Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43984399440044014402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaPoo99

    Hocam verin değiştirsinler. Ben de 2 hafta önce %81 pil sağlığıyla verdim cihazı, 4 saat ortalama ekran alırdım değiştirdiler şimdi 6 saat ortalama alıyorum. 81 yazdığına aldanma ver değiştirsinler yalnız benim servis süreci 6 gün sürdü. Samsung Emaar da değiştirtmiştim.
    bir problem olmadan kafanıza göre gidip bataryayı mı değiştirdiniz ücretsiz bir şekilde garantiden.



    benım garanti kvk bende yapabılır mıyım ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mythief kullanıcısına yanıt
    Daha yeni, uzaktan pil ile ilgili optimizasyon yapılabildiği söylenmişti.Ki apple da işlemci hızında düşüş yaptığı suçunu itiraf etmişti batarya sağlığını bahane ederek. Kaynağı da bırakıyorum aşağı.

    Bence de işlerine gelen bir durum olduğu bariz root yetkisi vermemenin. Mesela eski cihazlarımda ben de firewall kullanıyordum ve her bir internet bağlantısında bana soruyordu. Bilmediğim uygulamaları bloke ettiğimde hiçbir sorun teşkil etmiyordu kullanımda. Önceki s7'imde bütün otomatik güncellemeleri(geliştirici seçeneğindeki dahil) kapatmış olmama rağmen sürekli taciz ediyordu yeni sürüm oreo diye diye.. Ayrıca 'context service' diye bir blootware diye uygulama var göreceksiniz bakarsanız hepiniz. Onun XDA tarafındaki yazılımcılar bilgi servis ettiğini bulmuştu. Kim bilir daha nice öyle izinsiz çalışan uygulamalar var.



    Cihazlarımız artık birkaç yıllık laptoptan çok güçlüler. Biz her ne kadar neden bu derece kıymetli olduğunu bilmesek de herifler yazdığımız kelimeleri, uygulamalarımızı, rehberlerimizi çok önemsiyor :))



    Sonuç : Benim fikrimi soracak olursanız, root veya rom atmayın halen global bir yönelim olmadıkça buna ve bankacılık işlemlerinizi güncel browser ile yapın uygulamalar yerine. Belirtmekte fayda var bazı rom geliştiricileri açık kaynak kodları kullanıyor ve içinde kötü yazılım olmadığını garanti ediyor ancak bunu teyit edenler de yazılımcılar yani her halükarda risk:) eğer bankacılık kullanmıyorsanız da kafanıza göre takılın hiç sorun yaşayanı duymadık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 1 Ekim 2018; 16:6:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • galaxy nx güncelleme aldı mı yoksa hala 4.x versiyonunda mı. nasıl bu cihaz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DnyL

    Yazilim konusunda bu topicte yazanlarin çogundan fazla deneyim sahibiyim diyebilirim.

    Android piyasaya ciktigindan beri altini ustune getirmedigim ve ozelliklerini sonuna kadar kullanmadigim telefon neredeyse sayılidir.

    Otadan güncelleme yapsam bile telefonu iki kez sifirlar oyle kullanirim.

    Oreoda bildirim olayini batirdilar, bildirimleri status bardan temizledikten sonra ikonlarda ertelenmis bildirimler gozukmuyor, gereksizce bunu kaldirdilar

    Uygulama güç monitoru kapali olmasina rağmen bazi bildirimler gec geliyor yada gecikmeli geliyor bunu bizzat defalarca yaşadim

    Bilmiş bilmiş her posta yorum kasmana gerek yok hocam

    Oreo sorunlu, sen kabul etsen de böyle, etmesen de..

    Alıntıları Göster
    Hastanede yoğun bakımda çalışıyorum. Bir hastamız nöbet geçirmeye başladı. Acilen video kaydı alıp hocamıza yollamamız gerekiyordu. Çünkü hoca nöbete göre tedavi sürecini başlatıyor. Hani bende S7 gibi bir amiral gemisi varya. Şak diye çıkardım telefonu, ev tuşuna çift dokunup video kaydına başladım. 1080p@60fps modunda kaydediyordum. Kayıt sorunsuzdu. Ancak gel gelelim kaydı izlemeye başlayınca ne göreyim? Titremeler, dalgalanmalar..!

