Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.281
Cevap
110
Favori
573.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugun bi tane deji siparisi verdim.umarim pisman olmam

    Not: urunu kendi internet sitesinden cok daha ucuza alabilirsiniz kargo ucreti de yok(veya n11'den de alinabilir orda da fiyat uygun)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 17 Mayıs 2020; 11:34:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi olsun diye yaziyorum.1 yil icinde 2.defa aldiginiz bataryadan memnun kalmayip degistirmek isterseniz eger para iadesi yapiliyormus (deji batarya)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

    Arkadaslar malum fakirlikten dolayi ben hala bu telefonu kullaniyorum fakat artik (bataryada şişme yok) ama gozle gorulur bir sekilde performance kaybi var.deji alip memnun olan var mi?min. 2-3 saat sarj etmekten artik biktim.sarj 1.5 saatte doluyo ama cok erken bosaliyo.erken bosalmasin diye bi yarim saat veya 1 saat daha sarj etmem gerekiyo ama ben 1.5 saate sarj olsun sonra kullanabileyim istiyorum.(ayrica sarj bitmeye yakin telefonun sag ust kisminda bulunan gsm cekim gucu cubugunun orda bos kume isareti cikiyo ve arada da kendi kendine restart yapiyo)
    Telefonu 2014 yilinda almistim.
    Deji ile ilgili detayli bir analiz yapcam simdi:

    - Bataryayi fazladan sarj etmenize gerek yok.sarj dolar dolmaz,sarjdan cikarip kullanabilirsiniz.bu guzel :)
    - bos kume işareti cikmiyo artik ve restart hic yapmadi telefonum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

    Valla bende sorun olabilir ama telde sorun olacagini hic sanmiyorum
    Ahanda biraz once cikardim sarjdan,aşiri derecede ısınma ve yavasla oldu.ayni zamanda pil aniden bitti.bi yarim saat daha sarjda olsaydi bunlari yapmazdi.olay bataryada bence cikarip firlatcam valla
    Neyse alacaz mecbur
    @receep 32
    - malesef isinma problemim devam etmekte :(

    Simdi arkadaslar deji oyle abartildigi kadar mucizevi deil.4 kez sarj ettim ve oyle ahim şahim bir performance artişi da olmadi.orjinal bataryamin miladi dolmasaydi,bu dejiyi tokatlar gecerdinormalde geri iade yapmam gerekirdi 14 gun sure zarfinda fakat orjinal bataryami 5.5 sene kullandigim icin ve bitik oldugu icin yola deji ile devam etmekte mecburum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deji alali daha 1 hafta oldu batarya cok gec dolum yapip erken bosalmaya basladi.urunu geri iade edip ustune biraz daha para ekleyip powerbank alacam

    Deji alacaklara tavsiyem hic bulasmayin bile

    Not: telefonumda genel bi yavaslama oldu.sarjda takili iken nerdeyse hicbir sekilde calistirmadi,asiri derecede isinma oldu.su anda orjinal bataryam takili ve telefon kendine geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Mayıs 2020; 12:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size arızalı ürün gelmiş olabilir, firmadan yenisini isteğin zaten direkt veriyorlar
    Çevremde birkaç tane S5 için kullanan var gayet memnunlar
    He illede powerbank alacağım diyorsanız 29 mayısta a101'e Samsung'un orijinal powerbankli geliyordu isterseniz bakın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @receep 32 dostum ben bunlarlan ugrasamam bak oruc oruc beni bi daha yordular kargoya gittim.ekşi sozlukte cok fazla olumsuz yorum okudum ve buna ragmen satin aldim.ayrica kendi internet sitelerinden aldim ve yorum yaptim ve yayinlamadilar bile.powerbank mi alsam yoksa deji mi alayim derken deji aldim ve alacagima bin pisman oldum.alman mali bekledim made in p.r.c yaziyo bataryada

    Powerbank alacaksam xaiomi'den baskasini almam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Mayıs 2020; 12:52:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uretici firma (deji) urunlerini sattiktan sonra arkasinda duracagina,uretim asamasinda daha sık incelemeden gecirsinler.ben simdi calismiyorum ki calistigimi farz edelim.biz simdi dakka basi kargo firmasina git gel mi yapcaz ki vaktimiz olsa bile.basit bir mantik yurutelim samsung telefonunu alip 14 gun icinde bataryasini degistiren olmamistir hic.bu firmanin ben bataryasini telefonuma takacagima,yanimda powerbank ile dolasirim daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

