Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (3888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38863887388838893890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 seneden fazladir kullandigim 32 lik hafiza kartini toshibanin 64 gb lik modeliyle degistirdim 139 tl ye aldim ancak telefonda bosken hafiza karti sorun yok ancak veri atinca icine telefonu yeniden baslatinca sd kart bozuk uyarisi aliyorum veya gormuyo napmaliyim 32 likte hic sorun yasamadim boyle olmadi ancak lg g4 de denedim ondan hicbi sorun yok hafiza kartini aldigim yere goturdum iade yada degisim yapmadilar kutuyu attim diye servise yolladilar servis sorun yok derse telefonu servise vercem varmi onerisi fikri olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu alalı 7 ay oluyor ve ekran sürem baya düştü başlara göre. Birde şarj göstergesinin yanlış göstermesi proble var misal 86 dan sonra çok yavaş doluyor 92 ye gelmesi 30 40 dk oluyo sonra da 92 den 100 e fırlıyor. Ama 100 den inerken normal iniypr ani düşüş olmuyor. Format attım kaç kes çözim değil ne yapmamj önerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurQ7 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım, rengi mi? O yazışmalarda geriye giderseniz arkadaşın paylaştığı bir tema programı var onunla. Onun dışında mesajlar ve klavye uygulamalarının apkmirrordan yüksek versiyonları yüklü, orijinale göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BCANG kullanıcısına yanıt
    Mesaj temasını sormustum hocam. Benimki orjinal hali ; turuncu gözüküyorda bunu öğrenmek istemiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar accubatery indirdim pili kontrol etmek için ama verileri göremiyorum pilin ne kadar aşındığını accubatery den nasıl görebilirim telefonu alalı 2 gün önce 1 senesi doldu s7 edge kullanıyorum.
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Sağlık sekmesinden görebilirsiniz ama program yüklü iken en az 1 kere şarj etmeniz lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapidblaze kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim teşekkür ederim ben programı yüklüyordum verileri göremeyince geri siliyordum şimdi anladım.
  • Note 7 den sonra Samsung pil olayını aşamadı çok ilginç. Bu kadar sorun olmasında başka neden var bence...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika ayarı çözmediyse pil değişimi gerekli diye düşünüyorum.
  • rapidblaze kullanıcısına yanıt
    benim telefon için %84 değer verdi sağlık durumu için sizce nasıl 10-11 aylık cihaz şubat sonu 1 seneyi devirecek düz s7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 1 Ocak 2018; 14:22:11 >
  • Telefonlar batarya bütünleşik olarak üretiliyor ama keşke değiştirilebilir batarya olsa hem orijinalliğinden ödün verilmez hemde daha uzun süre kullanılırdı..?
  • 1 yılı aşkındır kullandığım s7 edge cihazımda bende pil sorunu ile karşılaşıyorum pembe çizgi den sonra bu sorunda gelince birdaha asla samsung a bulaşmama kararı aldım en kısa sürede cihazımı elimden çıkaracağım
  • Merhaba Arkadaşlar.Dün ikinci el s7 edge aldım.Dikkatimi çeken ekranın sarımsı ile kırmızımsı arasında bir renk olması.Daha doğrusu c9 pro,lg g6 ve note 5 ile karşılaştırdığımda bu telefonlardaki bildiğin beyaz ama s7 edgedeki beyaz renkler kırmızı ile sarı arasında.ekran ayarlarından uyarlanabilir ekranı seçip kırmızıyı kapatmama rağmen o beyazlığı yakalayamıyorum.başka bir s7 edge de deneme fırsatım olmadı.acaba bu herkeste mi ayna yoksa sadece bende mi böyle?
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • ejderooo E kullanıcısına yanıt
    Hocam uyarlanır ekranda ayarları en sola çekin renkler daha doğru görünecektir ama entresan bir sarılık varsa ona birşey diyemem



    Oled ekranların doğasında var lcd beyazı çok iyi verir oled siyahı bu böyledir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik gelen ayarlarda hepsi sağda idi ve ekran kırmızılığı biraz daha fazlaydı.Mavi hariç kırmızı ve yeşili sola çekince ekrandaki kırmızılık gitti ve beyazlar daha soğuk bir renk halini aldı.Sizin dediğinizi yapınca yani hepsini sola çekince beyazlar daha sarımsı oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canmacva

    Arkadaşlar telefonu alalı 7 ay oluyor ve ekran sürem baya düştü başlara göre. Birde şarj göstergesinin yanlış göstermesi proble var misal 86 dan sonra çok yavaş doluyor 92 ye gelmesi 30 40 dk oluyo sonra da 92 den 100 e fırlıyor. Ama 100 den inerken normal iniypr ani düşüş olmuyor. Format attım kaç kes çözim değil ne yapmamj önerirsiniz.

    Accubattery uygulamasını kurup sağlık değerlerine bak. Hemen vermez 1-2 kere şarj etmen gerek. Eğer %70 civarında ise bence servise ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2.1 amper şarj aleti kullanıyordum ve yaklaşık 80 90 dakika da full doluyordu telefon. Ancak şarj aletim bozuldu ve 1.55 amper ile denedim normal kablo şarjı ile etti. Başka bir şarj aleti buldum o da 2 amperdi sanırım yine aynı yavaş şarj ediyor.



    Normal kablo şarjı ile 6 7 saatte anca doluyor. Bu aşırı yavaş değil mi? Hızlı şarj özelliği bozulma gibi bir durum olamaz değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Normal kablo ile en yuksek 3 saatte oluyor o da telefonu bilgisayardan sarj edersem. Bence kablon bozulmus olabilir
  • beyler sinirim bozuldu. sarj aletinin kablosu telefona taktigim ucundan soyulmus.Telefonu sarj etmemeye basladi. Herhangi bi yanlis kullanim yapmadim. Hayatimda ilk defa aldigim telefonun sarj kablosu soyuluyor. Gecen ayda kulaklik bozulmustu. 2700 lira odedik bide buna. Garantiyle de ugrasamicam baska ilde ogrenciyim. Sarj kablosu onerebileceginiz alisveris sitesi var mi? Daha once alan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38863887388838893890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.