Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8'i çalışırken gösteren ilk fotoğraf ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu fotoğraflar sahte arkadaşlar. Bir de sahte olduğunu gösteren oynanmış olduğunu gösteren son fotoğrafı da koymussunuz habere. En son fotoğrafta bunu gösteriyorlar zaten.

  • sanki uzaklıların ilk kez görüntülendiği fotograf ortaya çıktı ulan zaten çıkacak az sabredin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lene

    Geliyor Hemde Bomba gibi :)

    S7 yanıyordu buda patlıyormuymuş?
  • Samsung Galaxy S8'i çalışırken gösteren ilk fotoğraf ortaya çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung biz seni fiziksel tuşun için alıyorduk yazık ettin hem kendine hem bize be gülüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 8 Şubat 2017; 14:29:47 >
  • tuşlar için sabit sanal tuş bekliyordum çünkü ekran 18:9.yani resim video gibi içerikler 16:9 olduğundan ekranın altında bir siyah alan kalacak.oraya da tuşlar yerleşir demiştim ama ekranda sanal tuş da yok.o zaman kaybolan sanal tuş da olabilir sony ve lg gibi.

    stereo için 2 höparlör şart değil.zte axon7,htc10 ve iphone7'de olduğu gibi belki ahizeyi ikinci hoparlör yapmışlardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Bu dediğiniz kahvede geçerlidir. Burası öyle ilkokul mezunu, imla bilmeyen, dil bilgisinden bihaber insanların toplandığı Facebook değil. Burada olan herkes en az lise mezunu. 10 yıl aynı şeyi öğretiyorlar. Burada herkes bunları biliyor. Elbette bilecekler bir çoğu üniversite mezunu ya da öğrencisi.

    Ama önemsemiyorlar. Biz bilmeyen insana söylemiyoruz bence siz de herkes kadar iyi biliyorsunuz. Ama dikkat etmek zor geliyor.

    Ben burada editöre bile " â " harfini öğretemedim. İnatla böyle bir şey olmadığını söylüyor.

    Karını 4 kişiyle paylaş. Bak cinayet sebebi. Editör olmuş ama imla ne bilmeyen okumuş tembeller bile böyle yazıyor. Kâr yazamıyor, hâlâ yazamıyor.

    Ben edebiyat fakültesi mezunu olduğum için belki de bu kadar önem veriyorum diyeceğim ama yok yani telefon olsun normal yazdığım başka bir yer olsun hep alışmışım böyle yazıyorum.

    Hala ile hâlâ arasında çok fark var. Hâlâ yazmıyor insanlar. Aslında yazıyor ama işte shift+3 kombinasyonu sonrası a tuşuna basmak zor geliyor.

    Dil çok önemlidir. Önce dil gider. Dil gidince geriye zaten pek bir şey kalmıyor.

    Yukarıdaki meşazı destekler linktir:

    http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=176:Duzeltme-Isareti&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132




  • çok yakışıklı olmuşş kenarları kavisli olmasa daha güzel olurdu ama böyulede son derece güzel gözüküyor. eskiden donanım performans vs. hep merak konusu olurdu. şimdi üreticiler donanımda o kadar ileri gittiler ki artık kimse orasını düşünmüyor bile .. merak konusu olan tasarımı nasıl acaba? şu telefonların birde fiyatlarını yakışıklı yapsalar ...

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Dil niye gider niye asimile oluruz edebiyat mı bizi kurtaracak?Zaten S8'i yapan japon mühendisler edebi yazılara bakarak yapmış dimi bütün bunları...Ekonomimiz o kadar zayıf ki ingilizce bilmeyen adam iş bulamıyor hatta bilen bile zor buluyor millet tabi batıya özeniyor çünkü rahat ve zengin yaşam orada dil kültür böylece bozuluyor bunun temelinde hep ekonomi,teklonoji ve bilim yatıyor ülkeye bol bol edebiyatçı aşçı sanatçı adam yetiştireceğimize biraz bilim adamı mühendis fln yetiştirseydik şimdi boş boş bu muhabbetlere bile girilmezdi.

