Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 Plus'ın bataryası göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy S8 Plus'ın bataryası göründü

    Görseli büyütmek için lütfen tıklayın



     

    Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'la ilgili her gün yeni görüntülerin sızdırılması artık sıradan hale geldi. Yaklaşan Galaxy S8, Galaxy Note 7 kabusundan sonra piyasaya sürülen ilk amiral gemisi olacağı için Samsung'un güvenilir ve güçlü bir cihaz sunma konusunda büyük bir baskı altına girmesine neden olmuş durumda.

     

    SamMobile'a göre, sızdırılan son görüntü Galaxy S8 Plus'ın 3.500mAh kapasiteli bataryasını gösteriyor. Resimdeki pilin ABD'deki Federal İletişim Kurulu (FCC) tarafından onaylanan bileşenle de eşleştiğini görüyoruz. Galaxy S8'in kısa bir süre önce dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birinde FCC'ye eşdeğer olan Çin Zorunlu Sertifikasyon (CCC) onayı aldığını da belirtelim.

     

    Pil Kore'de üretildi, Vietnam'da montajlandı


     

    Sızdırılan görüntü, Galaxy S8 Plus'ın pilinin Kore'de imal edildiğini ve Vietnam'da Samsung SDI tarafından montajlandığını ortaya koyuyor. Ancak kimin tarafından üretildiği kesinlikle belirtilmiyor. Samsung'un yaklaşan amiral gemisi için birden fazla pil tedarikçisiyle çalıştığını biliyoruz. Şirket tüketici güvenliği konusunda en ufak bir sıkıntı yaşansın istemiyor.

     

    Ayrıca Bkz.Popüler tarayıcı UC Browser, Windows 10'a geldi
    Tedarikçiler arasında Samsung SDI, LG Chem ve Japonya'dan Murata Manufacturing Works yer alıyor. Yeni sızıntı ayrıca, telefonun içindeki pille ilgili bir önceki raporu da doğrulamış oldu. Pilin, rivayet edilen WQHD+ (2960 x 2400 piksel) çözünürlüğe sahip 6.2 inçlik ekranda nasıl performans göstereceği ise merak konusu.

     

    Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir KGI analisti, Samsung'un Bixby sanal asistanı ile birlikte gelecek Galaxy S8 Plus'ın 8MP ön kameraya ve 12MP arka kameraya sahip olacağını söyledi. İki telefon da altın, parlak siyah, orkide, pembe vs. gibi çok sayıda renk seçeneği ile satışa sunulacak. Amiral gemisi 29 Mart'ta tanıtılırken, telefonların 21 Nisan'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

     







  • Evet yine dusuk cozunurluklu, tiklanip buyutulemeyen bir resim...

  • Dev ekranda bu batarya olmamis ... En az 4000 mah olma idi .

  • 6.2" ekrana sahip cihaza 3500mah pil! .



    S835 ne kadar verimli olursa olsun, ekran teknolojin daha gelişmiş olsun ama yine de pil bu cihazın en zayıf yönü olacaktır.



    İnşaallah yanılırım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlamasinda artik 3500 e raziyim agsgdg

  • Azcık kalın yapın 5000 olsun rahat etsin millet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen en azından 4.000 mah olmalıydı bu telefona yakışmadı bu batarya.

  • İstenen batarya boyutlarıda maşallah 500luk bankonot gibi 4000-4500-5000. Acaba firmalar 100mah'lık bir artış için ne kadar bi taraflarını yırtıyor, ne hesaplar yapıyorda halkımın güzel insanları balık halindeki esnaf gibi 4000den aşağı olmaz valla kurtarmaz havalarında. Kardeşim 3500 olsun s7 edge kadar 1.5 gün dayansın yeter. Adam kablosuz şarj sunmuş sana, al bir tane gece başucunda şarj olsun o kadar üşeniyorsan

  • Tahminim S6 gibi olur S9 da yine telefon uzerine guncellemeler gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 mü?
  • Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsun da elin Lenovo'su P2'ye 5100 mah koyuyor bi de üzerine ince yapıyor. Ha kendine göre kusurları vardır. Sar değeri vs. ama gayet 4000 mah yapılırdı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge furyasını görür gibiyim. Note 7 patladı S8 bu tipte bu bataryayla tutunamadi. Insanlar gidipte %20 daha hizli s8 alacak iris tarayıcıyla kilit ekrani açacak diye 700 800 fiyat farki verip geçmez.

  • Yanlış bilmiyorsam s8+ modeli note 7 den büyük bir cihaz olacak. Buna ragmen nasıl 3500 mah oluyor ilginç. Acaba cidden note 7 den sonra büyük batarya koymaktan mi çekindi Samsung ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 14 Mart 2017; 0:01:37 >
  • s8 ''plus '' isminde olmaz umarım cihaz, Apple şimdiden dava belgelerini hazırlıyordur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tornavida ile mıncıklamayın'ı anladımda o köpekli olan nedir? sanki ben evcil hayvanıma oyuncak yapıyorum eskimiş bataryaları.
  • Patlamasın, sadece duman çıksın diye 3500 yapmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ekrana o pil çok az ,bakalım zamanla göreceğiz...

  • plus ismi cok basit kaciyor edge iyidi

  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Bende isterim tabiki yapmasını ama hem kavisli olsun hem ekran kasa oranı düşsün filan dedikçe içerde de alan kalmıyordur. Note 7deki olay neydi? En ufak alana dahi pili sıkıştırmaktan dolayı yaşamadımı sorunu. Belki 100-200 mah daha düşük ve küçük pili koysaydı 2017'nin telefonu note 7 olmaya devam ederdi
  • keşke galaxy s8'i mevcut ekran teknolojisiyle 5.2 inç yapsaydılar. kasa küçülseydi ve 3000'lik batarya koysaydılar en az. hayvan gibi ekrana 3500'lük batarya pek birşey ifade etmiyor. yoğun kullanımda günü çıkarmaz note-5 gibi. 5.5 inç fhd ekranlı moto-g4 plus'ta bile 3000'lük batarya var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.