Geri dönüş için tereddüt eden veya arayıp nasıl yapacağını bulamayan arkadaşlar olabilir. Bu sebeple bu yazıyı hazırladım.




  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Bi bakayım kabul edecek mi diyip AP yerine BL koydum ona da onay verdi.Normal mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: battalgazi137

    Bi bakayım kabul edecek mi diyip AP yerine BL koydum ona da onay verdi.Normal mi?

    Teorik olarak normaldir o kutucukların yaptığı dosyayı doğrulamak ama siz AP yerine BL koyarak yani sistem bölümlendirme kısmına gidip bootloaderı koymuş oluyorsunuz. Bu şekilde yapmak cihazınızı kullanılamaz hale getirebilir.
  • Yazılımın beta olup olmadığını nasıl anlarız?

    Hani şu SD karttan yüklediğimiz update ile oreoya geçmiştim şimdi bbeimki beta mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Texsin

    arkadaşlar ön kamerada "kamera başarısız" uyarısı veriyor ve kamera açılmıyor başına gelen ve çözümünü bilen var mı kamerayı bir türlü açamıyorum

    var mı başına gelen yardım lütfen :((
  • Terms kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06ysf06

    Oreo yüklemiştim. Forumda görünce yeni güncelleme kontrolü yaptım. 529.73mb lik güncelleme gelmiş. Oreo da sorunsuz kullanıyordum, bu güncellemeyi de yükledim. Hala canavar gibi. Herkese hayırlı olsun.



    Pardon bu yazı karakteri nedir Samsung Sans gibi ama degil heralde ?




  • 
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.