Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41384139414041414142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Ben Lightspeedi hem global hemde Çin sürumle oynuyorum. Orda sürüm şuan 0.6.1 olması lazım FPS modda geldi. Fpsde daha akıcı oyun. Global bugün 0.5.0 a güncelledi ben 0.5.0 ı 2 ay önce oynuyordum Çinde. Timi nin gelmesi şart oldu biz S7 sahipleri için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Hocam WeChat ile oynanıyor değil mi? Biraz WeChat'ten bahseder misiniz Whatsapp'tan farkı nedir bulunabilirlik, kişilere erişim gibi şeyleri kapatma var mı? Daha da önemlisi hesap silme. Bazı sebeplerden WeChat yüklemek istemiyorum yüklersem sadece Pubg için yükleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 15 Mayıs 2018; 23:15:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mobil veriyi otomatik, tarih ve saate göre kapatıp açmak istiyorum, nasıl yaparım? Macrodroid kullanıyordum ama mobil veri makrosı rootlu telefonlar için ya da Adb Hack diye bir şey istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef hesap silme durumunu bilmiyorum ama kissilere erisim her sohbet uygulamasında oldugu gibi wechattede var malesef bu işin kacinılmaz düzeni. Kurulumu cok basit zaten herhangi ekstra bisey yapmaniza gerek kalmiyor bildigim kadariyla. Ben eski kullanicisi oldugum icin zaten hesabim vardi direk yukledim girdim oyuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim ufak bir sorunum var, yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

    Sorunum; Benim abimin s7 edgesini ben aldım ancak telefona daha önce bir telefoncu tarafından 6.0 versiyonunun rusya sürümü yüklenmiş. Telefonu sıfırlayınca dili rusça başlıyor, sonra türkçe ayarlayıp devam ediliyor. Gelelim asıl sorunuma: bu telefona rus sürümü olduğundan mıdır artık bilemiyorum ota güncelleme gelmiyor, 6.0 güncel gösteriyor. Aynı zaman da telefonu pc ye bağladığımda bilgisayar görmüyor sadecde kablo şarjı olarak bağlanıyor. Dolayısıyla odin de görmediği için içine kendim güncel rom'u atamıyorum. Sizlere sorum; bilgisayar bağlantısı olmadan, telefonun kendisine bir şekilde rom'u indirsem güncelleştirme yapamaz mıyım ?
  • Arkadaşlar yabancı forumlarda oreo ile gelen 3 sorun : Wifi sorunları, şarjın hızlı tükenmesi ve oyunlarda grafiksel sorunlar olduğu söyleniyor.

    Aklıma hwp'deki berkin bozdoğan abimizin dediği geldi, 'telefonlarınızı güncellemeyin' . Nougat son sürümü ile sorunlar bitince yükledim ama oreo'da sorunları çözeceklerine hiç inanmıyorum lakin bu kadar geç gelen güncelleme ile. Bilginize.

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 16 Mayıs 2018; 0:55:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eraygider kullanıcısına yanıt
    telefona başka bir telefonun imei si atıldı ise güncelleme alazsınız.
    Telefonunuzun usb bağlantı soketinde sorun var muhtemelen onun sadece şarj oluyor.
    pekihızlışarj cihazı ile cihazınızı şarj ettiğinizde "yavaş şarj" uyarısı alıyormusunuz?
  • RenT0m R kullanıcısına yanıt
    EFS dosyası bozulmuştur muhtemelen. Sıfırdan rom kurun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birisileri

    Arkadaşlar yabancı forumlarda oreo ile gelen 3 sorun : Wifi sorunları, şarjın hızlı tükenmesi ve oyunlarda grafiksel sorunlar olduğu söyleniyor.

    Aklıma hwp'deki berkin bozdoğan abimizin dediği geldi, 'telefonlarınızı güncellemeyin' . Nougat son sürümü ile sorunlar bitince yükledim ama oreo'da sorunları çözeceklerine hiç inanmıyorum lakin bu kadar geç gelen güncelleme ile. Bilginize.

    Bu yüzden ülke rom ları farklı oluyor. Bu yüzden yıllardır başka ülke rom ları yükledik eski modellerimize. O ülkede sorun varsa bizde de olmak zorunda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Samsung galaxy s7 kullanıyorum. şarjım anormal gitmeye başladı. Az önce saat 7.20 de evden çıktım. 8.20 ye kadar whatsapp'ta arkadaşlarımla sadece yazıştım.

