Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (3090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30883089309030913092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

    Arkadaşlar 7.0.1 den 6.0.1 dönüş yapan varmı? Sayaçta sıkıntı çıkariyormu ?

    Sorunsuz dönebilirsiniz. Sayaç etkilenmez odin ile... tarafımca bizzat denendi. Peki neden 6 ya dönüş diye soralım??

    Klavye de sıkıntı var gibime geliyor bana.bide oynadigim oyunlar 7.0.1 de açılmıyor.ve sarj daha iyi gibi gelxi bana 6.0.1 de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohen kullanıcısına yanıt
    Yukardaki durum çubuğunu indir . Eşitleme seçeneğini aktif et gmailden mesajlar gelmeye başlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yktrnslv kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam ya hiç aklıma gelmemişti onun ayarı olacağı.
    Teşekkür ederim ilgin için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasasa671


    quote:

    Orijinalden alıntı: agabey_42


    quote:

    Orijinalden alıntı: sasasa671

    Hocam bu rom hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana baya kaliteli geldi kararsız kaldım hangisini kullanayım diye ama bunun batarya süresi 5 saat gelmiş videoyu izlediğim kadarıyla

    https://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/rom-kingofnougatromv1-t3498507

    güncel değil. superman rom en son çıkan 1 mart güvenlik yaması dahil güncellendi.

    Süpermanı yükledim, ama Süpermanı control şuan ingilizce. Ayarlardan türkçe de yapamadım. Ram baya fazla yiyor sanırım ama zamanla bakacağım artık. İlk şarj ettiğim günümdeyim.

    Ram konusuna takılmayın, Ram'i ne kadar kullanırsa telefon o kadar hızlanır. Androidde ram mantığı bu şekildedir. Android için kullanılmayan ram ölü ram.dir. Lütfen androidde ram konusuna takılmayın, ram windows mantığı değil, tam terstir. Araştırırsanız bunu elde edersiniz, hiçbir ram temizleyici program kullanmamanızı öneririm. Zaten artık hem samsung hem google verdiği androidde akıllı sistem veriyor ve arka planda çok kullanılmayan uygulamaları kendisi kapatıyor, ama pil için Package Disabler tarzı programlar ile otomatik başlayan ve çok kullanmadığınız programları durdurabilirsiniz.

    Süperman Rom Kontrol Pro için buyrun size pro sürüm linki :
    Tamamen Türkçe'dir.

    https://mega.nz/#!xo4k0RBY!ED0yFwhWqiKSWEWBRcAbweFYRHqX3bIuEXyJ6byd2Fg




  • quote:

    Orijinalden alıntı: birbirey

    Bir de bunların ekranı kırılsa, kronik bir arızadan kaynaklı bile olsa minimum 2000 liracik daha koysunlar üstüne

    Gerçekten ciddi rakamlar, ama malumdur ki yine satışa sunulduğu gün bile epeyce satacaktır ülkemizde bile.
  • tango4280 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer25


    quote:

    Orijinalden alıntı: celebic


    quote:

    Orijinalden alıntı: cumur

    aynen katılıyorum ben fhd 1080 olarak kullanıyorum ama arada qhd yaptığımda oluyor sırf aradaki farkı hissetmek için

    +1

    Bir şarjla 8-9 saat ekran süresi almaya çalışmak arabanın yakıt tüketimini düşük tutmak için yokuş aşağı, vites boştayken yol almak gibi bir şey. Eğer amaç buysa A segmenti bir araba da aynı işi görür. Yok eğer amaç; aracı kullanırken keyif almaksa, aracın performans ve donanım özelliklerini de kullanmak gerekir.

    Not: Bu arada telefondaki oksimetre hastanede kullanılanlarla aynı hassasiyette çalışıyor, bilginiz olsun.

    epeydir girmiyordum konuya. görmeyeli baya değişmişsin celebic hocam! sen ki uzun pil ömrü için sosyal medya programlarına uygulamadan değil de tarayıcıdan girin diye uzun uzadıya maddeler sıralardın eskiden; 2 günü aşan batarya sürelerini paylaşırdın burda. şimdi performans ve donanım odaklı kurduğun bu cümleyi gerçekten takdir ettim!...

