Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45714572457345744575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wholousee

    Merhaba Arkadaslar stock rom ya da son guncellemenın resmı dosyasını nereden bulurum bu samfırm falan cok yavas.. yok mu bunun google yandex lınkı falan
    https://updato.com burası daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasvet-efza

    https://updato.com burası daha iyi

    Alıntıları Göster
    evet ama orada da yıne yavas bır lınke yonlendırıyord neysekı leech sıtesınden cevırdık
  • Arkadaşlar iyi günler 2 seneden fazla kullandığım tertemiz S7'ime ilk defa hafıza kartı taktım, sürekli bozuluyor, sürekli formatlıyorum 2 saat sonra yine bozuluyor hafıza kartında sıkıntı yok başka telefonlarda ve bilgisayarlarda sıkıntısız çalışıyor. Bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim?
  • Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    Öncelikle SD kartı test edin. Genelde sahte SD kartlar sorun çıkartır.
    https://www.apkmirror.com/apk/humanlogic/sd-insight-2/sd-insight-2-1-5-10-release/sd-insight-1-5-10-android-apk-download/download/
    Bu linkteki uygulamayı indirip kurun.
    Karşınıza benim SD kartımda olduğu gibi sizdede üretici ismi ve bilgileri çıkması gerekli. Yazmıyorsa muhtemelen sahte ürün olabilir.

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 1 Haziran 2019; 16:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güvenlik güncellemesi ne zaman gelicek acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzanTC

    Öncelikle SD kartı test edin. Genelde sahte SD kartlar sorun çıkartır.
    https://www.apkmirror.com/apk/humanlogic/sd-insight-2/sd-insight-2-1-5-10-release/sd-insight-1-5-10-android-apk-download/download/
    Bu linkteki uygulamayı indirip kurun.
    Karşınıza benim SD kartımda olduğu gibi sizdede üretici ismi ve bilgileri çıkması gerekli. Yazmıyorsa muhtemelen sahte ürün olabilir.

    Bu uygulama neden store'da yok, dışardan yüklemek istemiyorum açıkcası. Ayrıca sd card diğer telefonlarda ve bilgisayarda sorunsuz çalışıyor.




  • Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın neden Google Play Store'dan kaldırıldığını bilmiyorum. Eski sahte SD kartımı bu uygulama ile tespit edip satıcıya iade ettiğim için bu uygulamayı tavsiye ettim. Google Play'den araştırarak farklı uygulamalar yoluyla SD kartınızı test ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 1 Haziran 2019; 18:22:36 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla beklenti meselesi midir bilmem ama bendeki gerçekten rezalet bir performans sunuyor. Grafik ayarlarına harici bir uygulama ile müdahale etmediğim müddetçe FPS düşük ve dalgalı oluyor ki bu da oynayışı çok etkileyen bir faktör. Rica etsem yeni çıkan Game Bench ile FPS in hangi aralıklarda dolaştığına bakabilir misiniz? Bir de video çekseniz ne güzel olur ama olmasa da olur. Game Benchin çalışması için bilgisayara bağlayıp kendi sitelerinden bir şey indirip açmanız gerekiyor 5 saniyelik bir şey yapıyor sonra çıkartıp oyunlardaki FPS i kontrol edebiliyorsunuz. Ben de oyunun bendeki performansını gösteren bir video çekeyim
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamebench.metricscollector&hl=en_US



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMinuteTR -- 2 Haziran 2019; 0:3:51 >




  • ForYouM F kullanıcısına yanıt
    Telefona hiç custom ROM attınız mı bilmiyorum ama telefonu fabrika ayarlarına döndürmek yerine sıfırdan odin ile ROM kurmayı denemenizi tavsiye ederim. Ben custom ROM kullanırken benzer bir durum başıma gelmişti hafıza çipi bozuldu sanmıştım ancak sıfırdan ROM atınca düzelmişti
  • Hocam hic atmadım, dediğiniz şekilde bir deneyeyim teşekkür ederim.

    Stabil custom rom tavsiyeniz var mi acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForYouM -- 2 Haziran 2019; 11:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar, dun orijinal romdan black diamond v3.0 custom roma gecis yaltim. Rom gayet guzel, akici, sadece, yag gibi akiyor vs onlardan hicbir problemim yok ama sanki batarya performansi rezalet gibi. Zaten ekran surem dustugu icin bu roma gecmistim hem de formatlamis olurum diyordum ama olmadi. Tekrardan baska bir roma gecicem gibi.

    Phoneinfo ile bakiyorum batarya sagligi yuzde 89 kusur zaten telefonu alali 1 sene anca olacak. Sizce lightrom v8 kursam batarya performansim artar mi? Veya farkli bir custom rom da kurabilirim onereceginiz.