    Uretici firma (deji) urunlerini sattiktan sonra arkasinda duracagina,uretim asamasinda daha sık incelemeden gecirsinler.ben simdi calismiyorum ki calistigimi farz edelim.biz simdi dakka basi kargo firmasina git gel mi yapcaz ki vaktimiz olsa bile.basit bir mantik yurutelim samsung telefonunu alip 14 gun icinde bataryasini degistiren olmamistir hic.bu firmanin ben bataryasini telefonuma takacagima,yanimda powerbank ile dolasirim daha iyi
    Merhaba hocam, Yukarıdaki yorumlarınızı dikkate alıp almadım iyiki, geridönüşleriniz için teşekkürler.

    Bir sorum var hocam. Bizim bu galaxy s5'i ben ikinci telefon olarak kullanmaktayım. İmei kaydı olmadığı için evde duruyor öyle.
    Telefonu bizim evde akıllı olmayan tv'ye android tv niyetine bağlamak istiyorum. Ek olarak server gibi, uzaktan depolama birimi niyetine kullanacağım.

    Kafamda projemi çizdim bile. Yazılım konusunda sıkıntı yok, her şeyi hallettim.
    Ama tv'ye bağlama konusunda sıkıntı var. Uyumlu mhl kablosu piyasada var; ama içlerinde ekstradan usb girişleri yok. Yani otg üzerinden flash diski bağlayıp 4gb'tan büyük bir bluray filmi atamam, Mouse ve klavye bağlantısı da yapamam.

    Şimdi dişi usb girişli bir mhl aparatına ihtiyacım var; ama internette bulamadım. Bilen ya da bulan var mıdır?

    Bu konuda biraz çalışma yapıp kullanamadığımız telefonlarımızı işe yarar hale getirmeye çalışıyorum. Önerilerinize açığım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

    Bugun baktim bataryanin ust bölgesi şişmiş
    Deji'yi mecbur alacaz gibi duruyo.telefonu da alan olmadi satamadik.batarya son gunlerini yaşiyo resmen
    Hocam, imei kaydı varsa ve ileride parça olarak satmak isterseniz anakartına talibim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gael

    bunu yapıp deneyen var mı, telefon hizlanmis gibi duruyor,



    annemin telefonu baya ağırlaştı telefonu boşaltsam bile hala yer yok hatası veriyor pilde çabuk tükeniyor ne yapsam diye düşüncelere girdim
    önce pil alıp sonra rom olaylarına mı girsem
    Hocam, hiç de hızlanmışa benzemiyor. Bastıktan saniyeler sonra telefon hakkında bölümüne girmesi, temple run'da kasması. Benim telde böyle bir sorun yok.
    Hem, s5 için yapılan neredeyse tüm custom romlarda parmak izi, kamera, nfc gibi kritik şeyler çalışmıyor.

    Benim s5, Devbase v5.9 deodexed Android 6.0.1 ve boeffla kernel yüklü. 2,8ghz'de çalışıyor. Kernelde birkaç ayarlama ile telefon kendine gelebildi. İlk hali gibi olamasa da bayağı kullanılabilir hale geldi.

    Tavsiyem= custom kernel ve tweak, cpu oc + modlu stock rom.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 23 Mayıs 2020; 1:46:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M i M

    Ekranı bozuk s5 yüzünden evde şu an 4 tane s5 var 🤣
    Nasıl oldu derseniz letgoda çıkma ekran ararken ekran fiyatına komple s5 ler denk geliyor ben de hemen kapıyorum. Ev ahalisi hep s5 kullanıcısı oldu bu sayede😎
    160 tl ye aldığım s5 32 gb sadece ahizede cızırtı var. Hatta yanında yedek bataryası ve şarj standı ile beraber aldım. Onun peşinden 180 tl ye yine aldım sıkıntısız.
    Milletteki yeni telefon merakı benim gibilere yarıyor heralde 😉
    hocam, imei kayıtlı anakart varsa talibim bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sallami

    İyi günler arkadaşlar,

    Yıllanmış S5 imi 128 gb evo plus kart ile kullanırken, sürekli aklımda olan 256 gb microsd desteği olup olmadığı sorusuna yanıt ararken, yanıtı ınternette bulamadığım gibi samsungun kendi sitesinde desteklemedigi şeklindeki ifadeleri de görüp bayağı bir hayal kırıklığı yaşamıştım.

    Bunun üzerine geniş bir araştırmaya giriştim. Yıllar sürdü diyebilirim.

