Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coral65

    Gereksiz pahalı.
    Samsung da kendini apple gibi üst limit fiyat politikası ile konumlandırmak istiyor, ama yanlış yapıyor.
    Hiçbir apple telefonu çok kısa sürede bir samsung telefonu kadar değer kaybetmiyor.
    Güzel cihaz ama 2.700 - 2.900 aralığında olmalıydı.

    Dolar kıru salınımının artışmı yoksa eksilmemi yönünde olacağını kimse %100 keskinlikle tahmin edemez.




    Haklısınız hocam. Biraz daha uygun fiyatlı olması lazımdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

    quote:

    Orijinalden alıntı: nallartingodzillasi

    quote:

    Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

    quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl

    Bu arada maalesef yine 64gb ilk etapta gelmeyecek ve yine gri renk ilk etapda yok.

    (aşağıdaki yazdıkılarımın hepsini büyük harfle yazdığımı varsayalım çünkü gerçekten sinirliyim ama forum kurallarınıda ihlal etmek istemiyorum)

    Allah belasını versin bu telefon üreticilerinin! Çok birşey istemiyorum altı üstü. 4 GB ram , SnapDragon 820 yada muadil işlemci 5,5 inch yada daha büyük ekran !!! Telefonun parasını çoktan biriktirdim. Ama bu lanet olası şerefsiz Samsung Türklere ayrımcılık yaparak : 64 ve 128 GB lık modellerini ülkemize getirmiyor ( Note 5 ve S6 Edge Plustada aynı şerefsizliği yapmıştı... Ulan şerefsiz üreticiler basıcaz parayı alıcaz. Neden getirmiyorsunuz şu lanet olası 64 GB modelleride alalım. Öte yandan SONY'de gıcıklık yapıp "Xperia Z5 Ultra" yerine Premium gibi düşük özellikli bir telefon çıkardı !!!

    Allah belanızı versin. Yeter artık yeteeer !!!

    200 gb a kadar arttırılabilir hafıza var kaliteli bir hafıza kartı alıp kullanın çok büyük problem değil. Ama s6 da 32 gb olmasının sıkıntısını çekmiştim

    Buradaki Sorun şu oyunların sadece % 10'u SD card'a aktarılabiliyor....Buda çok büyük bir sıkıntı. Ben istediğim kadar oyun yüklemek istiyorum. Hani derler ya "Vurucam Kırbacı sürücem eşşeği" benimkide o hesap... İstediğin kadar büyük SD card al hafızan yetersizse sıkıntı çıkartır. 2013 yılında 16 GB Galaxy 4 almıştım, telefondan tek şikayetim 16 GB olmasıydı. Bir oyun krmak için diğerini silmek istemiyorum. Yayıla yayıla kullanmak istiyorum ama Bu Terbiyesiz herifler ülkemize bırak 128 GB'ı 64 GB'lık modeli bile getirmiyorlar. Resmen tiksindim bunların satış politikasından

    android 6.0 ile tüm depolamalar yekpare oluyor diye biliyorum.

    Nasıl yani anlamadım , demek istediğin bendeki Galaxy S4'te 5.0.1 var ve bir kısmınıda olsa SD carda atabiliyorum oyunların ve programların... Galax S7 Edge alırsam (Android 6,0) kısmende olsa "SD carda taşı" seçeneği yokmu ??? Bu berbat birşey yahu

    Sd karta taşınan oyun ve uygulamalar açılırken Sd karttan tekrar çağırıldığı için yer yer kasılmalara ve donmalara neden olabiliyor. Samsung'un böyle birşey den vazgeçmesi bence mantıklı. Sonuçta kimse cihazının yavaşlamasını istemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 24 Şubat 2016; 15:52:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet

    Samsung Mobile'ın Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Müdürü Shoneel Kolhatkar, bu konuda Techradar sitesine bazı açıklamalarda bulundu. 3 başlıkta kısaca özetleyebiliriz.

