Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.443
Cevap
188
Favori
1.254.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15701571157215731574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ButtHead kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/ep-630-kulakici-kulaklik-siyah.html#yorumlar 3 yıldır kullanıyorum. Çok beklenti içine girilmez ise tatminkar bir kulaklık.
  • Arkadaşlar merhabalar, GPU Görüntülemeyi Zorla Uygulamalarda 2D Donanım Hızlandırıcı Kullan seçeneği ile ilgili net bir bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba?
  • khan143 kullanıcısına yanıt
    Hocam mikrofonlu istiyorum orijinal kulaklığı kayıp ettim orijinal alsam mı yoksa hem konuşma hem müzik için iyi bir şey mi alsam
  • Arkadaşlar bu resim cektigimizde çıkan sesi kapatmanın bir yolu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye giden s6 telefonum için 25 günün üzerine samsung dönüş yaptı.ellerinde s6 olmadığı için a7 2016 veya 400 lira farkıyla s7 teklif ettiler. S7 yi kabul ettim haftaya gelir inşaAllah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edge kullanıyorum. Az önce dosya yedekleme için pcye bağlamak istedim usb ile. Ancak usbyi pcye taktığım an ardarda sürekli usbyi takıp çıkarıyormuşum gibi ses geldi. Çıkardım, o sırada ekran bi karardı geri geldi. Şimdi telefon şarj olmuyor. Başına gelen var mı,ne yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarperd -- 28 Kasım 2016; 21:0:4 >
  • mecnunadam kullanıcısına yanıt
    A7 nere s6 nere hocam. Yoksa s6 elinde bir ust modelini vermek zorunda. 400 tl istemek neymiş. Resmen soygun gibi geldi bana.
    Anlamadım açıkçası.
    Benim bildiğim ya para iadesi ya telefon birebir değişim yoksa bir üst model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum sana hocam. bence de fiyat farkı çok fazla. benim s6 edge değiştirildi. gelen ürün de pixelden dolayı defolu çıktı geri verdim değiştirecekler. benden fiyat farkı isterlerse para iadesi isterim. olmazsa şikayet etmeyi düşünüyorum.
  • http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S6-Edge-Ekran-Koruyucu-Spigen-Curved-Crystal-Kavisli-Tam-Kaplayan,PR-1314.html arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı acaba memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle biliyordum ama samsungun işi farklı demekki. Çok ta yadırgamıyorum aslında. Telefon 11 aylıktı. Satsam 1200 en fazla. Şimdi 400 vererek 2500 lük cihazı alıyorum gibi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste s6 nin sarj soketini nekadara degistiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakakola

    Benimde sizin gibi endişelerim vardi. Valla cihaz geldiginde sıfır urun gibi teslim ettiler bana.

    Ayrıca ben cizilen, renk tonu sararan ekranimi da komple yenisi ile degistirdim. Batarya ve sarz kablosuda yenilendi.

    Ve s6 edgelerde isinma sorunu cihazla alakali degilmis sarz soketi ile ilgili oldugunu söylediler ve oda degisti.

    Suan sanki sıfır cihaz kullaniyorum. Ne isinma var nede ekran renginde sararma. Lg deki ekranlar gibi renk gerçeğe yakın oldu sanki. Sarz desen inanilmaz derecede iyi. Daha once bu sarz kullanimi icin telefonu en az 5 kez sarz etmem gerekiyordu

    Son olarak bunların hepsi garanti dahilinde ucretsiz degistirilmistir.

    Hocam iyi günler
    Ankara da hangi samsung servisine götürdünüz?
    Servise neleri teslim ettiniz?
    Bataryayı nasıl ölçüyorlar fikriniz var mı yani neye göre değişim yapıyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Package disabler pro var mı bu forumda ? Eğer varsa devredışı şunu bırak dediğiniz bir program var mı pil tasarruf açısından?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafızayı tamamen silip cihazı ilk aldığım hale getirmek için format menüsündeki hangi seçeneği seçmeliyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mecnunadam

    Garantiye giden s6 telefonum için 25 günün üzerine samsung dönüş yaptı.ellerinde s6 olmadığı için a7 2016 veya 400 lira farkıyla s7 teklif ettiler. S7 yi kabul ettim haftaya gelir inşaAllah

    Ellerinde s6 yoksa bi üst modeli fiyat farkı istemeden vermeleri gerek bence ayrıca a7 teklif etmeleri de küfür gibi bişey bence. Telefonun sıkıntısı neydi de değişim yaptılar hocam ben onu merak ettim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex


    quote:

    Orijinalden alıntı: hesoyama


    quote:

    Orijinalden alıntı: Merhaba abi

    Arkadaşlar s6 edge mi yoksa iphone se mi iyi fikriniz nedir ?

    Şarj konusuna takıyorsanız Iphone SE daha iyi olur. Şarjının çok iyi gittiği söyleniyor ekraninin küçüklüğü sebebiyle. Performansı ikisinin de aynı.

    Yavaş. S6 ile iPhone SE'nin perfornmansı aynı mı ? Apple A9 işlemciden bahsediyoruz burada. iPhone 6S'tede kullanıyor aynı işlemci. Kamerası daha iyi, ekranı daha iyi de eyvallah. Ama milleti yanlış yönlendirme.

