Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8'e 256GB depolama ve butonsuz parmak izi sensörü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1800 liraya yurtdisi kayitli s7 edge aldim. Bu kur ile yeni urun almal cok zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WonLt

    Kimse ayrintiyi farketmemis

    fiyati 850 dolar

    850 dolar x 3.45 tl x kdv x ötv x trt bandrol = neyse sonuca gerek yok. Ağır konusucam yoksa

    4000 TL en az

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butonsuz parmak izi koyacağını hiç koymasın sensörü arkaya koysun ekran kasa oranı yükselmiş olur zaten samsung da Home butonu ne işe yarıyor ki parmak izini kaldırınca telefonu uyandırmak için sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MicroSD slotu gitti almadım, geldi tekrar Samsung aldım. Bir daha kaldırsınlar yine almam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    -İyi de Steve Jobs stylus kalem telefon da işe yaramaz diyordu. iPhone'da stylus kalem yok. iPad'de olan kalemi boşuna karıştırmak mantıksız.
    -50 liralık hafıza kartıyla dahili hafızanın kalitesi kıyaslanabilir mi? Aradaki fark Türkiye'den kaynaklı olduğu için 400 lira. Eee ülke vergi alıyorsa Apple ne yapsın.
    -Kulaklık jackının kaldırılması bir devreye öncülük etmektir. Bunun nedenleri daha önce çok konuşuldu. Analog bir girişe bağlı kalmadığı için cesurluğundan dolayı Apple'ı tebrik etmek gerekir bence. Diğer firmalar bunu yapabilecek cesarete sahip değil. Yapsa da çok satan firmalar değil(Çinli firmalar gibi)
    -Seneye iPhone 8'de de hem düz hem kıvrımlı ekran gelecek yani dayatma usulü bir şey yok aynı şekilde.

    Yahu ayfonda olup olmamasıyla ne alaka. Mesela şuanda iPhone'da manyetik olarak uzaktan şarj yok. Olsa güzel olurdu. Diğer telefonlarda da yok aynı şekilde. Ama sd kart ve stylusa sırf iPhone'da olmadığı için gereksiz denilmiyor. Normal olarak gereksiz.

    Artık bulut denen bir şey var. Böyle bulutların üstünde verilerini depoluyorsun. Kim ne yapsın kıçı kırık hafıza kartlarını ya. Mantığa davet ediyorum.

    İş yerinde bir sayfanın komple görüntüsünü almamız gerekti ve malum telefonlar sadece ekran çerçevesine dahil olan görüntüyü alır ama ben Note 5 ile ekranı 3 sayfa kaydırarak (hatta daha da fazla yapabilirsin) ekran görüntüsünü aldım ve bunu mail attım, Note serisindeki kalem senin elin yorulmasın kalemi çıkar resimleri beğen sayfaları kaydır diye bir kalem değildir, zaten bunu idiotların anlamasını bekleyemeyiz.

    Note 2'den beri Note serisi alırım ve bir telefonu 1 senede kullanmam, teknloji hastası adamım, arada çok modelde kullandım, Apple, LG, HTC, iPad vs vs ama Note serisi başkadır, zaten Apple kalem koysa Samsung tarafından patent davasına boğulur kalır. çünkü Samsung pekçok alanda Spen patent hakları var. Belkide gereksiz dediğiniz şey korkudur yada babanın elini öpmeye gidecekleri için çekiniyorlardı, Samsung abi şunu şöyle kaydırmamız lazımda senin şu kalemden bir patent alsak hacım beee yap bi güzellik..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_kolay

    quote:

    Orijinalden alıntı: Roark

    Apple yapınca bu mu yenilik diyorsunuz. Ulan bu android dünyası hep apple'ın arkasından gelmeye mahkum bunu anladık.

    Zaten sıkıntı da orda işte, Android dünyasında olan şeyleri Apple'ın senin gibi idiotlara yeni bişey gibi ben buldum diye satmasıdır.

    Sevgili angut kardeşim, basmalı olamyan tuşa dokunmatik yerleştirmenin iphone 7 den sonra samsunga gelmesi tesadüf mü? beyni yok fikri var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AndaCakan


    quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_kolay


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles


    quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_kolay

    quote:

    Orijinalden alıntı: Roark

    Apple yapınca bu mu yenilik diyorsunuz. Ulan bu android dünyası hep apple'ın arkasından gelmeye mahkum bunu anladık.