    1. USB Type-C kullanılmadı, çünkü Gear VR desteklemiyor

    Samsung'un Gear VR sanal gerçeklik cihazlarının hala güncelliğini koruduğunu söyleyebiliriz. Bu cihazlarda micro USBbağlantı teknolojisi kullanılıyor ve yeni Galaxy'leri alanların da Gear VR'larını uyumlu şekilde kullanması hedefleniyor. Oysa USB Type-C'ye geçilseydi bağlantı sıkıntıları doğacaktı. Kıdemli Müdür, "Eğer USB Type-C'ye geçiş yapsaydık, Gear VR'ı yakın zamanda satın alan kullanıcılar hayal kırıklığına uğrayabilirlerdi" diyor.

    2. Buna hazır değiliz

    Kolhatkar, sektörün ve kullanıcıların henüz USB Type-C için hazır olmadığını belirtiyor. USB Type-C'ye destek veren ürünlerde de bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Zira şu an birçok elektronik ekipman için micro USB gereksinimi bulunuyor. USB Type-C'nin geniş bir kullanım alanı bulunmuyor.

    3. Galaxy S7 serisinde zaten hızlı şarj özelliği var

    USB Type-C sayesinde kolay ve hızlı şarj imkanı var, ama benzer bir özellik zaten Galaxy S6 serisinde vardı, S7 serisinde de kullanıcılara sunulacak deniyor. Samsung, "Bu özellik birçok cihaz için yeni olabilir, ama biz bunu zaten daha önce de sunuyorduk"diyerek bu konuda da USB Type-C'nin kendileri için henüz şart olmadığını iddia ediyor.

    Ve tabii ki Samsung, sonraki cihazlarında USB Type-C kullanmayacağını söylemiyor. Eğer ihtiyaç olursa bu konuda çalışmalar yapabileceklerini ekliyor.


    Tahmin ettiğimiz gibi hocam. Samsung yetkiliside güzelce açıklamış işte.




  • s7 incelemeleri diye google da aradığım da birkaç ilginç detaylar buldum sizlerle paylaşayım dedim. Lg g5 de artık uygulama menüsü bulunmuyordu samsung bunun tercihini bize bırakmış (bu yeni bir özellik mi sistemin bilmiyorum)

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]


    Ayrıca yine alternatifi olan ve bazı kendi uygulamalarını varsayılan olarak sunmamış daha akıcı ve sade olabilmesi için;
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrk58 -- 24 Şubat 2016; 15:56:20 >




  • Mi5 te sanırım sd kart girisi yok.
    Artık durumu netleştirdim. 3,4 ay beklwyip note4 den s7 edgeye gecis yapacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sirkecide samsung Türkiye garantili (grey filan değil ) jelatinli S6 edge plus (gold) sordum 2.300 Tl. fiyat verdiler.
    Pazarlıkta yapmadım, pazarlıkla 2.250-2.200 olabilirdi.
    İmdirim yapmasa bile S7 ile arasında 800 Tl. Fiyat farkı var.
    O yüzden S7 edge için belirtilen 3.099 Tl fiyat çok pahalı bir fiyat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    ilk etepta teknomarketlerde sadece 32gb bulunacak. Ama samsung mobile mağazalarına gelir mi bilemem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2700 ve 3100 tl beklediğim sürpriz gerçekleşmedi.Edge için gerçi 3000 tl den aşağı olacağına ihtimal vermiyordum ama s7 sürpriz yaptı. 2500 tl beklerken 2700 çıktı.Gerçi s6 ve edge ile kıyaslayacak olursam aradaki farkı eritmiş.Fark 500 tl den 400'e inmiş.Kararsız kaldım şimdi bu fiyatlarla s6 edge plus fiyatlarında mutlaka bir aşağı doğru hareketlenme olacaktır diye düşünüyorum 2500 bandına belki 2400 lere kadar inebilir s6 edge plus mı alsam s7 mi alsam bilemedim.S7 edge bu fiyatla bana çok çok uzak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nrk58

    s7 incelemeleri diye google da aradığım da birkaç ilginç detaylar buldum sizlerle paylaşayım dedim. Lg g5 de artık uygulama menüsü bulunmuyordu samsung bunun tercihini bize bırakmış (bu yeni bir özellik mi sistemin bilmiyorum)

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]


    Ayrıca yine alternatifi olan ve bazı kendi uygulamalarını varsayılan olarak sunmamış daha akıcı ve sade olabilmesi için;
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]



    Uygulama menüsü tercihi yeni bir özellik. Söylentiler vardı fakat S7 de olur diye tahmin etmemiştim. Ama iyi olmuş.

