Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (2058. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safaersan

    @gundar @deepblue cok tesekkur ederim bosuna zorlamayim ozaman

    Hocam bir ihtimal belki android 7 çıktığı zaman odin ile kurarsanız bir ihtimal baştan dediğim gibi csc değişebilir. Android 7'nin çıkmasını bekleyin Türkiye romu çıkınca flashlayın deneyin bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Ön kamerada odak yapamazsınız zaten. Odak sabittir. Zaten benim telefon ön kamera arkaya odakladığı ve yüzümü bulanık çıkardığı için değişime gitmişti. Bazı s7'lerde bu sorun mevcut. Bu fotoğrafta pek odak sorunu yok. S7'ler de yakından çekerseniz suratınız bulanık çeker. Bu da büyük ihtimalle 1.7 açıklık ve geniş açı yüzünden.
  • selam arkadaslar telefonum aksam aksam durduk yere dondu kaldi hic tepki vermiyor daha alali 2 hafta oldu yardimci olursaniz sevinirim
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Ben aksiyona girmiyim hiç hocam beklerim mazlum gibi artık :D
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşımda 6s var ve s7'de kanedi kamera uygulamasını kullanarak selife çekerseniz iphone 5s'den bile kötü sonuç alırsınız fakat camera super pixel uygualamasını kurun ayarlardan noise reduction kapatın ve sonuçları gözlerinizle görün. Değil 6s 7s bile çıksa bu ön kamera performansına yetişemez. Her şey yazılımda bitiyor. Bu program sayesinde daha iyi beyaz ayarı yapabiliyor kameranız. Noise-reduction u da kapatarak yüzünüzün olduğu gibi çıkmasını sağlıyor. Arka kamera içinde kullanabilirsiniz ama tek kötü yanı çektiğiniz fotoğrafların boyutu 15 mb'dan başlıyor.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anforapps.camerasuperpixel&hl=tr




  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Telefonu alalı 2 hafta oldu. İlk defa bugün denedim hot pixel var mi diye ve ilk fotoğrafta çıktı. Sol alta bakarsanız görebilirsiniz.
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felmyaxe F kullanıcısına yanıt
    Suanda denedim aralarindaki farki gordukten sonra kesinlikle kamera kisminda yazilim sıkıntısı var diyebilirim. Samsungun bu kamera yazilimina derhal el atmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orcun93 kullanıcısına yanıt
    mavi pikseli diyorsunuz hocam, hot pixelden ziyade artifact e benziyor. Tüm HDR fotolarında adedi de fazlalaşarak çıkıyorsa o zaman işin boyutu değişebilir. İşin ilginci ne ben ne de tahirözgün APD kullanırken farketmedik. Neyse ki BPJE gibi bir çözümümüz var artık , batarya performansı tahminimce APC kadar iyi olmasa da BPH seviyesini koruyacaktır. Bu forumdaki ve XDA deki arkadaşlar kullanıp birkaç güne yorumlayacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • safaersan kullanıcısına yanıt
    hocam önceki mesajımda dediğim gibi bence CSC yi TUR yapmanızın gereği yok. VOLTE de daha kullanılabilecek stabilitede değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge almaya karar verdim beni tek dusunduren ekran koruyucu okudugum cogu yorumda ekran koruyucularin saglikli olmadigi kavisli ekrandan dolayi, tam oturan bir ekran koruyucu yokmu bu tel icin sizler ne sekilde kullaniyorsunuz
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_ca -- 27 Ekim 2016; 22:28:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • or_ca O kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucuyu ben hic bir telefonuma taktirmadim s7 edgedede taktirman gerekmez. Seffaf silikon bi kilif attir kullan. :) kavisli ekranda sen ne yaparsan yap o jelatin kalkar bir sure sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Uygun ışıkta tekrar deneyip bilgilendiririm o zaman. Hot pixeli tam olarak bilmediğim için bu olduğunu düşündüm. Tam pembe değil mor olmuş benimki

    Batarya için de yorumları bekleyip duruma göre güncelleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeeepBlue

    S4 için olduğunu bilmiyordum :) S6 ve Edge versiyonları da var, farkları boyutları sanırım. Ben de cihazdan memnun kaldım. @dr20mouse

    @tahirozgun Ben de Tansu Bey ve Volkan Beye teşekkür maili atacağım.