    Sonuç olarak normalde sdxc okuyabilen her kart okuyucu sonradan üretilmiş olsa da 2 TB kadar kartları okuyabilmekte.

    Ancak ortada bir Çin malı sorunsalı var ki, ucuz Çin mali tabir edilen kart okuyucularda kullanılan işlemcinin adresleme kapasitesi fiyattan bir kaç cent kirabilmek için birkaç bit eksik oluyor ve duruma göre bazen 64 bazen de 128 GB üzerini adresleyemiyor. Bu yüzden de okuyamıyor.

    Acaba S5 teki dandik olduğunu hızından bildiğim kart okuyucu için durum ne diye düşünürken, dayanamadım ve 256 GB samsung evo plus kartı aldım. Hemen S5 e taktım. Dosya tarayıcı 238 gb boş yazinca bir oh çektim. İçini laptop ta doldurdum. 43 GB boş yer kaldı. Sonra cep telefonuna taktım. S5 Bastan şöyle bir yavaşladı. Isındı. Smart manager açtım baktım vpn çöktü uyarısı var. Sorun vpn yazılımı imiş. Kaldırayım dedim zaten güncelleme almış onu yükledim. Bir süre daha kasma devam etti. Duplucate file çek yaptım kart üzerinde. 1.34 GB 337 çift dosya buldu. Sildim onları. Sonra baktım. Telefon normale dönmüş. Kartı sorunsuz okuyup yazabilmekte.

    Hala kullanan ve kullanmaya devam etmeyi düşünen varsa, Samsung un dediğinin aksine FQ modelı samsung galaxy S5 256gb hafıza kartını destekliyor.

    Esen kalın.
    Telefonu server olarak kullanmak isteyen benim gibiler için süper bir bilgi hocam.

    256gb ucuz olsa iyiydi tabii.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    merhaba. cihazı çok kullanan kalmadı sanırım ama gene de bir sorum olacak. benim batarya pek iyi durumda değil. en fazla 2saat 30 dakika ekran görüntüsü veriyor. kasma falan yok telde memnunum ama devamlı şarj etmek geriyor. yeni batarya alsak çözülürmü acaba yada lineage 16 kursam daha iyi olur mu . deneyen varmı
    Telefonu android tv ve server olarak kullanmak istiyorum. (neredeyse her şey tamam)

    Bu s5'i pilsiz şarja takıp kullanma imkanımız var mı acaba?

    Nette orjinal şarj kablosunu soyup kırmızı(+) ve siyah(-) kabloları pillerin pinlerine lehimleyip kullananlar var.
    Böyle bir şey denemeyi düşünüyorum. Anakart yanarsa ekranı ve bataryayı burdan birilerine yollarım
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile dikkatlice yapılırsa dediğiniz şekilde kullanmanız mümkün. Ama şarj aleti kaliteli bir ürün olmalı. Akımda dalgalanma olursa anakartı pert edebilir yada telefon kapanıp açılabilir.
    Olduda işler ters gitti ekrana şimdiden talibim cihaza ekran bulmak zor artık :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Ekran var da takınca çalışmıyor. Tamircinin yalancısıyım. 2 tane sıfır ekran denedim. Olmuyor sebebini bilmiyorum dedi.

    Bu arada ekranını kırdım S5 in. S10e ye geçtim mecburen...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iade yaptım aras kargo aracılığı ile batarya konya'ya gider gitmez paran hesabına yatar dediler bakalım...
    bi satabilsem şu telefonu sorun kalmayacak.bi tane de powerbank alacam param bi hesaba yatsın bakalım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sallami

    Ekran var da takınca çalışmıyor. Tamircinin yalancısıyım. 2 tane sıfır ekran denedim. Olmuyor sebebini bilmiyorum dedi.

    Bu arada ekranını kırdım S5 in. S10e ye geçtim mecburen...
    Anakarta ne yaptınız hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Duruyor. hala tamirci arıyorum. İçindeki bilgileri almam lazım. Covid girdi araya...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda hala yaşayan birilerini görmek güzel :) S9 plus alıp s5 i kızıma vermiştim. Sağolsun yere düşürmüş ama nasıl düştüyse ekrançok patlak olmamasına rağmen hiç bir şey göstermiyor. Ana ekran içinden kırılmış sanırım. Telefon orjinal kenarlarında soyuk bile hiç yok. Şimdi telefonu nasıl değerlendirsem. Orjinal ekran 450 civarı istiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.