Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (3852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38503851385238533854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fafa1236


    quote:

    Orijinalden alıntı: unlovedman

    Parmakiziyle acilcak gibi ayarla telefonu sonra



    Programa gir ayarlar bole olsun





    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    Ayarladım fakat aod ekranında parmak izine dokununca açılmıyor. Çalışma mantığını mi yanlış anladım acaba

    Telefonu parmak iziyle acilacak sekle getirdiysen olmasi azim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: su55

    Yorum için teşekkür ederim. Yazdiklarinizin bilincindeydim.

    Benimki birazda bile bile lades oldu.

    Yüzde 20-30 aralığında iken gece şarja takıp sabah aldım hep.

    Maalesef durum ortada.

    Yorum için tekrar teşekkürler.

    Rica ederim.

    Merak etmeyin ortada büyük bir kayıp yok. Bu hatayı hepimiz bile bile yapıyoruz, gece yatarken şarja takıp sabah kalkınca şarjdan çıkarıyoruz. Ben bu şarj olayını öğrendikten şarj işlemi gündüz işyerinde veya evde müsait olunca yapıyorum. Gün içinde 2 kere bile şarj ettiğim oluyor ama hep %20 ile 80 arasında.
  • unlovedman kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim sağol.
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hicam samsungun geliştirdiği game launcher uygulaması var oradan oyun sırasında güç tasarrufu seçeneğinden ayar yapabiliyorsun yanlız normal ayarlardan ekran çözünürlüğün hd ise ayar yapamazsın fhd veya qhd ayarları yapabiliyorum hd de zaten cizunurluk cok dusuk oldugundan ayara gerek kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazım bozuldu S7 edge, instagramda gezinirken ekran birde bire gitti üst kısmı beyaz orta ve alt kısımları soluk siyah tonuna büründü.Servise verdim servisin cihazı kullanıcı hatası diye köşeye ayırdığını ve bir çok kişiye böyle yaptığını okudum duruma göre tüketici hakem heyetine vericem sanırım.Cihazı çerçevedeki alakasız bir ezikten garanti dışı bıraktıklarını da okudum açıkçası çekiniyorum.
  • mahoretti kullanıcısına yanıt
    Bu kullanımda mevcut tarifenizden ücretlendirilmiyor musunuz anlamadım?
  • unlovedman kullanıcısına yanıt
    Bende denedim bende de çalışmıyor bu tür uygulamaların önü kesildi güncellemeler ile siye biliyorum ne ekranı açabildim ne kitleyebildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoretti

    evet. tarife dışı. istediğin kadar istediğin kişi ile istediğin yer ile...

    Hocam tarife dışı olduğunu sanmıyorum. Yani bu konuda net bir bilgi olursa daha iyi olur.
    Eğer durum telefon şirketlerinden bağımsız ise neden reklamını yapsınlar ki?

    Siz, kendi tarifeniz üzerinden, sanki TR'deymiş gibi konuşuıyorsunuz. Benim bildiğim bu. Ve daha mantıklı olan da bu aslında.
  • Pil tüketimi özellikle telefonun kullanılmadığı anlarda hızlı bir düşüş yaşıyordu. Saat te %1 gibi. Haftasonundan itibaren 4 gündür pil tüketimini izliyordum. İptal ettiğim tek uygulama AOD (2.7.31.0) uygulamasıydı. AOD'yi iptal edince bu durum ortadan kalktı. Şu anda pil tüketimi hemen hemen yatay bir çizgi durumunda telefon masaüstünden kullanılmadığı zamanlarda.

    AOD'yi güncellemesini kaldırıp normal sürümü ile aktif ettim bakalım süreç nasıl devam edecek, takip ediyorum.
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Sistem şu şekildeymiş...

    "HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) servisi ücretsizdir. Aramalar abonenin mevcut paketinin ses faydası üzerinden ücretlendirilir. VoWifi hizmetinde ayrıca bağlanılmış olan Wifi ağının kotasından düşer."

    Türkcell açıklaması bu şekilde. Yurtdışından vowifi ile Türkiye yi ararsanız mevcut dakikalardan gidiyor yani günlük 19.90 olan Yurtdışı tuzağına düşmüyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoretti -- 5 Aralık 2017; 15:53:8 >
  • mahoretti kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında wifi ile bağlanınca şebeke içi oluyorsunuz. Yani İstanbul, Ankara dan hücresel sinyal alıyor gibi düşünün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahoretti kullanıcısına yanıt
    Hocam dolaşımda aradığında ücreti biliyorsunuz. Bu da telekom şirketlerinin geliştirdiği bir uygulama zaten.