    Daha aynı günün başında bir video gösterdim arkadaşa. "Vay be, ne kaliteli çekiyormuş" deyip şaşırınca doktor, hemşire kim varsa toplanıp telefona odaklandılar. Telefona hayret edip durdular, herkes modelini sordu. Aynı telefonla, tuş kilidi açık iken kamera uygulamasına girerek çektiğim bir videoydu, yine 1080p@60fps modunda.

    İşte bu şaşırmaların üzerine böyle bir videoyla karşılaşınca sinirlendim.

    Bu "hızlı kamera başlatma" olayının geçici bir hatası olabilir diyeceğim ama değil, birkaç defa daha anlık olaylara denk gelip video kaydı almak istedim ama her seferinde hüsran!

    Bir örnek daha aklıma geldi. Çarşıda uzaklardan yaşlı bir amcanın bisikletle giderken diğer elinde telefon, son ses müzik dinleyip ritme göre boyun, göğüs hareketleri yaptığını farkettim. Hemen telefonumu çıkarıp kamerayı hızlı başlatıp video almak istedim ama ne oldu tahmin edin? Açılmadı! Evet, bekle, bekle... Yok, adam geçti gidiyor 10 saniye sonra kamera açıldı. Adam gittikten sonra kamera hazırdı. Peh!!

    Yaşadığım bir diğer durum: Geçenlerde sanal gerçeklik gözlüğünü özleyip şöyle bir kullanayım istedim. Gear VR uygulamaları yüklendikten sonra bir tanesini açtım. Görüntü titriyor! Ayrıca ekranın ortasında işaretçide stabil değil, o da titrek. Dedim ki uygulamada sıkıntı vardı. Başka uygulamalar denedim, onlar da aynı.

    Yav, ben bu telefonu daha satın almamışken Samsung mağazasında bir S7 ile deneme amaçlı sanal gerçeklik gözlüğünü takıp hayran kalmıştım ve titreme filan hatırlamıyordum. Noldu buna böyle!?

    Bunların dışında Android 8'de çok gıcık olduğun bir şey daha var; o da bildirimlerin saçma sapan hale gelmesi. Bildirimi, bildirim çubuğundan siliyorum. Uygulama üzerindeki işarette gidiyor. Ne zaman aklıma gelipte ilgili uygulamalara görsem okumadığım mesajları görüyurum.

    Android 7'ye geri döneceğim. Geçenlerde Android 6'ya dönmeyi çok istedim, ODIN ile ne kadar uğraştıysam olmadı. Mecbur 7'ye dönücem.






  • Arkadaşlar müziklerimi mp3tag ile düzenliyorum ama wav formatındaki dosyalarda bir değişiklik olmuyor. Neden böyle oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam, ben de s7 kullanıyorum. Nougata dönmek istiyorum. Ama odin dosya falan hic anlamiyorum. Bilgim sifir. Siz bu konuda bir rehber yazabiljr misiniz? Gerekli program ve dosyalarla beraber yaparsaniz cok müteşekkir olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Merhaba hocam, ben de s7 kullanıyorum. Nougata dönmek istiyorum. Ama odin dosya falan hic anlamiyorum. Bilgim sifir. Siz bu konuda bir rehber yazabiljr misiniz? Gerekli program ve dosyalarla beraber yaparsaniz cok müteşekkir olurum.
    Şanslısınız ki benim bu konuda hazır bir rehberim ve bu tür işleri öğrenmek isteyenler için başka rehberleri de içeren sitem var: galaxydestek.com

    Orjinal rom yüklemeyle ilgili genel rehber:http://galaxydestek.com/samsung-galaxy-lerde-orjinal-roma-donmek-302/
    Odin aracılığıyla rom yükleme rehberi:http://galaxydestek.com/samsung-galaxyler-icin-odin-flash-programi-261/

    Bu da diğer önemli yazıların olduğu link:http://galaxydestek.com/kategori/one-cikanlar/onemli-yazilar/

    Fazla içerik yok, boş vaktim pek olmuyor. Olan zamanlarda böyle şeyler yapıyorum.