    Su an sarjin yuzde 66, ekran surem 1 saat 22 dk ve sadece whatsapp vs kullanildi, herhangi bir oyun vs yok. Yazisma uygulamalari kullanildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim s7 edge telefonuma orjinal samsung kablosu tam oturuyor ama orjinal kablo cabuk bozuluyor hizli sarj ozelligi 1-2 ay da sorun cikarmaya basliyor hizli sarja gecmiyor. Ttec ve anker kablo denedim bunlarda hizli sarjda sorun yok fakat bunlarda sarj soketine tam oturmuyor cikintili kaliyor telefon sarjdayken kablo cikip duruyor. Sizdede boyle oluyormu tavsiye edecegiz tam oturan kablo varmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P1vsCPU kullanıcısına yanıt
    İlk günkü batarya kullanımı gerçekçi olmaz ki bir hafta deneyin bence. Batarya istatistikleri sıfırlanıyor yazılımın bataryayı tanıması lazım. Ayrıca kurulumdan sonra çalışan arama indexleme, hafıza optimizasyonu, güncellemeler vs. çabuk bitirir pili ilk kurulumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForYouM

    Hafıza kartı kullanmıyorum hocam. Telefon donuyor yeniden başlamaya çalışıyor, birkaç kere deniyor sonra açılıyor tekrar.
    Bazen günde 1 kere oluyor, bazen 10 kere. Telefonuda sıfırladım herşeyi yaptım düzelmedi.
    Donanımsal olsa neden sürekli yapmıyor onuda anlamış değilim.
    Fikri olan varsa, yardımcı olabilecek sevinirim.
    Parmak izi kullanıyorsanız devre dışı bırakıp deneyin birkaç gün
  • _lightning_ _ kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum dediginde hakli olabilirsin android 9 icin farkli bi batarya optimizasyonu varmis galiba. Peki bu romun 1 hafta sonunda hala bataryasindan memnun olmazsam ne onerirsin bana?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OneMinuteTR kullanıcısına yanıt
    hocam üzgünüm....
    yukarıda dediğim gibi pubg oyununu hep ipad hemde s7 oynadım, 50 oyun ipad oynasam 40 oyunda s7 oynadım ...s10 olayını görünce hemen pubg s7 kurdum s7 daha akıcı idi ipade göre koşarken her ikisinde hafif donma oluyor(kasmıyor sanki koşarken saniyelik birşey oluyor ama silahsız adam koşar ise hiç donma olmuyor çok seri koşuyor yani yazılımsal birşey var bu bunu pubg yazılımcı düzeltecek) arkadaşta iphone 8 plus var onunda koşarken hafif donuyor sanırım mobile pubg dolayı oluyor zaten youtube seyrettiğim mobile pubg koşarken bir donma ama kasma yok savaşırken sürünürken ateş ederken hiç kasma donma görmedim ayrıca ipade göre daha seri hareket ediyor ipade oynarken iki kez oyun aldım s7 yaklaşık 6 veya 7 kez oyun aldım bence biraz telefonu temiz tutuyorum genelde oyun oynamam internet ve sosyal ağlar için kullanırım arada fabrika ayarına döndürüm belki onun faydası olmuştur çünkü s7 işlemcisi güçlü ....ben s10 şaşırdım kesin yazılımsal birşey var samsung ile pubg arasında....
    vallahi ben s7 de pubg oyunu beğendim ekran biraz daha büyük olsaydı süper olurdu ipade daha iyi oynatır derken s7 daha iyi oynamış oldum zaten dün gece saat 3 oyunu sildim hocam dün bütün gün oynadım belki dört kez telefonu şarja takmışımdır sabah bir kalktım gözlerim kırmızı, oyun çok güzel insan bırakmak istemiyor.....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Elimde ekranında pembe çizgi olan s7 edge var.orijinal ekran çok pahalı.ucuza ekran temin edebileceğim bir yer önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busonartik kullanıcısına yanıt
    Aynen bu durum benim de çok kafama takıldı. Telefonu ilk aldığımda kendi kablosu dahil bir sürü kaliteli kablo denedim ama o "çıt" diye yuvaya tam oturma hissini telefon yeniyken bile alamadım.

    Büyük ihtimalle su ve toz koruma için kullanılan contalar ve şekil falan sebebiyle bu telefonun şarj soketi biraz daha kısa veya farklı yapıda. Ondandır diye düşünüyorum.

    Artık alıştım zaten takmıyorum kafaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busonartik

    Arkadaslar benim s7 edge telefonuma orjinal samsung kablosu tam oturuyor ama orjinal kablo cabuk bozuluyor hizli sarj ozelligi 1-2 ay da sorun cikarmaya basliyor hizli sarja gecmiyor. Ttec ve anker kablo denedim bunlarda hizli sarjda sorun yok fakat bunlarda sarj soketine tam oturmuyor cikintili kaliyor telefon sarjdayken kablo cikip duruyor. Sizdede boyle oluyormu tavsiye edecegiz tam oturan kablo varmi.
    Ugreen, blitzwolf, rock, tronsmart kullanıp memnun kaldığım markalar. Bunları bir deneyin.

    https://forum.donanimhaber.com/yurtdisi-kaliteli-sarj-cihazi-ve-kablolari-mfi-qc-wireless-power3s-voltiq--120799925

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevaplarınız icin tesekkurler ancak benim sorun tam olarak bu degil. Samsung orjinal kablodan harici ttec ve anker denedim sokete takinca sarj ucunun bi kismi yakklasik 2mm disarda kaliyor. Sizdede bu sekildemi? Yoksa orjinali gibi tam oturuyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45714572457345744575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.