    Hiç telekom ile alakalı olmadığını düşünün, siz internetten cep telefonunu bedavaya arayacağınızı mı umdunuz? Olur da aman diyeyim aramayın şimdi eve gidince yurtdışını :)
    Ya da dakikalarınızı deneyin. Eve gidince alın telefonu uçak moduna. Açın wifi'yi. Bağlanın ev internetine. Eşinizi dostunuzu arayın. Sonra da kontrol edin dakika bilgilerinizi.
    Göreceksiniz.
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Ben dakikadan da düşmüyor sanıyordum ama değilmiş. Ama yine de bir nevi BEDAVA... Kendi dakikamdan düşecek. Ama bu sistemi kullanmazsan yurtdışı faturası daha bir şişkin oluyor. Günlük 19.90 TL Herkesin telefonunda yok bu özellik sonuçta misal benim eşimde LgG3 var. 4 günde 80TL para yazdırdı faturaya. Oysa yeni bir telefon olsaydı kendi dakikalarından götürtüp bedava konuşacaktı zaten o dakikaları ödüyoruz sonuçta... Evde yada iş'te vowifi nin tek avantajı sinyal olarak kısıtlandığımız alanlarda işe yaraması yoksa fark yok ama yurtdışı olayı tamamen güzel bir özellik varsın dakikadan gitsin ki ben bugüne bana verilen dakikaları bitirebilmiş biri değilim her ay zaten boşu boşuna birsürü para veriyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoretti -- 5 Aralık 2017; 16:17:57 >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında uçak modunda ve wi-fi araması kullanılırsa yurtiçindeymiş gibi tarifedeki dakikalardan düşer,dolaşım ücreti alınmaz.. keza SMS de öyle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 5 Aralık 2017; 16:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Kasım da eşim Selanik'teydi. Konuşmaların dökümünü inceledim az önce, 0TL olarak benim paketimden düşmüş. Yani bir şekilde bedava. Keşke deneme amaçlı vowifi kapatıp bir de o şekilde konuşsaydım da ücret olarak ne geliyor görebilirdik. Bir de şu var ek bilgi olarak, Dönüş yolunda eşimi aradım daha sınırı geçmeden, o konuşmadan dolayı da eşime günlük 19.90 yansıltılmış. Teşekkürler türkcelllll...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matea3535

    kardeşim merhaba umarım rahatsız etmiyorumdur seni oyunları nereden hd ye alabilirim telefonun çözünürlüğü hd de fakat oyunları nereden alacağımı bulamadım

    Samsung game tuner uygulaması işini görür hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu wifi calling olayı Turk telekomda yok sanırım. Telefon ayarlarında bile yeri gözükmüyor açma kapama yeri yok, onun yerine GIGA 4.5G diye bir şeyleri var ancak çok saçma ve gereksiz. İlla kendi giga wifi alanından bağlanmak lazım yurtdışı için işe yaramıyor..
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    bu durumda whatsupp gibi mesajlaşma uygulamaları üzerinden konuşmak daha mantıklı o zaman, sırf İnternet kotamızdan yada wifi ağından gider
  • unlovedman kullanıcısına yanıt
    her oyunda ayar yapılabilir game tuner indirirsen marketten
  • mahoretti kullanıcısına yanıt
    İlk elden bilgi verip tecrübelerimi paylaşayım. VoWifi yurtdışında aktif ise yurt içindeymiş gibi gelen ve giden aramaları alır, sms ve mms gönderip alabilirsiniz. Yani tamamen kendi tarifenizden ücretlendirilirsiniz varsa dakikalarınızdan düşer yoksa yurt içinde iletişim sağlıyor gibi faturalandırılır. Diğer türlü roaming'te yani VoWifi olmadan normal uluslararası dolaşımda: 1 saniye dahi size arama gelse veya siz yapsanız Turkcell günlük 19.90₺ faturaya yansıtır. Gün sonuna kadar tarifenizi yurt içindeymişçesine, mobil veri de dahil olmak üzere kullanabilirsiniz. Bu arada Turkcell bir sene içerisinde günlük dolaşım paketini 14.90₺'den 17.90₺'ye son olarakta 19.90₺'ye çıkardı. Ve bu dolaşım paketleri Türkiye saati ile 24:00 oldu mu biter yani 24 saatlik bir paket değildir. VoWifi benim S7 Edge alma sebebimdir. Daha önce dünya faturalar ödediğimi düşününce hayat kurtarıcı büyük bir nimettir.

    Şu dipnotları eklemekte yarar görüyorum: Roaming yani uluslararası dolaşımda iken gelen aramadan da ücretlendirilirsiniz. Yani herhangi bir operatöre ait kullanıcı (Turkcell, TT, Vodafone) yurtdışına çıktığında herhangi bir çağrıyı cevaplayınca ücretlendirme başlar. Operatör default olarak yukarda bahsettiğimiz günlük 19.90₺ olan paketler gibi bir paketi roaming'te bulunan kullanıcıya yansıtır. Paket tanımlamasa bile her ülkede farklı olmak üzere dakikasi hatırı sayılır miktardan ₺ olarak yansıtır. Veya ₺ bakiyesinden düşer. Faturasız hatlar da ₺ bakiyesi yoksa veya yeterli değilse zaten çağrıyı alamaz bile. Yurtiçinde bulunup, roaming'te olan herhangi bir aboneyi arayan kullanıcıya herhangi bir ekstra ücret yansıtılmaz çünkü ev operatörünü arıyordur. Yani kendi ülkesinin operatöründeki kullanıcıyı arıyordur.
    Şu an aklıma gelmeyen Roaming ve VoWifi ile merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

    Ekleme: VoWifi özelliği olmayan telefonlara Turkcell kullanıcısı iseniz Bip uygulaması ile bu özelliği kısmen de olsa kazandırabilirsiniz. Yine VoWifi'da olduğu gibi WiFi ağına bağlıysanız Bip üzerinden her yöne arama yapabilir, gelen çağrıları yine Bip üzerinden cevaplayabilirsiniz. Arama yaptığınız da tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 5 Aralık 2017; 18:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 38503851385238533854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.