    Aşağıya A9 işlemcinin gücünü anlatan bi multitasking videosu ekledim açta izle. iPhone SE vs Galaxy S6 bulamadım. O yüzden Samsung ve Android'e kıyak geçip Galaxy S7 ile kapışma videosunu ekledim. Kaldı ki iPhone yinede madara etmiş S7'yi.



    Ayrıca 6S Plus'ın ekranı 1080p. iPhone SE'nin ekranı 760p olacağı için işlemci daha rahat çalışacaktır.




    Apple da multitasking mi var ? Ya da o bahsedilen şey multitasking mi ? Apple multitasking de arka plandaki uygulamalar çalışıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 29 Kasım 2016; 12:29:39 >




  • kakakola kullanıcısına yanıt
    Hangi servise gittin hocam bu isteklerini nasıl belirttin bunlar önemli hemen sorgusuz ücretsiz değişim yapmazlar çünkü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bulabildiğim mevcut yönetmeliği aşağıda paylaşıyorum. Yönetmelikte ürün tedarik edilemezse bir üst modelle değiştirme zorunluluğu gibi bir ibare yok, sizde inceleyin.

    quote:

    Tüketicinin Garanti ile İlgili Hakları

    Ücretsiz onarım isteme hakkı
    MADDE 8 – (1) Tüketicinin, Kanunun 11 inci maddesinde yer alan seçimlik haklarından ücretsiz onarım hakkını seçmesi durumunda satıcı; işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin malın onarımını yapmak veya yaptırmakla yükümlüdür.
    (2) Tüketici, ücretsiz onarım hakkını üretici veya ithalatçıya karşı da kullanabilir. Satıcı, üretici ve ithalatçı, tüketicinin bu hakkını kullanmasından müteselsilen sorumludur.
    Tüketicinin diğer hakları
    MADDE 9 – (1) Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde malın;
    a) Garanti süresi içinde tekrar arızalanması,
    b) Tamiri için gereken azami sürenin aşılması,
    c) Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi,
    durumlarında; tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkan varsa malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini satıcıdan talep edebilir. Satıcı, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.
    (2) Malın ayıpsız misli ile değiştirilmesinin satıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması halinde tüketici, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim haklarından birini kullanabilir. Orantısızlığın tayininde malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır.
    (3) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, satıcı, malın bedelinin tümünü veya bedelden yapılan indirim tutarını derhal tüketiciye iade etmek zorundadır.
    (4) Tüketicinin, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakkını seçmesi durumunda satıcı, üretici veya ithalatçının, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi talebinin kendilerine bildirilmesinden itibaren azami otuz iş günü içerisinde, bu talebi yerine getirmesi zorunludur.
    (5) Birinci fıkranın (c) bendinde belirtilen raporun, arızanın bildirim tarihinden itibaren o mala ilişkin azami tamir süresi içerisinde düzenlenmesi zorunludur.
    Değiştirilen malın garanti süresi
    MADDE 10 – (1) Garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır.
    Kullanım hatası
    MADDE 11 – (1) Tüketicinin malı tanıtma ve kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı olarak kullanmasından kaynaklanan arızalar hakkında 8 inci ve 9 uncu madde hükümleri uygulanmaz.
    (2) Arızalarda kullanım hatasının bulunup bulunmadığının, yetkili servis istasyonları, yetkili servis istasyonunun mevcut olmaması halinde sırasıyla; malın satıcısı, ithalatçısı veya üreticisinden birisi tarafından mala ilişkin azami tamir süresi içerisinde düzenlenen raporla belirlenmesi ve bu raporun bir nüshasının tüketiciye verilmesi zorunludur.
    (3) Tüketiciler, ikinci fıkrada belirtilen rapora ilişkin olarak bilirkişi tarafından tespit yapılması talebiyle uyuşmazlığın parasal değerini dikkate alarak tüketici hakem heyetine veya tüketici mahkemesine başvurabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mecnunadam

    Garantiye giden s6 telefonum için 25 günün üzerine samsung dönüş yaptı.ellerinde s6 olmadığı için a7 2016 veya 400 lira farkıyla s7 teklif ettiler. S7 yi kabul ettim haftaya gelir inşaAllah

    Yasal olarak size a7 teklif etme hakları veya s7 vermek için 400 TL fiyat farkı isteme hakları da yok. Yasalar açık ve net temin edilemeyen modelin yerine daha üst model ürünü vermek zorundalar ve s6 serisinin daha üst modeli s7 serisi olduğundan fazladan ücret talep etme hakları yok.

    Samsung aklınca a7 yeni model olduğundan bu daha üst model sayılır gibi kurnazlık yapmaya çalışıyor haberiniz olsun. Yerinizde olsam 400 TL vermeden s7 almaya çalışırdım çünkü bu sizin yasal hakkınız.
  • beyazadam kullanıcısına yanıt
    Malın ayıpsız misli diye ibare var dikkatini çekerim. Misli derken kast edilen zaten bir üst modeldir. Eskiden orada bir üst model yazardı onu Malın ayıpsız misli diye değiştirdiler ama sonuç olarak kast edilen yine bir üst model oluyor.

    Tam olarak üst model kast edilmiyor olsa da s6 telefonun yerine arkadaşa verecekleri telefonun en az s6 var olan tüm özelliklere sahip olması gerekir. Bu açıdan bakarsan bunu sağlayacak tek ürün s7 serisi dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Kasım 2016; 14:14:37 >
  • 
Sayfa: önceki 15701571157215731574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.