Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 benchmark rekorları kırıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ilk aldığımızda vereceği verim beni ilgilendirmez önemli olan 2 sene sonraki hali telefon üreticileri kalitesiz yaparak zamanla şişmesini sağlıyor donanımları verdiğimiz para her şekilde çöpe gidiyor daha kaliteli markalar lazım bana

    Ilk aldığımız cihazla 7 ay sonraki cihaz aynı mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 26 Mart 2017; 14:18:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıktığında piyasayı kırıp geçicek asıl. iphone düşünsün tabi bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scoppi

    1 yıldır s7edge kullanicisiyim. Troll hesap acmadim, istedigim hesap baskasindaydi! Telefondan yasadigim mağduriyeti de insanlar ile paylaşıyorum elimden geldigince ki bilsinler, görsünler ve ona göre karar versinler. Nedense Samsung un tum ürünleri icin yorum yapabiliyorsun. Ve insanlara yaklasimin ve tavrin cok saygısızca gören de ya samsung un tum ürünlerini kullandigini ya da kurum ile bir cikar iliskisi olduğunu düşünür. Eger 2. secenek ise Samsung cok yanlis strateji ile yuruyor, bu daha cik antipati toplar. 1. secenek ise de sen konusmayi ve insanlara nasil crvap verecegini nilmeyen saygi yoksunu birisin.

    Aşağıda da kullandığım ve ilk defa düşüp kırılan kalite ve sağlamlık abidesi telefonumun fotolarını paylaşıyorum

    Samsung Galaxy S8 benchmark rekorları kırıyor

    Samsung Galaxy S8 benchmark rekorları kırıyor

    Bana laf anlatma senin başına gelen herkesin başına gelebiliyorki benim kardeşim otururken cebinden telefonu çıkarırken düşüp kırdı ve kırdığı telefonda iphone 6s plus ama çocuk buna rağmen gitti kendine iphone 7 plus aldı, sana bakarak kimse burda telefon almaz, bende çok kere telefon kırdım düşürdüm ama buraya gelip vay efendim bu marka 5 para etmez almayın falan gibi şeyler demedim, bence sen git trolunu başka yerde yap her konuya aynı mesajı kopyala yapıştır yaparak nereye kadar?????




  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Benim sana laf anlatma gibi derdim yok. Rahatsız edici bir üslup ile yaptığım yoruma cevap veren sensin. Dikkat ettiysen cevabımı dahi senin üslubunla vermedim.
    Herkes sen veya kardeşin gibi kırıldığında yeni telefon alacak kadar para sahibi olmayabiliyor. Aylarca biriktirip aldığım bir telefon ve 1 sene içinde sadece 1 kez düşürmüşüm. Onda da bu şoku yaşıyorum. Telefonun düştüğü mesafe vs bunları tekrar anlatmayacağım. Kafasını kullanan adam yorumu okur anlaması gerekeni anlar adam gibi yorumunu yapar zaten.

    Hala her konuya aynı şeyi diyorsun! Yahu yaşadığım olay belli durum belli! Bunu 80 farklı kombinasyon ile mi anlatayım! Copy-paste yapmam niye bu kadar battı anlamadım. Yorum yapacaksan da insan gibi dersin ki ''bana inandırıcı gelmediniz, ama geçmiş olsun'' Şunu söylemek çok zor olmasa gerek.

    Neyse karşılıklı tartışmaya çevirmeye gerek yok! Benim derdim kurum ile ve bunu da heryerde duyurmak için elimden geleni yapacağım.

    syg.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.