    Zaten sıkıntı da orda işte, Android dünyasında olan şeyleri Apple'ın senin gibi idiotlara yeni bişey gibi ben buldum diye satmasıdır.

    iOS kullanıcılarına göre yenilik ama Android ile kıyaslama yaparsak daha çok eksik kapatmak diyebiliriz. Fakat Android üreticileri ile Apple'ı ayıran önemli detaylar da burada. Çünkü 6s ile 4K desteği geldiğinde Android kullanıcıları bu özellikler yıllardır bizde var diye alay ettiler. Ama sorun da şu. Bugün 4K videoyu hafıza ya da pil bitene kadar çekebilen bir Android var mı? Android üreticileri her şeyi koyalım yarım yamalak da olsa cihaz dolu görünsün kafasındalar. Apple ise mükemmelliyetçilik politikası izliyor. İstese 4K desteğini 6 ile getirebilirdi ama A8 bunu ne kadar sürdürebilirdi? Eğer bir iş yarım yamalak olacaksa adamlar kesinlikle o özelliği eklemiyorlar. Ne zamanki tam olarak o işi adamakıllı şekilde yerine getiriyor anca o zaman getiriyorlar. 4K bizde zaten var diyen Android kullanıcıları sadece birkaç dakika video çekebilirken 6s ve 7 kullanıcıları pil veya hafıza dolana kadar süre kısıtlaması olmadan 4K video çekebiliyorlar. Çıkalı bir yıl olmasına rağmen 6s kadar iyi 4K çekebilen bir Android hâlâ yok. Hatta burada bir yerde S7'den ekran görüntüsü atılmıştı. Çekilen 4K videoyu ısındığı için telefon kaydedemiyordu.

    Hafıza bitene kadar çekiyormuş, görende diyecek herkesin elin 128GB iPhone var..

    16GB hafızaya sahip olan ve bunun hemen hemen üçte biri sistem tarafından harcanan birde uygulama yüklediğin zaman nerdeyse yarısı kalan hafızalı bir telefon 4K video çekse ne olur çekmese ne olur? zaten kalan hafızayla kaç dakika 4K video çekeceksin?

    Bırakın masalı Apple kamera konusunda asla bir Samsung olmayacak, Samsung son yıllarda inovasyon olarak daha öndedir, amoled ekrana geçersede apple buluşu dersiniz zaten..

    Kimse telefon alırken bu kimin buluşu şu kimin bluşu diye bakmaz.İsteyen istediği telefonu seçmekte özgür.Benim anlamadığım tercih iphone olunca android kullanıcıları niye deliriyor.Bir telefon düşünün ki kullananlardan çok kullanmayanlar şikayetçi.Bundan 4 yıl önce iphone 5 galaxy s3 karşılaştırılıyordu.Iphone 5 aldığımda s3 alan arkadaş baya alay etmişti benim telefonun özellikleriyle kendisi 4 senede 3. telefonunu değiştirdi ben hala iphone 5te her işimi görebiliyorum

    Galaxy S ve S2 dönemine göre harika telefonlardı ama S3, S4 ve S5 her zaman eleştiriye maruz kalan modellerdi, S3 eğer 2GB Ram olsaydı bugün bile çoğu kişiye yeterdi ama olması gereken S3 modelini S4 olarak çıkardı, S3 ilk çıktığı yıl almıştım ve hiç memnun değildim ve sattım Note 2 aldım ama Note serisi hiç öyle olmadı her seride güzeldi, aynı jenerasyon S3 ve Note 2 arasında çok fark var, S5 zaten bana göre gereksiz bir telefon 6 ay kullandım sattım sonra ama Samsung S6 serisinden sonra işçilik, malzeme kalitesi, işlemci, kamera gibi pekçok konuda kendini geliştirdi.

    iPhone 4s 5 ve 5s serisinde olan durum şimdi Samsung lehine döndü, iPhone 6 6s ve 7 serisi inovasyon anlamında sıfır bana göre, stabil cart curt hikayelerinide bırakın bence o stabilite S3 ve 5 zamanında kaldı, bugün S7 ile iPhone 6s arasında performans olarak bir fark yok, kimisi oyunu 2 saniye erken açıyor, kimisi başka bir uyglamayı iki saniye erken.

