Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (3000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29982999300030013002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar S7 Edge için ekran koruyucu önerebilir misiniz?
  • samsung8 S kullanıcısına yanıt
    Yani bu da demek oluyor ki s8 ile s7 edge arasında tasarım işlemci ve iris tarayıcı haricinde hic bir artısı yok . Hem s8in ekrani büyük hem bataryasi daha düşük s7 edge göre . Ayrica işlemciye gelecek olursak aralarında uçurum bir fark oldugunu düşünmüyorum zaten s7 edge cok güçlü daha da güçlüsünü napacaz ? Yani kısaca geriye s7 edge ve s8 arasinda sadece tasarım ve iris tarayıcı oluyor. Telefonu satıp alasim vardi vazgectim s7edge candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KerimKrRb

    Dostum aldım ben oradan. Mercan mavisi. Gerçekten çok hoş duruyor. Almadan önce 1 hafta avm + samsung magaza vs gezdim. En ucuz gördüğüm rakam 3.400 oldu. Hepsi samsung tr garantili...



    Şu an hiç bir sıkıntım yok. İmei kontrolü yaptım. *#0*# testini yaptım. Suyun içine attım beklettim 10 dk.. Oyun vs. yükledim test ettim. Kısaca sim kart takmadan ve üst jelatinlerini çıkarmadan 3/4 gün kullandım. Phone infodan knox + çıkış tarihi .. .. vs gibi tüm kontrolleri yaptım. İlk defa internetten telefon aldığım için şüpheli yaklaştım bu 3/4 gün boyunca. Ama iterneti tercih etmesem ve mağazadan almış olsam 700-800 tl boşa vermiş olacaktım. Vergi vs işini geçtim mağazalarında exrta ilavesi bu kadar olmamalı.



    Teknoloji işi biraz da "şans" işi bence. İki kişi aynı mağazaya gider aynı ürünü aynı paraya aynı gün alır çıkar, biri çok memnun olur sıkıntısız bir diğeri memnun kalmaz. Ben o linkteki telefonu aldım ve memnun kaldım. Orjinal samsung Türkiye garantili ürün.



    Beni reklamcı olarak görenleriniz olabilir. Şüphesi olan arkadaşlara ürün görseli ve fatura resmini atabilirim. Mağazalardan almadan önce "mutlaka bu tür sitelere bakmakta ve satıcı ile iletişim kurup akıldaki sorulara cevap bulmakta fayda var.

    Merhabalar öncelikle telefonunuz hayırlı olsun.



    Telefon bende S7. 2630 peşin fiyata buldum.



    Dünden beri takip ediyorum hb S7 edge mavi renk dediğiniz fiyata gördüm. Fakat güvenmedim.



    Hb ne kadar güvenli, Samsung Türkiye garanti diyor?



    Edge ile normali arasında performans olarak far var mıdır?



    Sıkıntı olma ihtimali olabilir mi? Mavi renk ileride satmaya problem olur mu bilemedim. Birde kılıf ve kırılmaz bulmada sıkıntı yaşanıyor mu?



    Suda beklettim demişsiniz beklentiniz mi hakikaten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların belirttiğine göre telefon açılmıyor ki APK olarak kursunlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grolof

    Arkadaşların belirttiğine göre telefon açılmıyor ki APK olarak kursunlar

    note 4 de aynı sorunu bende yaşamışstım.s7 edgeye yeni geçtim.ama note 4 de girilebiliyordu.bildirim paneline.
  • Arkadasım selamlar,
    Ben de hepsiburadadan mavi rengi sipariş verdim.
    Telefon elime geçtiğinde dikkat etmem gereken şeyler neler?
    Simkart takmayacağım, ambalajlarına dikkat edeceğim. Wifi bağlanırsam sıkıntı olur mu peki?
    İmesini internetten kontrol edeceğim.
    Şu knox telefonun içinde var galiba oradan nesine bakacağım? Çıkış(üretim) tarihinde neye dikkat etmem gerek?
    Başka var mı dikkat etmem gereken bir şeyler?
    Biraz çok oldu ama kusura bakma.
    Teşekkürler.
  • Beyler bu nougat da ekrsn bolunme yok mu ? Onceki surumde youtube dan muzik dinlerken kare tusuna basili tutup ekrani bolup diger uygulamalarda takilabiliyordum.zkeza whatsapp twitter gibi uygulanalarda da oyle.