    Gelecekte nasıl bir teklonojiye sahip olabiliriz biz neler katabiliriz diye düşünürdük ve evet ingilizce dünya dili türkçedeki kelimeler gayette yetersiz kalıyor asimile olmamız çok doğal internette detaylıca kaynak taraması yaptığında türklerin yaptığı ne var ki kelime haznemizi tdk neden arttırmıyor neden böyle ha?

    en basitinden bir kelebek türünün dahi türkçesi yok türkçe adı bile olmayabilir bu birçok hayvan ismindede mevcut

    https://en.wikipedia.org/wiki/Map_(butterfly)




  • çöp

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufo

    çöp

    Bravo post kastın,

    Bir ara bizim kapıdaki çöpleri de almaya gel, çöpün güzelinden iyi anlıyorsun.
  • Sanal tuş ne Allah aşkına?

    Sırf ı phone 'da sanal tuş var diye almıyorum sen ne yapıyorsun ey samsung?

    Bedava verseler almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 Edge daha şık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuşsuz nasıl kullanacağız biz bu telefonu lae
  • 6 GB ramli modelini ülkemize sokmayan samsung bu kafayla patlamaya devam eder. Satış oranı en yüksek ülkeler arasında iken hep en kötüsünü getiriyo bu çekik gözlüler. Almayın kardeşim almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Çin ve Kore versiyonu 6 GB rame sahip sadece. 4 GB bile fazlasıyla yeterliyken mobil cihazlar için 6 ve 8 GB biraz gereksiz kalıyor zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığa bakınca araba haberine giriyorum sandım bir an..



    s8 kamuflajla test edilirken görüntülendi, objektiflerden kaçamadı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firtinax

    quote:

    Orijinalden alıntı: Haggard1963


    quote:

    Orijinalden alıntı: batucan57


    quote:

    Orijinalden alıntı: SCWS

    Amacım kesinlikle trollük değil, tek dikkat çekmeye çalıştığım şey milletin s8 üzerindeki fikirleri olduğu kadar Türkçe bilgisine sahip olsa aramızdan iyi edebiyatçılar çıkardı, buna eminim.

    Bıkmadınız anasını satayım hep aynı muhabbet isteyen istediği gibi konuşsun insan kendini düzeltmek istedikten sonra, her türlü kendini geliştirmeye yönelik çalışır. Herkez demiş yada herkes demiş boş şeylere kafa yormayın

    Tarzanca yazıp çizenleri, noktalama işareti kullanmayı bilmeyenleri lütfen savunmayın. Saçma sapan yazınca komik de, ilginç de olmuyor.



    Esas konuya gelecek olursak, fiziksel tuşların hep olmasını savunmuş biri olarak ne yalan söyleyeyim fotoğraftaki cihaz hoşuma gitti. Hele ki o ince alt çerçevede dokunmatik kapasitif tuşlar olursa efsane olur.

    "de" bağlaçtır. Arasında virgül olmaz.

    Ne demek istediğimi bile anlamadan afacanca laf çakmaya çalışmışsın, on tane velet de beğenmiş. Benim bahsettiğim sayfalarca yazıyı hiç bir kuralı umuramadan yazıp çizenler, bunu eleştirince de zeytinyağı gibi savunmaya geçenler. Dilbilgisi ve imlâ avcılığı asla değil, herkes yazım kurallarını mükemmel bilemeyebilir. Çok genç bir kardeşimizsen sorun yok ama eğer yetişkin bir insansan çok boş bir adamsın.



    Yapıştırdığın :) cevaba gelirsek, evet Tdk böyle bir kural yayınlamış fakat bu çok tartışmalı. Bu -de bağlacından sonra gerektiğinde pekâlâ virgül koyulabilir. Örnek:

    "Hepimizi çağırdılar! Seni de, beni de, Niyaziyi de..." Burada kesinlikle virgül kullanmak zorundasın.



    Muhtemelen benim yazdığım önceki gönderiye baktın, ayrı yazılan -de'yi görünce internette arattın ve böyle bir kural görünce oleyy diye cevap yazdın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    Milletleri millet yapan 3 ana unsurdan birisi dildir. Tripot düşünün 3 ayağından birini keserseniz yere düşer. Sizi bu atarınız konusunda anlayamadım. Bir kelebeğin Türkçe Wiki sayfası olmadığı için yetersizlikle suçlamak çok saçma. Bakın bir dile giren yabancı kelimeler o dili asimile etmez, zenginleştirir. Dünyanın en zengin dilleri en çok içine kelime alan dilleridir. Yalnız bizim burada bahsettiğimiz olay farklı. Zira siz bir kelimenin Türkçe karşılığını istiyorsunuz. Böyle bir şey mümkün değildir. Dilimiz en çok Arapça, Fransızca ve Farsça'dan kelime almıştır. Aynı şekilde Arapça ve Farsça'da bizden çok fazla kelime almıştır. Aynı topraklarda yaşadığımızı ve binlerce yıl beraber olduğumuzu düşününce pek de garipsenemez.