    Dostum ben de değişen bir şey yok demek siz o zaman da ön yargılı bakmış ve yanılmışsınız.

    Ben o zaman olduğu gibi şimdi de Twitter ve Youtube'u tarayıcıdan kullanıyorum. Ayrıca sosyal medyaya tarayıcıdan girmekle performanstan ödün verdiğimi nereden çıkardınız?

    Uzun uzadıya sıraladığım batarya tasarruf maddeleri için çok sayıda soru ve teşekkür mesajı aldım. Sayfa sorumlusu @dr20mouse arkadaş ta bunu ana sayfaya ekleyebilir miyim diye benden rica etti. Bu listeyi yapmam sizi rahatsız etmişe benziyor. O zaman da belirtmiştim; bunlar tercih işidir, beğendiğini uygularsın beğenmediğini uygulamazsın.

    Telefonu aldığım ilk hafta dışında telefonu aynı gün 2. defa şarj etme gereği duymadım. Halen 2 gün kullanım ve 6-7 saat arası ekran süresi almakla birlikte o zaman eklediğim ekran görüntülerinde olduğu gibi sadece ekran süresi değil sesli arama, S healht, Mobil TV, Runtastic, tarayıcı vs gibi uygulamaların da olduğunu hatırlamanız gerekir.

    Batarya tasarrufu demek telefon donanım özelliklerinden ve performansından feragat etmek demek değildir, siz o zaman da beni yanlış anlamışsınız.

    Artık beni nasıl hatırladığınızı bilmem ama ben de sizin beni hatırlıyor olabilmenizi takdir ettim.




  • Arkadaşlar 6s plus cihazımı satmak üzereyim aynı zamanda da s7 edge alma arifesindeyim ios tan bi hayli sıkıldım ve bunaldım s7 edge konusunda da baya son zamanlarda sorunlar görüyorum burda fikrinizi almak isterim?. Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam.
    2 gündür cihaz durduk yere restart yapmaya başladı. Daha önce konuya yazanlar olmuştu. Düz s7 için format, edge için anakart arızası deniyordu.
    Telefonum düz s7, yurt dışı olduğu için size gelen son güncelleme bana gelmedi. Samsung güncellemesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
    Fakat 3-4 gün önce mühendis muratın sayfasındaki apkmirror'den güncellenen touchwiz, hava durumu, rehber ve takvimi kurdum.
    Bunları yükledikten sonra cihaz kilitlendi. Sistem ve hava durumu uygulaması durduruldu diye hata mesajı verdi.
    Çok ağır tepkime süreciyle hava durumu widgetını kaldırıp daha eski bir sürümünü yükledim. Touchwizin de bulabildiğim eski apksini yükledim. Fakat yine de cihazda bir kasma var gibi geliyo bana.
    Birde yine 3 gün önce burada paylaşılan "Disconnect Pro For Samsung" uygulamasını kurdum.
    Benim tahminin apkmirror'den yüklenen uygulamalar buna neden oldu. Belki aynı durumda olanlar vardır diye geçmiş özetini yazdım bu kadar.
    Bu sorunla ilgili çözüm önerisi olan var mı? İlla format, wipe vs şart mı?




  • Arkadaşlar merhabalar...



    Uzunca süren Galaxy S2 (takribi 6 sene) cihazımı değiştirmek istiyorum. Aklımda 3 model vardı. S7 Edge, LG G6 ve Galaxy S8...



    Malum Galaxy S8'in dünkü tanıtımından sonra Türkiye şartlarına göre ortaya çıkan fahiş fiyatından dolayı elemek durumunda kaldım. Aslında almaya kalksam alabilirim lakin içimden bu kadar parayı vermek gelmiyor nedense..



    Geriye de LG G6 ile S7 Edge kalıyor.