    Nougat da yapamadim ben ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakin zamanda antutu testi yapan oldumu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

    Beyler bu nougat da ekrsn bolunme yok mu ? Onceki surumde youtube dan muzik dinlerken kare tusuna basili tutup ekrani bolup diger uygulamalarda takilabiliyordum.zkeza whatsapp twitter gibi uygulanalarda da oyle.



    Nougat da yapamadim ben ?

    Kardeş YouTube ı aç videoyu bul sol üst köşede hafif ortaya doğru bi çizgi cek zaten küçülecek, ordan sonra istediğini yap diğer ekran da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt
    Hb sitesinden "hepsiburada" satıcısı olduğu sürece sıkıntı çıkmayacaktır. Çıkan sıkıntılarda ise muhatabınız belli merciler olacak. Mavi renk bana çok güzel göründü. İyikide mağazları gezip renk seçeneklerini tanıma fırsatını daha önce bulmuşum. Ki bundan ötürü direk maviyi seçtim. Fiyattının düşük olmasıda extra birşey oldu benim için. Güven konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Almayı düşünürsen hb'den satıcının "hepsiburada" olmasına dikkat et yeterlidir. Diğer tedarikcileri kötüleme anlamında değil, sıkıntılı bir durum olduğunda kimle muhattap olunacağını bilmemiz acısında diyorum bunu...



    Herhangi bir samsung mağazasından aldığım ürüne nasıl güveniyorsan bunada o kadar güvenebilirsin. Teknoloji şansı diye tabir edilen durumdan yanada şansın varsa pişman olmazsın.



    S7 ile S7 edge arasında tasarım ve görsellik olarak fark var. Edge daha güzel görünüyor. Ve 600mahlık batatya farkı var.



    Satmak için telefon almadım bu zamana kadar. 2/3 yıl kullanıp eşime dostuma hediye ettim hep. Mavi renk seven insan çoktur sanırım. Ve alıcısıda çıkar büyük olasılıkla. Lakin sadece mavi değil, mercan mavsi... Bilindik mavi rengin dışında ve çok hoş. Cam kaplama ile harika uymuş.



    Kılıf ve koruyucu seçeneğin bol. Sıkıntı yaşamazsın. Gidip 3.500 almayın yazık. Fazladan verilen paralar o sükseli mağazaların keyfi "gelir gider payı" ve abartılı fark var. 700/800 tl fark bu yav... harbiden aç gözlülük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ilgaz Atabey I kullanıcısına yanıt
    Samsun'un phone info programını kur oradan bak knox, çıkış tarihi vs.. telefonun tüm bilgilerini görebilirsin o programla. *#0*# bölümüne gir oradan kontrollerini yap. Ses, titreşim dokunmatik, fark renklerde ekranda sıkıntı var mı vs kontröllerini yani. İlk sayfada bunlar hakkında bilgi var. Göz at bence..



    En son benim gibi at suya beklet 5 10 dk :)

    En zevkli yanıda suda izlemek oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldiğinden beri SD card diğer uygulamalar tarafından kullanılamıyor. Dosya taşımak veya silmek için sadece samsungun kendi dosya yöneticisini kullanmam gerekiyor. Poweramp ve ES File Explorer dosyaları düzenleyemiyor. İzin vermeye çalışıyorum fakat olmuyor. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
  • arkadaşlar merhaba
    benim telefonda sonradan fark ettiğim, sizlerin telefonunda da var mı diye merak ettiğim bir sorundan bahsetmek istiyorum.
    öncelikle telefonum s7. cihazdaki problem fotoğraf çekimi ile alakalı. şöyle ki; cihaz fotoğraf çekimlerimler (video da aynı) özellikle yakından çekimlerde düz çizgilerde dalgalanma olması. yani normalde düz bir cismi çektiğinizde çizginin yamuk olması. özellikle de yatay tutulduğunda ekranın altına ve üstüne yakın yerlerde daha da belirgin olmuyor. aşağıdaki resimde düz olması gerek çizgiler bariz bir şekilde yamuk.
    ben bu sorun ile ilgili iki defa servise göndermeme rağmen telefonumda arıza yokmuş gibi davranıp bana geri gönderdiler.
    acaba sizlerinde telefonunuzda aynı hata var mı?SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasiragii

    Renk olarak ne önerirsiniz?Mercan mavisi indirimde.silverdan iyi midir?