  • Nougata dönersem garanti bozulur mu? Video çekme ihtimaliniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Nougata dönersem garanti bozulur mu? Video çekme ihtimaliniz var mı?
    %90 bozuluyor diye biliyorum. Garantisi varsa bulaşmayın.

    Telefon bu tür işlemler sonrası tamamen çöker mi diye sorarsanız, malesef S7 ve sonrası artık kalıcı olarak çökmüyor. Kalıcıdan kastım, telefonun hiçbir şekilde kurtarılamama hali. Samsung download modunun kaynak kodlarını vermediği için bu moda hiçbir şekilde değiştirile dokunulamıyor. Bütün yüklemelerde bu mod üzerinden yapılıyor. Cihaz yetkisiz işlemde direkt hata veriyor ve dolayısıyla çökmüyor. Download modu sürekli aktif olan telefonu her zaman kurtarabilirsiniz.

    Edit: Download modu dokunulmazlığı yüzünden knox sayacını sıfırlamakta mümkün değil. O yüzden garanti bir kez gitti mi geri gelmiyor tabii yazılımsal olarak.

    Çok mu karışık anlattım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 2 Ekim 2018; 0:35:50 >




  • orijinal rom yüklendiğinde bir şey olmaması gerek diye biliyorum ben. hangi versiyon olduğu önemli olmasa gerek.
  • yazınız üstüne hemen deneme yaptım ama bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım hızlı başlatma olayı ile. GearVR ile de daha geçen gün bir müddet takıldım ve onda da sorun yoktu. Düz S7 kullanıyorum. performans modunu EĞLENCE olarak kullanıyorum. Ekran çözünürlüğü WQHD.
  • orbitmach kullanıcısına yanıt
    Ben de yükledim ancak sürekli hata verdiğinden dolayı ana ekranı bile göremedim.
  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07DDL7V7G/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Kılıflar geldi gayet kaliteli bir şeye benziyor
    4,95 tl ye satılmıştı kargo ücretsiz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoretti

    yazınız üstüne hemen deneme yaptım ama bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım hızlı başlatma olayı ile. GearVR ile de daha geçen gün bir müddet takıldım ve onda da sorun yoktu. Düz S7 kullanıyorum. performans modunu EĞLENCE olarak kullanıyorum. Ekran çözünürlüğü WQHD.
    Şuan nougat'a geçmiş durumdayım. Eğer aynı sorunlar tekrar ederse sorunu başka yerde ararım. Şuanlık bir sıkıntı yok.

    Aslında nougat'tan önce SAC23 üyesinin S9+ port rom'unu denedim. Mükemmel derecede hızlıydı. Ancak onda hiçbir Gear VR bileşeni yok. Apkmirror'dan indirip kurduklarımda çalışmıyordu, çalıştırabildiğim apk'larda bağlantı hatası verdi. Bende en iyisi orjinal nougat deyip gerisin geriye döndüm.
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    farkını görmek isterseniz. yükledikten sonra biraz kasıp bir şekilde ayarlara gidin. orada uygulamalar sekmesi altında varsayılan uygulamalar var. başlatıcı olarak exp 10 u seçin. o zaman ana ekranı görüyorsunuz. geçişler çok hızlı bixby home açılış animasyonu farklı ama sonradan sürekli hata veriyor.




  • 1 yıl sonra ilk defa bataryayı tamamen şarjı bitirip öyle şarj edecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senelik xiaomi macerasından sonra s7 active bulup almış bulunmaktayım s7 den biraz farklılıkları mevcut batarya 4000 üzeri sanırım bide fazla dayanıklı s7 e göre askeri koşullar için yapılmış
  • Yanliş bilgilendirme yapiyorsunuz daha doğrusu eksik bilgilendirme..

    Odin ile nougata dönme işlemi ile garanti bozulmaz.

    Nougat DRAG bootloader sürümünden daha önceki sürümlere geçilemez.

    Bu işlemler sirasinda herhangi bir hata v.s olaganüstü bir durum olmadikca knox sayacinin artmasi sözkonusu değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orbitmach kullanıcısına yanıt
    Aklıma geldi aslında ama o zaman tüm ana ekran klasör vs dizilimi muhtemelen gideceğinden denemedim.

    Teşekkürler bilgilendirme için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43984399440044014402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.