    Ben cihazı aldım mı uzunca süre kullanmaya gayret eden birisiyim de acaba hangi cihazı almam bu noktada daha faydalı olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akustik34

    Arkadaşlar merhabalar...



    Uzunca süren Galaxy S2 (takribi 6 sene) cihazımı değiştirmek istiyorum. Aklımda 3 model vardı. S7 Edge, LG G6 ve Galaxy S8...



    Malum Galaxy S8'in dünkü tanıtımından sonra Türkiye şartlarına göre ortaya çıkan fahiş fiyatından dolayı elemek durumunda kaldım. Aslında almaya kalksam alabilirim lakin içimden bu kadar parayı vermek gelmiyor nedense..



    Geriye de LG G6 ile S7 Edge kalıyor.



    Ben cihazı aldım mı uzunca süre kullanmaya gayret eden birisiyim de acaba hangi cihazı almam bu noktada daha faydalı olur?





    G6 biraz piyasada olsun. Incelensin duruma gore bakarsin. Haa ikisinde de ayni islemci var orasi ayri. Bana kalsa ikinci el temiz s7 edge siyah alirdim gecerdim. Bende s7 edge beyaz var. Cok sukur memnunum telefondan. S8 urunleri o fiyata bu ulkede cok az satar. Fiyat dusurecekler zaten . 3800-4400 lira olur diye dusunuyorum. Yine pahali bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: birbirey


    quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Iphone 4s de çıktı hocam 4 ve altına siri gelmedi. Ha Bixby gelebilirdi ama gelse de ben kullanmazdim zaten kapatırdım direk

    Hocam 4s dediğin cihaz nerden bakarsan 5 yıllık bir cihaz, diyorum ki zaten Google Assistant zaten herkese açılmış, dil desteği de yakın zamanda gelir(ki Google Samsung'dan çok daha önce dil desteği verir.)Kişi kullanır veya kullanmaz kişisel bir tercih ama herkes bir asistandan yararlanabilecek. Siri misali ver Bixby'i diyorum. İşlemci dışında s7 ailesiyle donanımsal olarak hemen hemen ikiz olan telefona sırf Bixby için kim gider de 4900 TL verir mantık çok yanlış Samsung!

    Üstad bu söylediklerinin hemen hepsi S6 dan S7 ye geçişte söylendi. (hafıza kartı ve su geçirmezlik için bu para verilir mi diye) Ama sonuç ortada S7 nin de alıcısı çok oldu. İşlemci ram dışında bambaşka bir cihaz yapmışlar. Ekran başlı başına bir devrim niteliğinde, sanal ana menu butonu büyük hadise. 1000 fps kamera ciddi bir argüman. Bixby dediğimiz asistan google ın çok daha işlevsel olanı. Bunun dışında çok büyük değişim beklemek anlamsız olurdu. Ben şuna inanıyorum. Bu firmaların yaptığı tüm ürünler bir sonraki gelecek cihazın betası niteliğinde. Onlar argelerini yapıp bize beta ürünlerini satmaya devam edecekler. Çünkü bu işi bir sonu yok. Hah tamam işte mobil cihaz budur, artık geliştirmiyoruz dedikleri gün artık ona ihtiyacımız kalmadığı gündür. Herkes elindekinin kıymetini bilsin. Hesabına ve de keyfine baksın.