    Diğer yandan video ve müzik ugulamalarını isteğe bağlı yüklenmesine imkan tanıyor ama yerlerine Google Müzik ve Google Film uygulamaları sabitlenmiş. Çok mantıksız bulduğum bu durum sanırım Google'ın dayatmasıyla alakalı bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neo_Cyclone kullanıcısına yanıt
    Hocam tam net olarak bilmemek ile beraber,
    Öyle sanıyorumki cihazın süreçlerinden haberdar olacağız..
    Ön sipariş, ön sipariş renk, tarih, fiyat gibi gibi
    Detayları mail yolu ile paylaşıyor olacaklar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayTOzAy

    2700 ve 3100 tl beklediğim sürpriz gerçekleşmedi.Edge için gerçi 3000 tl den aşağı olacağına ihtimal vermiyordum ama s7 sürpriz yaptı. 2500 tl beklerken 2700 çıktı.Gerçi s6 ve edge ile kıyaslayacak olursam aradaki farkı eritmiş.Fark 500 tl den 400'e inmiş.Kararsız kaldım şimdi bu fiyatlarla s6 edge plus fiyatlarında mutlaka bir aşağı doğru hareketlenme olacaktır diye düşünüyorum 2500 bandına belki 2400 lere kadar inebilir s6 edge plus mı alsam s7 mi alsam bilemedim.S7 edge bu fiyatla bana çok çok uzak.

    Aynı durumdayız hocam 3100 tl bana da çok uzak. Şu an 2300 gibi bir bütçem var. Eğer s6 edge plus 2500 e düşerse S6 Edge Plus almayı planlıyorum Ama yok s7 ve s7 edge arasında alternatif olmaya devam edecem derse note 5 alacağım.




  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Hocam hediyelerden dolayı bence öyle bir politika izlemiş olabilirler..
    Bununla beraber lg de g5 icin samsungun fiyat politikasına göre bir yol izleyeceğini öğrendim..
    Yani kişisel kanaatim heran herşey olabilir 😆
    Dileğimiz son kullanıcının lehine olacak rekabetlerden yana elbette..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung vr hediyesi 300 TL civarında sanırım. Bu durumda bile fiyatlar yüksek kalıyor bence. S7 edge 3000 altı olsa çok iyi bir seçim olabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 24 Şubat 2016; 16:16:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bence de yüksek. Daha önce soruldu mu bilmem ama ben kaçırdım; cep telefonlarına hala taksit yapılıyor mu 12 vs? Gerçi 12 taksitle aylık 225 lira yapıyor ciddi rakamlar. Bence psikolojik sınır hala maksimum 2500 civarı bunun üstü cep telefonu için abartı gibi geliyor bana.
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Güzel bir özellik olmuş uygulama menüsü tercihi . uygulama opsiyonelliği bize sunmaları da bir artı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    peki silver rengi gelme olaslıgı var mı hiç ;?
  • aklımdaki soru 3100 tl ye vr hediyelimi almak. yoksa vr'ı nasolsa sonradan 250-300 e çözeriz diyip s7 edge fiyatının düşmesinimi beklemek. ama 400-500 düşmesi için baya zaman gerekiyor. o yüzden 3100 gömcez gibi duruyor. note 5 ide satınca kaldık öyle ortada.
  • Şahsen 2500 akıllı cihazlar da sınır olması gerekiyor 3000 liralar dan konuşuyoruz ki bu seviyeler ülke ekonomisi göz önüne alındığında uçuk rakamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt
    Teknomarketlerde ilk etapta sadece siyah ve bayaz olacak diye biliyorum. Samsung mobile mağzalarında ise farklı olarak gold bulunabilecek. Gri maalesef ilk etapta yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir telefonun ederi 1000k
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.