    Şu anda Samsung'un en zayıf noktası kulak üstü kulaklıkları beslemedeki zayıflığıdır, benim gibi kulak üstü kulaklık kullananları tatmin edecek performans sergilemiyor zaten bu konuda HTC'den başka hakkını verende yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roark


    quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_kolay

    quote:

    Orijinalden alıntı: Roark

    Apple yapınca bu mu yenilik diyorsunuz. Ulan bu android dünyası hep apple'ın arkasından gelmeye mahkum bunu anladık.

    Zaten sıkıntı da orda işte, Android dünyasında olan şeyleri Apple'ın senin gibi idiotlara yeni bişey gibi ben buldum diye satmasıdır.

    Sevgili angut kardeşim, basmalı olamyan tuşa dokunmatik yerleştirmenin iphone 7 den sonra samsunga gelmesi tesadüf mü? beyni yok fikri var.

    Yalnız şöyle bir durum var. Yanlış biliyorsam düzeltin; dokunmatik parmak izi zaten bu sene kullanılmaya başlandı. Önce Htc 10, sonra Moto Z serisinde kullanıldı. Ardından da Iphone 7'de. Diğer markalar bi kaç senedir kullanır, Samsung da Iphone'dan hemen sonra buna geçer o zaman haklısın derim ama zaten bu sene kullanılmaya, daha doğrusu bu sene yaygınlaşmaya başlayan bir özellik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outside -- 27 Kasım 2016; 12:6:26 >




  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    İş-çizim için spen kullananların oranını gündelik zaman olarak akıllı telefon kullanımına oranlasak bayağı bir düşük kalır. Keşke bunları yazmadan önce düşünseydin. 3-5 kişi için lazım diye kimse stylus kalem gibi abidik-gubidik şeyler eklemez.

    Sanarsın Note serisini hiç görmedik. Ve ne işe yaradığını bilmiyormuş gibi yazmışsın. Her şey ortada. Genel arayüzde ve resimleri beğenmede kullanılmıyor. Bunlar için kullanılamayan kalemi kim ne yapsın? Kısıtlı bir kullanım alanı olan kalemcik. Çıkartıp spen ile konferans verirsin artık mikrofon mu ne vardı. Aman ne büyük bir olayyy. Herkesin çok işine yaradı... Dağlar yarıldı...

    Ekran görüntüsü olayı yazılımla(touchwiz işte) alakalı bir şey. Spen ile kırpılmış ekran görüntüsü de alınabilir. Kalemi yerinden çıkartana kadar zaten ekran görüntüsünü alıp kendin kırparsın daha az zamanını alır. Spen hammalıktan başka bir şey değil.

    Senin işine yarıyor diye bunu çoğunluğa vurmanda saçma olur. Sanki Apple kalemi getirmek için can atıyordu laflara gel. Droid kullanıcılarına oyuncaktan öteye gidemiyor işte görüyoruz. Hatta kalemin olduğundan haberdar olmayan bile vardır veya yıllardır elini sürmeyen. Büyüttüğün kaleme bak.




  • Kalem iş hayatına yönelik bir özellik. Özellikle saha satış yapanlar çok kullanıyor. Ben de ilk başta çok pratik olmadığını düşünüyordum ama geçen sene mey içki satışa geldiğinde elemanında gördüm. İnanılmaz pratik ve kullanışlı bir şey. Yani kalemi kim ney ne yapsın denecek bir şey değil. Zaten günlük kullanıcıya yönelik bir şey de değil.

    Ayrıca 3.5mm jack girişini Apple'dan önce Motorola kaldırdı. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outside -- 27 Kasım 2016; 12:57:34 >
  • outside O kullanıcısına yanıt
    3.5mm jack girişini Çinli üreticiler kaldırdı diye belirtmiştim. Motorola'nın telefon bölümünü Lenovo aldı diye ayrıca belirtme gereği duymadım pek umurumda değil zaten. Onların ilk önce kaldırması bir anlam ifade etmiyor. iPhone gibi global bir model değiller. Ve onların çeşitli ürün yelpazeleri var(3.5mm jack olanları da var). iPhone amiral gemisinde 3.5mm jack kaldırarak öncülük etti. Yani artık üreteceği bütün telefonlar da bu girişi kullanmayacak. Satış olarak yakın amiral gemi üreten üreticiler de ise kaldıran yok. Olsa bile giriş-orta seviye telefonlarda hala kullandırtıyor.