    Aynı ürün benim abim de var. s4 aldığında gelmişti. Tabi s4 de çalışması için telefonun kapağını kablosuz şarja uygun olan orijinal kapağı ile değiştirmek gerekiyor. Telefonda biraz kalınlaşıyor.

    s6 ve S6 edge için olan modellerde dediğin gibi boyut farkı var bir de s6 serisi için olan uzaktan da olsa görünen ışığa sahip olduğundan telefondan senden uzakta şarj oluyorsa ışığı yeşile dönünce şarj işleminin bitiğini anlıyorsun. Bu ikisi dışında şarj etme açısından süre olarak fark yok. Tabi kalkıp hızlı şarj destekli olanı almazsan. Hızlı şarj destekli olanın normal şarj destekli olana göre yavaş şarjı da biraz daha hızlı oluyormuş

    EDİT: Bu arada s4 için olan o eski versiyon kablosuz şarj uyumlu tüm telefon modelleriyle (En azından Samsungların tamamı)çalışıyor. Yeni versiyon yani s6 ve s7 için çıkanlar ise tüm modelleri desteklemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Ekim 2016; 22:52:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar55

    11 eylül 2016 wietnam üretimi, ön sensör samsung, dünki güncelleme yüklü, hdr on.SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]


    hot pixel mi gördüm ne! bir de siz bakar mısınız lütfen.



    Gece video çekimi yapın düşük isikta bulaniklik oluyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orcun93

    Telefonu alalı 2 hafta oldu. İlk defa bugün denedim hot pixel var mi diye ve ilk fotoğrafta çıktı. Sol alta bakarsanız görebilirsiniz.
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    3 milyardan fazla para ver çıkan sorunlara bak.olmadı samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • or_ca O kullanıcısına yanıt
    Şu an spigenin ekran koruyucusunu kullanıyorum son demleri kenarından kalktı ya biyere takılıp kalkacak ya ben söküp atacam kılıf koruyor şimdilik :) ama diğerlerine göre daha dayanıklı bana göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 27 Ekim 2016; 23:10:27 >
  • Beyler bu telefonun kullanılıp kullanılmadığı nasıl anlaşılır? Kutu açık geldi fakat içindeki tüm jelatinler duruyordu gear vr kampanyasına da başvurdum onaylanmış iade etmek de istemiyorum ama kullanılmışsa iade ederim yok mu bi anlama yöntemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Bulanıklıktan kastınız tam olarak nedir anlamadım. Ancak normal beyaz ampulün ışığında sorun yok. Işık ayarını kıstığımda , görüntü cam gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orbitmach

    quote:

    Orijinalden alıntı: drainBamaged


    quote:

    Orijinalden alıntı: sasasa671


    quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist


    quote:

    Orijinalden alıntı: radko


    quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist


    quote:

    Orijinalden alıntı: radko


    quote:

    Orijinalden alıntı: sasasa671

    beyler bu cihazin kamera acisi cok kotu ya. Yani video acisi cok dusuk. Dusuk isikta hem netlemiyor hemde cok karanlik. Fotograf modunda gözden daha fazla isik aliyor ve gep genis acisi var ama videoda gozun cok rahat gordugu yerleri cok karanlik gosteriyor. ama en kotusu açısi cok kotu.

    Ne yazık ki hiç kimse kameradan memnun değil şekle para verilmiş.

    Ben çok memnunum. İç dış bir kaç örnek ve dokunulmadı hiç efekt olarak.

    Linkten bakabilirsiniz.

    Ön kamerası açısı olsun, gece çekimleri olsun İPhone 7 Plus ile karşılaştırdım kesenlikle çok daha iyi.

    https://1drv.ms/f/s!AiXTUUvL2g5OguhdgYvee7zkrHWK1g

    Gayet başarılı,fakat samsung her cihazda farklı kamera kullandığı için standartı yok anlaşılan.

    İki farklı sensör kullanıyor Sony veya Samsung, Sony daha başarılı diyorlar ama bendeki Samsung olduğu halde böyleyse kimse itiraz etmesin bence.

    Kamerası iyi değil diyenleri aanlamıyorum şahsen.

    Kamerasinda fotograf cekmede bir sey demiyorum gayet guzel ama is videoya girince cok kotu.

    Bi kere videoda odaklama sorunu var 2 saate odakliyor. Cektigim videomun bir kismi çöp oluyor. Bu odaklama sorunu benim tum tanidigim bu telefonu kullananlarda var bi kere. Mesela gece video cekmeye calis, acayip gec odakliyor yani 10 saniye falan hareketsiz kalman lazim. Gunduz bide videoyu hafif hareket ettirince aptal telefon uzakligi algilamiyor odaklamiyor

    2. si video açisi cok kotu yani kamera acisinin yarisi kadar bi acisi var sizin icin bu ozellik lazim olmayabilir ama benim icin onemli. Evimde video cekecekken ne ust duvar ne alt taban belli oluyor sadece yan duvarlar goruluyor. ama fotografta hepsi cikiyor.



    Katılıyorum. Ayrıca yazılımsal video sabitleme yüksek çözünürlüklerde otomatik kapalı. Kesinlikle açılmıyor da. Asıl yüksek çözünürlükte ihtiyaç var o özelliğe.

    çok yüksek çözünürlükte videoyu anlık işlemek biraz yürek ister

    Alıntıları Göster
    Sildim gitti ;)

    admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.

    drainBamaged



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 7:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün güncelledikten sonra bugün şaejım farkedilir derecede iyi gitti. Bakalım ilerleyen günlerde bu iyi performans devam edecek mi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.