Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.203
Cevap
391
Favori
3.450.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44854486448744884489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sormayı unuttum da manuel ISO olarak 6400'e kadar görünüyor ama efektif olarak çalışıyor mudur ? Birde dark ile night modu arasındaki fark nedir ? Resimleri de yarına kadar paylaşırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat_006

Sormayı unuttum da manuel ISO olarak 6400'e kadar görünüyor ama efektif olarak çalışıyor mudur ? Birde dark ile night modu arasındaki fark nedir ? Resimleri de yarına kadar paylaşırım...
    Manuel iso çalışıyor fakat fotoğraf bilgisinde iso değerini kafasına göre yazıyor. Çektiği fotoğraf 6400 iso fakat fotoğraf bilgisinde 102 yazabiliyor

Dark-night arasındaki fark isimlerindeki gibi, çok karanlık bir ortamda flaşsız çekimde dark mod night moddan biraz daha iyi çekim yapıyor.

• Google Kamera'yı az da olsa denedim. Şimdilik iyi sonuçlar aldım. Birde dışarıda ve farklı ortamlarda test edip nihai kararı vereceğim.

Şu anda orijinal Samsung kamerasına göre gündüz çekimlerinde bir iki tık iyi sonuçlar aldım. Gece çekimlerinde ise daha belli şekilde Google Kamera önde.

Gece çekimleri saat 21.45 civarında ve tripot ile çekildi. Diğer iki fotoğraf ise yine 21.50'de yine tripotla ve salondaki tüm ışıklar açık şekilde çekildi.

Samsung Kamera Otomatik Mod

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

Google Kamera Night Mod

Google Kamera Dark Mod

Google Kamera Day Mod

Google Kamera Day Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat_006 -- 20 Ocak 2019; 22:6:31 >

• cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Night mod dark moddan bir tık daha iyi duruyor. İkisi de samsung'dan başarılı. Elinize sağlık
  • package disabler ı yükledim ama aktivasyon hatası veriyor apk dan yüklediğim için. var mı düzeltmenin bir yolu? gear vr çok şarj tüketiyor

• supersonicbluepearl S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı sorun vardı. Dediğiniz gibi kendi kafasına göre gün içerisinde restart atıyordu. Bir gün son kez restart atıyor gibi yaptı hiç açılmadı. Her şeyi denedim fakat tepki vermiyordu. Garantiye götürdüm anakartı değiştirdiler. Bana sorarsanız her şeyinizi yedekleyin. Benim telefondaki her şey gitmişti. Özellikle google authenticator kullanıyorsanız sorun yaşayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Leaky Cauldron

package disabler ı yükledim ama aktivasyon hatası veriyor apk dan yüklediğim için. var mı düzeltmenin bir yolu? gear vr çok şarj tüketiyor
    Nereden yüklediniz? Eğer Google Play'den satın almadıysanız lisans hatasının çözümü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 21 Ocak 2019; 11:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B09B7BD78

Bu mesaj silindi.
    Ekran süresi değerleri için bir şey diyemem, her kullanıcı için bu değerler çok farklılık gösterebilir ancak batarya sağlığının kısa sürede %99'dan %86'ya inmesi pek normal değil.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Daha önce kaç alıyorsunuz? Orijinal diye itelemesinler, servislere güvenim sıfır. Eskiden arka kapağı çıkarıp bakıyorduk şimdilerde kapatıp veriyorlar. Fatura isteyin bence.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Geceden beri Gcam bir daha açılmadı. Birçok sürüm denedim hepsi uygulamadan attı. Sizde de böyle bir sorun var mı ? Biraz baktığımda gece modu kaynaklı olduğunu gördüm ama benim hiç açılmıyor. Birde telefonu çok aşırı ısıtıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat_006

Geceden beri Gcam bir daha açılmadı. Birçok sürüm denedim hepsi uygulamadan attı. Sizde de böyle bir sorun var mı ? Biraz baktığımda gece modu kaynaklı olduğunu gördüm ama benim hiç açılmıyor. Birde telefonu çok aşırı ısıtıyor.
    Hiç atmadı bende. Ama ben ERL3 sürümlü bir custom rom kullanıyorum. Isınma uygulama yüklemeden kaynaklı büyük ihtimalle. Kamera ile çekim yaparken samsung'un uygulamasıyla arasında bir sıcaklık farkını hissetmedim.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Değişmiştir ama taktıkları batarya acaba kaç yıldır beklemiş, bilinmez. Bataryalar durdukları yerde, hiç kullanılmasalar bile kapasitelerinde düşüş olur. Öyledir demiyorum ama sizin batarya belki 1 - 1,5 senedir serviste beklemiş olabilir.

Benim batarya değişince Phone Info'dan kontrol etmiştim. İlk geldiğinde sanırım Ekim ayıydı ve batarya sağlığı %96 gösteriyordu şimdi baktım % 94,22 gösteriyor. Servis size yakınsa veya telefonla bir danışın isterseniz.
  • Arkadaslar telefonu kilifsiz kullanmak istiyorum ama arkasi cok kayiyor telefonculara sordum arka tarafi icin silikon ekran koruyucu taktirip kaymasini engellerim diye ama bulamadim siz kilifli mi kullaniyosunuz yoksa baska cozumunuz var mi ? S8 e gecmeyo disunuyorum sirf o daha hassas ve kaygandir diye vazgeciyorum sizce gerek var mi?

• beyler bu gcam için link atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Direk indirip yükleyin hocam. Gece modunu ayarlardan aktifleştirmeniz gerekiyor. Başka bir ayarı yok

https://drive.google.com/file/d/1zCvSvkHGGwzT_Yy_DfOt_Eg7VZObs7gQ/view?usp=drivesdk

Alıntıları Göster
    Bir önceki sayfada vermiştim.

• haldir54 H kullanıcısına yanıt
    360 tam kaplama yapiyorlar.ufak telefoncular ve samsung bayiinde oluyor.hem kilifsiz kullanmis olursunuz hemde elden kaymiyor.

• Phone info nun verdiği batarya değerleri sağlıklı değildir, dikkate almayınız. Onun yerine AccuBattery gibi programları tavsiye ederim, onlarda bir hafta kullanımdan sonra istatistik yaparak bilgi alıyor telefondan.
    Bataryalarınız belirli bir süre sonra kalibrasyon isteyebilir. Özellikle aniden bitip kapanan bataryalar kalibre edilmeli. Bunun için telefon bataryasını fulleyip arama ekranından *#0228# yapın, uyarıyı onaylayın. Faydası olduğunu Note FE formunda okudum. Çok sık yapılması tavsiye edilmemektedir. Ben dahalık ihtiyaç duymadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mura2163 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok sağolun ben arayuzunu sevmiyorum xiaominin yoksa cok guzelde oyle fazla bi ihtiyacim yok hizli olmasi onemli gerisi pekte onemli degil yani sarjida idare etse yeter 4-5 saat ekran suresi

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Bu virus bu cihazlarada bulasabiliyormu g2 m var suan

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Bide havale yapacakmisiz o bize gonderecek keyfi yetwrse o yuzden hb den s6 aliyim diyordum en azindan iade veya guvenilirlik var tr garantili nede olsa

• 
Sayfa: önceki 44854486448744884489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.