    Evden %100 şarj ile çıktım

    Şuan şarjım 87

    ve sadece 1 saat boyunca whatsappta yazıştım. normal mı sizce ? bende değil. format mı atmam gerek? bir de bu adroid sistem webview güncellemeyin şarj götürüyo filan diyolar. ondan dolayı mı oldu bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaygrisi -- 16 Mayıs 2018; 8:27:49 >
  • A5 2017 heryerde oreo alırken S7 den hâlâ bir tane haber yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: versino2

    A5 2017 heryerde oreo alırken S7 den hâlâ bir tane haber yok
    Çarşamba günü geldi bu zamana kadar ingiltere dışında alan olmadı cuma günü samsung tr nin bu güncellemeyi vermesi olanaksız bence
  • tüm sayfaları okuma imkanım olmadı ama genel bir sorun olduğunu bildiğim için soruyorum.
    pembe çizgi olayı ne oldu çözüm bulundu mu. pixel reset olayı falan vardı test menüsünde.

    note fe alacaktım ama delta servis beni korkuttuğu için sansung türkiye garantili s7 edge almak istiyorum. o yüzden soruyorum
  • mrgoxel kullanıcısına yanıt
    S7 edgenin ilk versiyonlarında vardı o sorun hocam. Sonraki serilerde problem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisileri kullanıcısına yanıt
    Bazıları da bataryanın iyi olduğunu yazmış.

    Ama en çok dikkatimi çeken yorum, parmak izi okuyucusunun kilit ekranında tarama yapabilmesi için, ekranı kaydırmak gerektiğini yazmışlar. Umarım doğru değildir. En sevdiğim özellik bu çünkü.
  • Cihazın kutusu bende, üzerindeki imei doğru yani kendi imei'si.
    Hızlı şarj edebiliyorum cihazı, kablosuz şarj ünitesinde de hızlı şarj oluyor aynı zamanda.
    Ancak hiçbir şekilde pc'ye gördüremedim. Bilgisayar herhangi bir tepki vermiyor, sadece telefonda kablo şarjı uyarısı çıkıyor bağladığımda
    Recovery modda sd kart üzerinden wipe yapıp başka rom kuramaz mıyım ? İlla twrp mi olması gerekiyor ? Kendi recoverysi işe yaramıyor mu ?
  • eraygider kullanıcısına yanıt
    Ota dan güncelleme almaması için tek sorun cihazda root filan olması kalıyor zira sammobile a baktım tüm ülkeler 7.0 almış
    Usb bağlantısına gelince farklı kablo ve farklı bir bilgisayarda denemekten başka çare yok gibi görünüyor.
    Benim note5 telefonumda da benzer sorun vardı. Hızlı şarj olmuyor uyarısı alıyordum birde pc görmüyordu şarj yerinde sorun vardı.Ama sizin telefonunuzda benzer sorun yok gibi görünüyor.
  • İlginiz için çok teşekkür ediyorum.
    En az 5-6 tane farklı kabloyla denedim. Bilgisayara win 10 red stone 4 bahanesiyle format attım, telefonu wipe yapıp sıfırladım. Ancak nafile hiçbir şekilde görmüyor. Son çare başka bir pc de daha deneyip, olmazsa şansıma küsüp 6 sürümünde kullanmaya devam edeceğim. Yardımınız için çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemba59

    Sevgili forum sakinleri;



    Döviz kurlarındaki hızlı artışlardan dolayı bir çok elektroniğe ve yurtdışı üretim mallara zam gelecektir. Telefon alacakların veya yurtdışından aksesuar sipariş edeceklerin elini çabuk tutmasını tavsiye ederim. Günümüz şartlarında bir çok ürünün doların 3.70 seviyesinden satıldığı bir gerçek. Son çıkan modellere bir zam gelebilir veya yeni çıkacak modeller 6bin üzerinde olabilir. Bu da alım gücümüzü zorlayacaktır. Bankaların herkese kredi vermeme konularında anlaşmalar yapacakları bir kaç finansçı tarafından söylenmektedir. Sanırım benim için s7 edge son olacak
    aynen öyle. apple zam fiyatını duyuracak önce sonra samsung.
    yeni orta düzey telefonlar 4bin arası olacak üst düzey 6binden baslayacak




  • 
Sayfa: önceki 41384139414041414142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.