  • S8 VE S7 KIYASLAYARAK S8 ANLATIYIM



    1. Kasa Ekran orani %10 daha düşük ince uzun guzel



    2. İşlemci %10 Grafik karti %21 daha yüksek



    3. Batarya Ayni kalmiş ama islemci buyuklugu daha kucuk.



    4. Arka Kamera ayni kalmis ama bi kac yazilim fazlaligi var



    5. Ön kamera 8 mp olmus ama flash yine yok snapcat gibi



    6. Parmak izi ikinci planda kalmis Solak kullanan napcak



    7. Iris tarayici note7 de vardi iyi calisiyordu bundada calisir



    8. Samsung pay 780 bankayla anlasmis ama tr de yok



    9. Ram orani ayni



    10. Ekran Çözünürlük Ayni Kalmis



    11. Home buton iphone 7 gibi guzel olmuş



    Simdilik bunlar Ekran Suresine bakmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlovedman kullanıcısına yanıt
    3. Maddeye şunu eklemeyi unutmuşsun hocam. S7 5.1 incken S8 5.8 inç. Tamam batarya aynı ama bu ekran büyüklüğüyle bence S7 daha çok kulllanım süresi verecektir, işlemci ne kadar küçülürse küçülsün. Ve çözünürlük bir miktar daha fazla S8 de 1440x2960.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birbirey


    quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Iphone 4s de çıktı hocam 4 ve altına siri gelmedi. Ha Bixby gelebilirdi ama gelse de ben kullanmazdim zaten kapatırdım direk

    Hocam 4s dediğin cihaz nerden bakarsan 5 yıllık bir cihaz, diyorum ki zaten Google Assistant zaten herkese açılmış, dil desteği de yakın zamanda gelir(ki Google Samsung'dan çok daha önce dil desteği verir.)Kişi kullanır veya kullanmaz kişisel bir tercih ama herkes bir asistandan yararlanabilecek. Siri misali ver Bixby'i diyorum. İşlemci dışında s7 ailesiyle donanımsal olarak hemen hemen ikiz olan telefona sırf Bixby için kim gider de 4900 TL verir mantık çok yanlış Samsung!

    Hocam size hak veriyorum ben zaten iphone 4 donanımıyla s7 donanımı kıyaslanamaz. Sadece demek istediğim 4s ile çıktı altındaki telefonlara destek verilmedi bunu belirttim.



    Gelirse de ben kullanmam. Aynı dediğim şey google asistan ve siri içinde geçerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satarsınız hocam Türkiye'de sıfırın fiyatı düşmeyecek belli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmtca kullanıcısına yanıt
    Hocam mavi renk s7 edge alın sorum yaşamazsınız Allah'ın izniyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Akustik34

    Arkadaşlar merhabalar...



    Uzunca süren Galaxy S2 (takribi 6 sene) cihazımı değiştirmek istiyorum. Aklımda 3 model vardı. S7 Edge, LG G6 ve Galaxy S8...



    Malum Galaxy S8'in dünkü tanıtımından sonra Türkiye şartlarına göre ortaya çıkan fahiş fiyatından dolayı elemek durumunda kaldım. Aslında almaya kalksam alabilirim lakin içimden bu kadar parayı vermek gelmiyor nedense..



    Geriye de LG G6 ile S7 Edge kalıyor.



    Ben cihazı aldım mı uzunca süre kullanmaya gayret eden birisiyim de acaba hangi cihazı almam bu noktada daha faydalı olur?





    G6 biraz piyasada olsun. Incelensin duruma gore bakarsin. Haa ikisinde de ayni islemci var orasi ayri. Bana kalsa ikinci el temiz s7 edge siyah alirdim gecerdim. Bende s7 edge beyaz var. Cok sukur memnunum telefondan. S8 urunleri o fiyata bu ulkede cok az satar. Fiyat dusurecekler zaten . 3800-4400 lira olur diye dusunuyorum. Yine pahali bence.

    Hocam telefonu acilen almak istiyorum. Çünkü artık miadı dolmak üzere..



    Siz G6'yı her şeye rağmen önerir misiniz?



    Aklımda S7 Edge yok değil lakin bir cihazı aldığım zaman uzunca süre kullanmak isterim. O açıdan hangisini seçmem akıl karı olur bilemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arecel kullanıcısına yanıt
    En temizi Wipe hocam bizde gelen son güncelleme sistem uygulamalarını güncellemeye izin vermiyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Durum öyle görünüyor.
    Açıkçası apkmirror'den güncellediğime pişman oldum ben de.
  • 
Sayfa: önceki 30883089309030913092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.