    Kalemin iş hayatında işe yarayabilecek özellikleri var. Fakat global anlamda pekte önemsenmeyen bir özellik. Yıllar öncesinin PDA'lerinde vardı mesela iş hayatına yönelik. Onun devam eden versiyonu ve hala iş hayatından öteye gidemedi.
  • Yıllarca Samsung serisini kullanıp ilk kez iPhone almış biri olarak,

    Öncelikle samsung'a ne kadar da taş atsam da, ne kadar da artık bir daha almayacağım desem de, gerçekten inovatif bir firma. Yaptıklar herşeyi gerçekten iyi yapıyorlar. Kıvrımlı ekrandan tut kamerasına kadar her daim iphone'dan bir adım önde oldular. Tasarımsal olarak zaten iphone samsung'dan daha iyi diyecek biri yoktur herhalde. Varsa da bilemiyorum.

    Benim samsungu artık sevmeme olayına gelince, donanımsal çok sıkıntı yaşanıyor. Ben samsung s4 kullandım son olarak, daha ilk yılında başladı o bu takılmaya. Kardeşime de samsung s4 aldık onun kamerası bozulmaya başladı daha 3. ayında. Arkadaşıma note 5 aldık, kamerayı sallaması lazım çekim yapabilmesi için. Kuzenime samsung s6 aldık, o da fotoğraf çekmeden önce 10 saniye telefonu sallaması lazım yoksa optik sensör devreye girmiyor. Yani anlıyacağınız, samsung serisini kullanan daha bir çok arkadaşım ve ben hepimiz bu tarz antin kuntin sorunlar yaşadık, yaşıyoruz.

    Gerçekten adamlar iPhone gibi stabil telefon yapamıyorlar. Mutlaka donanımsal sorunlar yaşıyor ilerde ki yaşamasa da android'in berbatlığı yüzünden elleri mahkum.

    Benim kendi mobil uygulamam da var ve tüm yazılım sürecinde androidin sıkıntılarını bizzat ben şahit oldum. Iphone'da sıfır sorun çıkmasına rağmen, aynı satır kod (xamarin'de yazıyoruz) androidde bir ton sorun yaşatıyor.

    Ram sorununu hiç ele almıyorum, sürekli ram sıkıntısı yaşanıyor. Uygulamamız androiddeki ram yetersizliği yüzünden (1gb limitliyor) sürekli patlıyor fakat iphone 6'da 1gb ram olmasına rağmen %30unu kullanma ihtiyacı bile bulunmuyor, yani uzun lafın kısası, samsung ne kadar da uğraşsa, işletim sistemi androidin vermiş olduğu bir çok sorundan kaynaklı yazılımsal sıkıntıları her zaman olacaktır. 1 yıl donma takılma olmaz, bir yıldan sonra her gün yavaşlamaktan şikayetçi de olabilrisiniz.


    Gelelim benim neden artık Samsung almak istemediğime. Bir haftadır iphone kullanıyorum. İLK KEZ iphone aldım, asla almam diyordum ama gel gör ki çok memnunum. Zaten asla telefondan oyun moyun oynamadım bugune kadar ve telefonun hafızası her zaman boş olmasına rağmen androidde yaşadığım sıkıntıları hiç görmedim. Telefon istediğimi çat diye yapıyor ve bundan mutluyum.

    iphone ve samsung'u kıyaslamak çok saçmadır. İkisi birbirine rakip olsa dahi çok farklı tarz ve ihtiyaçları yansıtıyorlar.

    Samsung butonsuz parmak izini yapsın arkadaş, iphone yapmış önce falan bunların ne önemi var ki? ilk akıllı telefonu x firması yaptı diye kimse yapmasın mı? sonuçta bu bir yarış, xiaomi şimdi çerçevesiz telefon yaptı diye kimse yapmasın mı? Yapsın, bunun tartışmasını niye yapıyorsunuz ki? Ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLiVa -- 27 Kasım 2016; 22:58:40 >




  • Sanırsın herkes Vertu istese kullanabilecek... İstediği markayı seçebilirmiş

    Orada kalem kullanan Android cihazlar kastedilmiş. Sadece Note serisi telefonlar mı kalem kullanıyordu sanki...

    Artık el bile değmeden ses ile komut verebiliyorsun. Ama bu yüzyıllardan önce bulunmuş kalemi savunmakta en önde gidiyorsunuz. "O kalemin rahatlığı yok mu, beni benden alıyor. Dokunmam bile yeter."