    Ben bahsettiğim dilin değersizleştirilip, yozlaşmasıdır. Türkçe TDK tarafından belirtilen belli başlı kendine has kurallara sahiptir. Mesela j harfi bize Fransızca'dan geçtiği için ve doğal dilimizde olmadığı için çok zorlanırız. Hep karıştırırız. Çünkü bize sonradan kanun ile eklenmiştir. Aynı şekilde Arapça'da bulunan elif harfinin karşılığı yoktur bizde. A ve e arası bir şeydir o. Bu yüzden şapka kullanırız. Yani yumuşak a olur. Â bu harf çok kolaydır. Ve editörlerin bile inatla kullanmaması asimilasyon ve yozlaşmadır. Çünkü onlar inatla batı dilleri, İtalik diller konuşmak istemektedir. Ama biz konuştuğumuz dil bakımından İngilizce'den çok Japonca ve Korece'ye yakınız. Aynı aileden dillerimiz. Ama İngiliz'e, İspanyol'a göre en zor diller bunlar olduğu için bizde de genel kanı bu dillerin en zor diller olduğu sanılır. Bu bize göre değil İngiliz'e, İtalya'na göre böyledir. Japonca ve Korece ve Moğolca tıpkı Türkçe gibi dil önde konuşulan bir dildir.

    Neyse konu gereksiz uzadı. Demem o ki bahsettiğiniz şeylerin dil yozlaşması ve asimilasyonu ile pek alakası yoktur. Bilim İngilizce'nin tekelinde değildir. Öyle olsa idi Japonlar bırakın yakınlığı aynı alfabeyi bile kullanmadığı İngilizler'den daha ileri teknolojiye sahip olmazdı. Matematiğin dili birdir. Dünya da tek ortak dil matematik. Matematiğe hükmeden, fiziğe hükmeden, kimyaya hükmeden gelişebilir. İngilizce bilen değil.




  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    https://www.nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/2016/

    Yoshinori Ohsumi

    https://youtu.be/8Uu9feq0fR0?t=580
    9:40
    bilim ingilizcenin tekelinde

    Türkçe gramer bakımından japoncaya koreceye ve moğolcaya benzer öğrendikten sonra konuşmasının daha rahat olacağı kesin ama bu demek değildir ki japoncayı ingilizceden daha kolay öğreniriz latin alfabesinden bu tür alfabelere geçmek sıkıntılı bir olay.

    Japon teklonojisi ileri göründüğüne bakmamak lazım amerikanın elinin altında nasıl bir teklonoji olduğu halen bilinmiyor.

    bu arada kelebek sadece bir örnek bundan 1000tane daha örnek bulunabilir latince hayvan ve bitki türlerinin ingilizce özel adlarının olması ama türkçelerinin olmaması TDK'nın bilimsel açıdan ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor yada yangelip yatmışlar bu zamana kadar bize şu çiçeğin türkçesi budur latincesini kullanmayın dememişler nerde gereksiz Ahmet's Place tabelası var bu tabelaların olmaması gerektiği ders kitaplarında garip garip işleniyordu.

    Bir dilin içine doğrudan giren ingilizce kelimeler dili asimile etmeye başlar şu şekilde konuşmalara bi 5-10yıl sonra sıklıkla karşılaşmak mümkün şimdi gülüyoruz ama yakında ağlayacağız

    https://www.youtube.com/watch?v=nhumx8Ii5qs

    kendimize ait birşey üretip sunmazsak anca dışarıdan alırsak olacağı bu artık türkçe kelimeleri bile kullanamaz hale geleceğiz birileri buna dur demeli ama kim?

    Burada kimler samsung Se8 diye söylüyor herkes eS8 olarak söylüyor yani o kadar bozuldu dilimiz forumdanda bunu düzeltmek o kadar kolay olmayacağı kesin sorunun temeline inmek lazım anlatabildim umarım?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.