Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Kutulu Faturalı Gear VRlı Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2 seneden biraz fazla kullandığım s7 mi satıyorum. Tech savvy denilebilecek birisiyim. Telefonu elimden geldiğince temiz kullandım. Ekranda çizikler var aşınmadan dolayı. Telefonu son aya kadar ekran koruyuculu kullandım sonrasında satacağım için almadım. Genel beklenen sorunlardan;

    -Bataryası 0-100% olarak çalışıyor. Herhangi bir problem yaşamadım. Genel olarak aralıklı doldur-boşalt işlemini yaptım kullandığım süre boyunca.

    -Şarj soketi hala sağlam. Orjinali dışında şarj aleti kullanmadım.

    -Hoparlör, mikrofon sıkıntısı yok.

    -Çekme, wifi vs gibi bir sıkıntı yok.

    -Telefonu sürekli kullanmama rağmen hala kasma donma yaşamadım. S9 akışkanlığı vermiyor tabi ama ağzına kadar doldu eğer format atılıp kullanılırsa arada fark yok.

    -Kamerası hala iyi. Temizlenirse ilk hali gibi olabilir. Arka kamera zaten öyle fakat ön kamera biraz netlik kaybı yaşadı belkide gelişen teknolojiden dolayı bana öyle geliyor olabilir.

    -OLED ekranların sorunu olan burn-in AMOLEDlerde de var. Benim telefonumda da instagramın alt barı ufaktan gorünüyor fakat nitpicking yapıyorum bir problem degil aslında.



    Kutu, fatura ve VR gözlügü ile beraber 1300₺ fiyat biçtim.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-s7-gear-vr-ile-birlikte-637784260/detay


    Linkten görsellere bakabilirsiniz. Düzgün bir pazarlıkla gelirseniz duruma göre değerlendirilebilir. Lütfen 500₺ veriyim gibi saçma sapan mesajlar atmayın.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.