    İnan Dünya'da elime almadığım için pişman olmayacağım bir şey sorsalar kalemi söylerdim. Sanki eline almak meseleymiş gibi. Kalemi de iyice puta çevirdiniz. Bari onu tasarım hatasıyla üretmeseler. Note 5'te kalemi ters sokunca içinde kalıyordu. Eziyet resmen. Note 7'deki tarih sayfalarına yazıldı zaten o ayrı mevzu.




  • Arkadaslar kesinlikle fanboy degilim en son kullandigim telefonlar note5 ile iphone 6splus fakat igneyle sim kart cikartip takma yuvasi note 5 in altina baktigimda sarj yeri ile hoperlorler parmak izi okuyucusu ozentilik akiyo. He iki tarafta birbirinden ozeniyor merak etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şahsen 1 telefonu en fazla 1 yıl kullanıyorum, sonra satıyorum. İçinizde elbet böyle yapan vardır. Sırf hava atacam diye pahalı telefon almaya gerek yok, Çinli kardeşler UMİ MEİZU ve Xiaomi 600TL al bir yıl kullan bozulursa at bozulmazsa sat , mantık KAZIKLANMAK HAVA ATMAK AKIL BEDAVA.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    3.5mm kulaklık girişinin kaldırılmasına ancak idiotlar devrim der zaten, benim gibi elinde Bose QC25 gibi bir kulaklık olan kullanıcılarsa saçmalık der, ben iPhone'u atarımda bu kulalığımı asla atmam veya kaldıracaksa 3.5mm kulaklık girişini o zaman bana kutudan daha kalite bir kulaklık çıkarması lazımki o zaman derim ben al sana devrim, HTC 10'da verilen kulaklık gibi, hem 3.5mm kulaklık girişini kaldır, hem kablolu kulaklık koy, o da yetmezmiş gibi Bluetooth kulaklık diye şarjlı diş fırçası başlıklarından ilham alarak saçma sapan bir kulaklığı para ile sat..

    Hayır biz buna devrim demiyoruz biz buna; "SMARTPHONE FOR IDIOTS" diyoruz..
  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Senin gibilere kalsa teknoloji ilerlemeyecek zaten. Analog girişlere çok merakın varsa Philips 6.5mm girişli kulaklık hediye edebilirim. Ne değişik insanlar var ya. İşte bu yüzden senin gibilerin sendromlarını çekmemek için Apple kutuya 3.5mm dönüştürücü koymuş. Takıyorsun Bose bilmem kaçının ucuna olay bitiyor.

    Kutuya odyofiller için kaliteli kulaklık koyarsa zaten telefonun fiyatı gereksiz artar. İsteyen gitsin istediği tarzda kulaklığını alsın. Az mantıklı elle tutulur yorumlar yapın ki ciddiye alının.

    Klasik "HATERS GONNA HATE" zihniyeti işte. Apple ne yapsa batıyor bunlara. Android telefonlarda da ömür boyu 3.5mm girişinin olacağını falan zannediyor.

    Dediğin Bose qc25 ürününe baktım. Kulak üstü kulaklıkmış. Apple'ın kutudan çıkan kulak içi tipi kulaklığıyla ne alaka onu pek bağdaştıramadım. Ha piyasada kaliteli kulak üstü ürünler de var. Yok değil.
    http://www.usa.philips.com/c-p/M2L_27/fidelio-fidelio-headphones-with-lightning-connector

    Zaten iPhone'u her halükarda kullanmayacaksın. Bose QC25'i 3.5mm girişinden bağlasan ne olur bağlayamasan ne olur. Potansiyel müşteri değilsin. Apple müşterilerine de böylesine hakaret ettiğine göre bayağı bir kuyruk acın var. Yazık

    Micro SD girişi yok ya hadi ona da azıcık söylen




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Senin gibilere kalsa teknoloji ilerlemeyecek zaten. Analog girişlere çok merakın varsa Philips 6.5mm girişli kulaklık hediye edebilirim. Ne değişik insanlar var ya. İşte bu yüzden senin gibilerin sendromlarını çekmemek için Apple kutuya 3.5mm dönüştürücü koymuş. Takıyorsun Bose bilmem kaçının ucuna olay bitiyor.