    Renk önerisi subjektif bir seçimdir.



    Gönlümüzün seçtiği bir rengi almalısınız. O renk iyi bu renk kötü diye bir şey yok.



    Eğer telefonu kılıfla kullanacaksınız ve şeffaf kılıf kullanmayacaksanız rengin fazla bir önemi kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nouget güncellemesinden sonra batarya performansı artan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KerimKrRb

    Samsun'un phone info programını kur oradan bak knox, çıkış tarihi vs.. telefonun tüm bilgilerini görebilirsin o programla. *#0*# bölümüne gir oradan kontrollerini yap. Ses, titreşim dokunmatik, fark renklerde ekranda sıkıntı var mı vs kontröllerini yani. İlk sayfada bunlar hakkında bilgi var. Göz at bence..



    En son benim gibi at suya beklet 5 10 dk :)

    En zevkli yanıda suda izlemek oldu :)

    Suda beklettikten sonra su alırsa garanti kapsamında oluyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 5s kullanıyorum. Bir kaç sene sonra ise başka bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Böyle şeyleri daha önceden ayarlarım ki zamanı geldiğinde aylarca araştırma yapmak zorunda kalmayayım. O zamana kadarda fiyatlar düşer zaten.





    Türkiyeyi gezmek gibi bir planım var. Bol bol resim çekinmek istiyorum. Şimdiki ayfonum 16gv ve yetersiz kalıyor. Şu anda 2gb boş alanım var insan video çekerken korkuyor



    Sizce iPhone 6s - 32-64 gb mi daha mantıklı olur bu durumda yoksa samsung s7 veya s7 edge mi?



    Birde samaungda eskisi gibi anamenü yavaşlaması sorunu var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apkmirror'daki system ui 7'yi yükleyip hard format atanlardan biri de benim maalesef Gerçekten çoğumuzda güncel kalma hissiyatı var demek ki Hard format attıktan sonra android sistemi epey şarj yemeye başladı, hep en üstte oluyordu kullanımda. Daha sonra cuma günü bir kez daha hard format attım ve bu sefer hiçbir şeye dokunmamaya karar verdim. Sadece package disabler pro ile 15-20 programı devre dışı bıraktım, bunun haricinde bir şeye dokunmadım.

    Çözünürlük Full HD, bağlantı sürekli evde olduğum için sadece 2G de sabit. Sürekli wifi ile kullanıyorum ve yatarken bildirim felan gelmesin diye muhakkak wifi'yi kapatırım. Normal kullanımım benim bu şekilde arkadaşlar ve en son da kendi rekorumu kırdım S7 Edge ile.

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    Gayet güzel sonuçlar veriyor nougat ile birlikte. En kötü 6:30 saati veriyor ve bence bu mükemmel.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesilhan-27

    Apkmirror'daki system ui 7'yi yükleyip hard format atanlardan biri de benim maalesef Gerçekten çoğumuzda güncel kalma hissiyatı var demek ki Hard format attıktan sonra android sistemi epey şarj yemeye başladı, hep en üstte oluyordu kullanımda. Daha sonra cuma günü bir kez daha hard format attım ve bu sefer hiçbir şeye dokunmamaya karar verdim. Sadece package disabler pro ile 15-20 programı devre dışı bıraktım, bunun haricinde bir şeye dokunmadım.

    Çözünürlük Full HD, bağlantı sürekli evde olduğum için sadece 2G de sabit. Sürekli wifi ile kullanıyorum ve yatarken bildirim felan gelmesin diye muhakkak wifi'yi kapatırım. Normal kullanımım benim bu şekilde arkadaşlar ve en son da kendi rekorumu kırdım S7 Edge ile.

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    Gayet güzel sonuçlar veriyor nougat ile birlikte. En kötü 6:30 saati veriyor ve bence bu mükemmel.

    Ekran alıntılarına bakınca sadece nete girilmiş, çok az da olsa, fizy den müzik dinlenmiş... O yüzden ekran süresi mükemmel diyemeyeceğim. Ama yoğun kullanımda 6.30-7 saat bence gayet yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Raif Ulutürk R kullanıcısına yanıt


    Aynı şekilde kullanayım 2 saat az çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 12 Mart 2017; 16:10:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29982999300030013002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.