Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.443
Cevap
188
Favori
1.254.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topalsolucan01

    arka kapağın sadece sol tarafı milim açık kalıyor. silikon kılıf kullandığımdan hiç bir sorun olmadı. karnelden kastın nedir anlamadım, taktım bataryayı açtım kullanıyorum.

    Alıntıları Göster
    kernel değiştirerek cihaza içindeki pilin daha yüksek kapasiteli olduğunu bildirmek gerek. yoksa orjinal pili kadar şarj eder ve %100 dolu der. ama pil 2600 e kadarı şarj olur 3300 mah de alsan bir süre sonra batarya da şarj olmayan hücreler bozulur.
  • S6 Cihazıma 8.1 Oreo romu kurdum fakat stabilitesi iyi değil. Geri 7.1 e dönüşü normal rom yükleme prosedürü ile mi yapıyoruz?

    GÜNCELLEME: Sorun Çözüldü. TWRP ile downgrade yapılabiliyor. Sorun çıkmadı. Ultimate v3.1 romuna geri döndüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 19 Aralık 2018; 0:31:22 >
  • S7 bataryası aldım yarın takıyorum herhangi bir güncelleme yapmam gerekiyormu gerekiyorsa link atabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deji s7 bataryası aldım ama baya bi kalın geldi 2 katı gibi bişey arka kapak kapanmıyor batarya önerisi yapacak var mı bunu iade edicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldenPaw

    Deji s7 bataryası aldım ama baya bi kalın geldi 2 katı gibi bişey arka kapak kapanmıyor batarya önerisi yapacak var mı bunu iade edicem
    s7 mi yoksa s7 edge bataryası mı?
  • Düz s7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cikan resmi fas guncellemesinde bir numara varmi yoksa devammi gecenlerde lineage os 14.1 kurdum cok hata aldim dondum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bugün telefonuma Ultimate ROM kurdum. Daha sonra VoLTE fix flashladım. Tek bir sorun dışında gayet iyi ama o sorunu çözmem lazım. 4.5G kullanamıyorum. Mobil ağlar kısmında Telekom'un GIGA 4.5G seçeneği var açılmıyor. Arama yapabiliyorum ama arama alamıyorum. Ayarlardan 3G ve 2G yaptım ikisinde de sorun yok arama alıp yapmakta ama 4.5G çalışmıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı? Yoksa son resmi Samsung sürümüne geçmem gerekecek.
  • Telefonu 2015 yazında aldım o zamandan beri hiç müdahele etmedim çok yoğun kullanıyorum son zamanlarda hem kasma hemde batarya sorunu olmaya başladı. Root flash derken "Global elite" romunu kurdum meğersem telefon daha hızlıymış aslında yeni romu atınca anladım. Rom arayanlara tavsiye ederim oldukça akıcı ben birkaç günde sorun görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatix54

    Telefonu 2015 yazında aldım o zamandan beri hiç müdahele etmedim çok yoğun kullanıyorum son zamanlarda hem kasma hemde batarya sorunu olmaya başladı. Root flash derken "Global elite" romunu kurdum meğersem telefon daha hızlıymış aslında yeni romu atınca anladım. Rom arayanlara tavsiye ederim oldukça akıcı ben birkaç günde sorun görmedim.
    batarya sorunu ne oldu?
  • Arkadaslar pil degisimi yapan varmi kac paradir serviste. Birde sarj yuvasi bozulmus

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyfoagam

    batarya sorunu ne oldu?

    Alıntıları Göster
    %20 iyileşme var ama bataryanın sağlığı pek yerinde değil 4 yıldır çok dengesiz şarj kullandım. Yeni batarya alsam günü kurtarır diye düşünüyorum
  • GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    Kasma sorunlari olabilir. Telefona güç veren batarya. Batarya ne kadar iyiyse o kadar stabil duzenli bir güç verir.

    S7 edgein bataryasinin s7ye olacagini sanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    Bende yakın zamanda deji s7 batarya aldım. Telefonu açamadım bende pili telefoncuya götürdüm. S7 pili taktıracağım dedim. Adam daha önce hiç yapmamış ama denerim dedi. Yapmış yarım saat sonra gel al dedi gittim kapak kapanmamış pilin kalınlığından. Kapanmayacağını anlamıştım zaten. Sorun değil bende spigen deri kılıf var ona kapaksız şekilde cuk oturdu valla. Deji pili sevdim ultimate nougat 3.1 ve synapse programında pil tasarruflu işlemler yaptıktan sonra wifi de 5 saat 45 dk ekran süresi aldım. Bence sende deji pili iade etme kapaksız ama kılıfta kullan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 13 Ocak 2019; 1:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Ben kılıfla kullanmayı pek sevmiyorum iade edelide 1 hafta felan oldu.Kapağı açmak biraz cesaret işi ben telefoncuya ek para ödemek istemedim.Hayırlı olsun güle güle kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Bende kılıfsız yapamam. 2 sene 7 ay oldu alalı ve hala gıcırdır. Ekran koruyucuda kullanmıyorum kılıf sayesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlardan anladığım kadarıyla deji s7 ve s7 edge batarya orjinal bataryalardan biraz daha kalın. ben orj s7 edge bataryası taktım, arka kapak 3 kenardan tam oturdu, tek bir yan kenar milimlik açık kaldı. kılıfla kullanıyorum ama kılıfsız da kullanılır yani. hele ki şu videodan da görüleceği üzere s7 batarya s6'nın bataryasında daha da ince ve küçük, yani arka kapak tam kapanmalı. deji bataryada bir anormallik var sanırım.





  • topalsolucan01 kullanıcısına yanıt
    Deji bataryalar normalinden birazcık daha kalın. S6 ve S7 için bişi diyemem de bunu eski telefonum S4'de de bizzat tecrübe etmişliğim var.
    Mevcut bataryanın biraz daha suyunu çıkarayım da bi, yakında inş. ben de S6 cihazıma orj. S7 bataryası takacağım.
  • topalsolucan01 kullanıcısına yanıt
    Evet ben s7 deji batarya alırken n11 de birisi pil kalın geldi diye yorum yapmış ama bu yorumu s7 ye yapmıştır diye düşünüyorum. Gerçi s7 s6 dan biraz daha kalın olması lazımdı, neyse. Ben deji pilin s6 ya sığmayacağını bilseydim s7 edge batarya alırdım daha uzun kullanırdım dimi ya :) lakin bu seferde şarj olma süresi uzayacaktı, oda bir sorun tabiki. S7 deji pil benim s6 da 1 saat 40 dakikada doluyor, s7 edge 2 saati bulurdu herhalde yada geçer bilemiyorum. Sonuç olarak kılıfta sorunsuz kullanıyorum ve deji pilin orjinal s6 piline göre uzun gitmesinden çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • friendly_ kullanıcısına yanıt
    Orjinal pil bulmak zor olsa gerek. Çok yerde orjinal diye satılanlar gerçek değildir diye düşünüyorum. Ben pil alıp taktırmadan önce samsunga gittim s6 batarya değişimi 200 tl dedi bende kolay gelsin dedim çıktım :) bu bahsi geçen samsung daha önce yetkili servisken daha sonra sözleşmesi bittiği için halen samsung tamiri yapan bir firma ama yetkisiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 14 Ocak 2019; 21:25:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.