    Kutuya odyofiller için kaliteli kulaklık koyarsa zaten telefonun fiyatı gereksiz artar. İsteyen gitsin istediği tarzda kulaklığını alsın. Az mantıklı elle tutulur yorumlar yapın ki ciddiye alının.

    Klasik "HATERS GONNA HATE" zihniyeti işte. Apple ne yapsa batıyor bunlara. Android telefonlarda da ömür boyu 3.5mm girişinin olacağını falan zannediyor.

    Dediğin Bose qc25 ürününe baktım. Kulak üstü kulaklıkmış. Apple'ın kutudan çıkan kulak içi tipi kulaklığıyla ne alaka onu pek bağdaştıramadım. Ha piyasada kaliteli kulak üstü ürünler de var. Yok değil.
    http://www.usa.philips.com/c-p/M2L_27/fidelio-fidelio-headphones-with-lightning-connector

    Zaten iPhone'u her halükarda kullanmayacaksın. Bose QC25'i 3.5mm girişinden bağlasan ne olur bağlayamasan ne olur. Potansiyel müşteri değilsin. Apple müşterilerine de böylesine hakaret ettiğine göre bayağı bir kuyruk acın var. Yazık

    Micro SD girişi yok ya hadi ona da azıcık söylen

    Bugün amiral gemilerinin hepsi HTC 10 gibi kutuya kaliteli kulaklık koymak zorundadır, gereksiz fiyat artmasına gerek yok zaten gereksiz derecede pahalılar ve bunun karşılığı olarak ben bir amiral gemisi kutusundan kaliteli kulaklık beklerim, 3.5mm kulaklık girişini kaldırmak devrim değildir kapitalizmdir, seni mecburiyete mahkum etmektir, bizde onun için diyoruzki kaldırdıysan eğer o zaman piyasadaki kulaklıkların kalitesinde kulaklık vereceksin, kutusunda olacak, aparatını yemişim, dalga geçer gibi aparat konulması size devrim geliyorsa arık..




  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Kulaklık satmıyorlar ki kaliteli kulaklık koymak zorunda olsunlar. Ben aldığım telefonun sırf kulaklık yüzünden maliyetinin artmasını istemem.

    Her şey de kapitalizm ararsan o zaman senin internete de para ödememen lazım suyu ücretsiz içmen lazım. Sonu gelmez ki. Ha bu mümkün mü? Değil. O zaman ne diye ilk önce telefon sektöründe kapitalizm aranır ki.

    3.5mm girişinin kaldırılmasını sadece kapitalizmle bağdaştıramazsın. Mantıklı gerekçeleri var. Ha kutuya kaliteli kulaklık koymadıkları için 3.5mm kaldırmamalılardı demek saçmalık. Zaten çoğu kişi kutudan çıkan earpodsları kullanıyordu. Yani artık %5-10 kesim için en kalitelisini koymazlar da.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Kulaklık satmıyorlar ki kaliteli kulaklık koymak zorunda olsunlar. Ben aldığım telefonun sırf kulaklık yüzünden maliyetinin artmasını istemem.

    Her şey de kapitalizm ararsan o zaman senin internete de para ödememen lazım suyu ücretsiz içmen lazım. Sonu gelmez ki. Ha bu mümkün mü? Değil. O zaman ne diye ilk önce telefon sektöründe kapitalizm aranır ki.

    3.5mm girişinin kaldırılmasını sadece kapitalizmle bağdaştıramazsın. Mantıklı gerekçeleri var. Ha kutuya kaliteli kulaklık koymadıkları için 3.5mm kaldırmamalılardı demek saçmalık. Zaten çoğu kişi kutudan çıkan earpodsları kullanıyordu. Yani artık %5-10 kesim için en kalitelisini koymazlar da.

    "Ben aldığım telefonun sırf kulaklık yüzünden maliyetinin artmasını istemem" demek nedir?? sen beni anlamıyorsun galiba kardeşim amiral gemisi telefondan bahsediyorum ben, olmak zorunda bu telefonlara 3000 5000tl paralar veriyorsak o kutuda adam gibi kulaklık olacak aynı şekilde bak oku takip et samsungu bile çok eleştirmişimdir, kulaklıkları tırt ve telefonların kulak üstü kulaklıkları beslemedeki desibeli yeteriz diye ama apple kutudan kulaklık vermese buna bile devrim dersiniz ya bu nasıl bir idiot kafasıdır arkadaş ya..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.