Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47904791479247934794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar cok sorun varmis ya iyiki soylediniz hocam,sevinmistim ben de bulduk diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt

    Redmi'den uzak durun. Hemen hemen bütün cihazlarında problem var. Beni en çok rahatsız edeni proximity sensor saçmalaması.


    Kararlı çalışmıyor bu sensor. Redmi Note 7'den beridir 8-9-10 bütün serilerde var.


    Mi Note 10 Lite Mi 9 SE hepsinde bu sorun var.

  • bha41 kullanıcısına yanıt
    A 52'ye bakmanızı tavsiye ederim hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Alınmaz.


    Mis gibi cihazlar var bu paralara.



    Alıntıları Göster

    Bu fiyata almak delilik resmen. Altı ay önce Galaxy Buds hediyeli olarak 3.700 liraya almışken üstelik.

  • Bugun teknosa ve samsungta a72,a52 ve s20 baktim. A serisinin arka kismi s7 den snra hic estetik gelmedi ama s20 jilet gibi telefon resmen. Sizce oyun oymayan sadece sosyal medya ve arama kullanan biri icin hangisi secilmeli :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt

    Ben S20'ye özellikle Exynos 990'a o kadar para vermezdim.


    A72 ya da A52 alırdım bu profilde.

  • astegon kullanıcısına yanıt

    O zaman eliyorum hocam onu. A72 ve a52 karsilastirmalari izliyim bu gece sabaha kadar ama a72 seviyesine de cikmam sanirim 5200tl suan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar volte için cihazın cscsini tur yapmamız gerekiyormus ancak root atmadan yapamaz mıyız bunu ya? :(


    hallettim arkadaslar. 2 günün sonunda hallettim çok şükür... youtube da csc change free tool tarzı bir program vardı, antivirüs trojan vs. var dedi ama tüm işlemlerimi hallettikten sonra programı silip güzelce tarattım pcyi a dan z ye bir sıkıntı yok gibi. telefonu da hem ayarlardan hem recovery den sıfırladım, herhalde virüs falan kalmamıstır :d




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 12 Haziran 2021; 23:32:24 >
  • Hayirli geceler arkadaslar,ekranimdaki sorundan bahsetmistim alttan 1parmak genisliginde karanlik bi sekilde duruyor ve simdi farkettim ki karanlikta sorun yok ama misal ekrani suan bilgisayarin monitorune cevirince yani isik alinca orasi direk karariyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazi ciktigi hafta almistim. Ilk alindiginda da sarji pek iyi degildi fakat artik senelerin sonunda cok kotu duruma geldi yarim gunu bile zor cikarir olmustu. Onun disinda her yonuyle guzel bir cihazdi ekraninin suanki guncel piyasa telefonlarinda bile kullanilmayan qhd seviyesinde cozunurlugu ve kalitesi, kamerasi, amiral gemi olmasina ragmen micro sd destegi olmasi vb bircok yonden iyi bir cihazdi. Gecen gun masanin uzerinde bosta beklerken bir saate bakmak icin actim geri koydum ve ikinci bakisimda telefon bir daha acilmamak uzere kapanmisti. Anakart yakmis, gercekten sacma bir durum niye dersek yine ilk ciktiginda almis oldugum 2013 cikisli Galaxy Note 3 bile onca senedir aktif kullanilmasina ragmen bataryasinin bitmesi haric ki bu hata sayilmaz hic bir problemsiz calismaya devam ediyor. Bunun sebebi cok buyuk oranda islemcide yatiyor diye dusunuyorum. S7 exynos islemciliydi. Note 3'um ise snapdragon. Bu da exynosun ne denli kotu bir islemci oldugunun ornegidir. 5 senelik S7 bir anda kullanilmaz hale geliyor, 8 senelik Note 3 alindigi zamana kiyasla sadece batarya yonunden zayifliyor. Uzun lafin kisasi exynos islemciden uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NietzscheFriedrich N kullanıcısına yanıt

    Gecmis olsun hocam,benm cihaz da uzatmalari oynuyor ekran ve batarya olarak,suan idare ediyor derken sizinki gbi bir anda kapanip yedekleyememekten korkuyorum.


    Yeni cihaza karar verdiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim. Bir ayagi cukurda bu cihazlarin artik. Dediginiz gibi veri kaybina yol acabilir ki bende acti da. Cogu onemli fotograf vb icerigimi de telefonla beraber ugurlamis oldum. Yeni cihaz olarak genis bir yelpazeyle ilgileniyorum. Eger ki yuksek butce ile guzel birseyler alayim dersem ki oyle olacak sanirim poco f3, s20 fe ve yeni gelecek bir realme gt isimli cihaz var bu ucu arasindan ya da orta halli birsey alirsam da poco x3 pro, a52, mi 11 lite gibi cihazlar arasindan secim yapacagim gibi duruyor hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,


    bende bir s7 edge var. kenarda köşede duruyordu. açılıyor mu diye bir baktım ama samsung logosundan öteye gitmiyor. buna güncel stock romu attım. bu açılırken mavi bir ekranda erasing yazmaya, arkasından no commands demeye başladı. nedir bu durum bilen yeşillendirebilir mi

  • NietzscheFriedrich N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam önemli fotoğrafların vs gitmesi kötü olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağolun. Bu kadar uç bir ihtimalle bir anda gidebilmeleri ihtimaline imkan vermediğim için yedekleme vs olaylarına da girmemiştim. Exynos lu Samsung kurbanı olduk. Tekrardan belirtmiş olayım okuyacak olanlara eğer varsa elinizde bu gibi miadı dolan özellikle exynos işlemcili samsung unuz, her an gidebilir gözüyle bakın.

  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de o programın linkini arıyordum size zahmet olmazsa gönderebilir misiniz linkini özel mesaj üzerinden?

    Yedekte durması gereken bir program.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NietzscheFriedrich

    Tesekkur ederim. Bir ayagi cukurda bu cihazlarin artik. Dediginiz gibi veri kaybina yol acabilir ki bende acti da. Cogu onemli fotograf vb icerigimi de telefonla beraber ugurlamis oldum. Yeni cihaz olarak genis bir yelpazeyle ilgileniyorum. Eger ki yuksek butce ile guzel birseyler alayim dersem ki oyle olacak sanirim poco f3, s20 fe ve yeni gelecek bir realme gt isimli cihaz var bu ucu arasindan ya da orta halli birsey alirsam da poco x3 pro, a52, mi 11 lite gibi cihazlar arasindan secim yapacagim gibi duruyor hocam.

    Geçmiş olsun.


    Fotoğraflar uygulaması devrede değil miydi?


    Telefonun eski olmasına gerek yok. Yeni telefon da olsa verileri yedeklemek iyi olur. Ben haftada bir Smart Switch ile yedeklerim. Fotoğraflar ve One Drive her daim faaldir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-samsung-galaxy-s7-orjinal-spigen-kilif-910949069/detay s7 orjinal temiz spigen kılıf almak isteyen ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sabahtan beri sürekli Google durduruldu hatası alıyorum.


    Wipe cache partition yaptım fayda etmedi. Google son yüklemeyi kaldırıp tekrar güncelledim ama yine fayda etmedi.


    Bu arada her ne olduysa son yarım saattir uyarı kesildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt

    Genel bi sorun vardi heralde hocam a52 sayfasinda da var msj. Bana da oldu bu sorun google uygulamalarinin onbelleklerini temizledim ve kapat ac yaptim duzeldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47904791479247934794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.