Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.281
Cevap
109
Favori
573.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lokontacı kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç defa söyleyeceğim bilmiyorum ama ben cm veya antivirüs kullanmıyorum ve buna rağmen kitkata 5 saat ekran süresi alıyorum bu beniöuyuz ediyor. Aldığımda ilk şarj da bataryayı bitirip tamamen doldurdum hep %15 te veya 20 de taktım arada 3 kere şarjı bitirdi daha sonra tanıdığımız tavsiyesi olarak %5 te taktım şarja ki kendisi bana batarya Ömrü açılmaz zorla biraz öyle tak Demişti cpu z de 2800 Mah olarak görünüyor ne zaman Google Uygulamalarını güncellemem şarjı sömürüyor samsung uygulamalarını güncelleyince Sıfır s5 gibi hızlandı ve Chloe kullanmaya başlayınca cihazın kendi tarayıcısındaki gibi fırın olmadı. Cihaz 8 aydır bende ve pek oyun oynamadım kuzenimin 5s i kullanımına kıyasla gayet temiz kullandım dosta gidecek kıvamda hatta. Ama telefonda hiç s5 diye bir ekran stickerı ile karşılaşmadım ? Refurbished OLDUĞUNU düşünmeye başladım .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam donuyor demedim zaten sadece art a geçişte oldu o kadar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuç nedir ? Memnun musunuz romdan ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya şişmesi yok sadece uygulama güncelleyince şarjı süresi azalıyor ve cihazın kendisini 5 saate programlanmış gibi davranması var. Ne yaptıysam olmadı batarya değiştirmeyi düşünüyorum ve ilk %50 de 3 saat 10 dakika veren alet ikinci paydada 2 saat bile vermeyebiliyor sanki kısıtlanıyoruz gibi .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 5 saat telefonla uğraşacak vaktiniz var demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle değil, ayrıca tatil zamanım da oldu o zamanlar Detaylı inceledim ve sonuç böyle ki 5 saat uğraşmamı gerektirecek birşey yok telefon hesaplıyor bende ona göre yorum yapıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expressimo

    Hocam sonuç nedir ? Memnun musunuz romdan ?

    Şuanlık problem yok, veri aktarımı vs yaparken sorun yaşamıyorum. Batarya performansını ölçmedim ama iyi gibi, teşekkürler.
  • İlk kullandığım stok roma döndüm, Kies ile verileri geri yükledim iyi güzel ama Kies uygulamaları, oyunları sadece apk olarak almış, ne değişiklik/ilerleme yaptıysam sıfırlanmış. Valla Google Hizmetleri bunca zaman boşa sömürmüş pili bilgileri yedekliyorum ayağına :) Bir sürü uğraş çıktı şimdi. PC'de Acronis tarzı program bu platforma gelmedikçe güncelleme yapmam artık...
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Sonuçları yollarsaniz benim için de bir aydınlanma olur. Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expressimo

    iyi fiyat fakat custom rom kurmanızı onerecegim xperia z2 alabilirsen z2 almanı tavsiye ederim batarya anlamında z2 olsun, Lenovo p1 olsun Çok çok iyiler ki S5 de hayatımda 6 saat veya küsürü diyelim 1 kere gördüm 5 buçuk saat anca verebiliyor ama 1 günü rahat rahat çıkarsınız bunun dışında j5 bile S5 ten daha iyi batarya ve arayüze sahip ki bu bir güzel koyuyor bana ( bu yüzden custom rom ) ve bir süre sonra kitkatta 6 7 8 saat ekran süresi verdiği iddia edilen cihaz 5 saati zor görüyor olacak ki sebebi 4.4.2 bug u (4.4.3 te düzelttiler ama S5 e o sürüm hiç çıkmadı),(8 aylık bataryadanda olabilir ) ki yakinda S6 pil konusunda tokatlayacak cihazimi. J7 iyidir diyorum ama z2 almanızı öneririm 32gb için fiyati iyi.
    Sorunu yok diyebilirim. sd kart kullanacaksınız tamamını doldurmayin telefonum reboot ekranında kaldı o yüzden.

    Teşekkürler cevaplar için. S5 Sipariş geçtim hb den.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • weirdo kullanıcısına yanıt
    Ne renk aldınız ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefona donuyor kitleniyor diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor sözüm meclisten dışarı
  • weirdo kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsın hocam hayirli olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili Forum Kullanıcıları,yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim quick start ı batarya sabitlenene kadar yaparak düzeltmiş bulunmaktayım cihaz ilk günkü gibi şu an ve garanti bitiminde custom rom atacağım sevgiler , saygılar. (Biliyorum çok çektirdim:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Art ta donuyor gerçekten ama onun dışında size katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumur

    bu telefona donuyor kitleniyor diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor sözüm meclisten dışarı

    Telefona olmadık programlar yüklüyorlar. google play haricinde siteelrden bir dünya oyun, program indirip kuruyorlar. Ben bu tip sorunları buna bağlıyorum.
    Bilinçsiz kullanım tüm sorunları beraberinde getiriyor. Aslında Iphone bu nedenle acemilere yönelik bir telefon. İşletim sistemi hemen hemen her şeyi engellediği için meraklı kullanıcılar bu tip oyun ve programları telefonlarına kuramıyor. Haliyele karşınıza takılmadan çalışan iphonelar çıkıyor. Tabi inat edip telefonu jailbreak yaptıranları ayrı tutuyorum.




  • Arkadaşlar Bu sıralar telefon arayışındayım.
    ilk önce G4 baktım; iyi hoş telefon ama kasa ve ekran biraz büyük aşırı ısınıyor arkadaşım kullanıyor bayağı donanımlı makine ama tüm ayarları kıs,ekranı karart bir çok uygulamayı kısıtla ama yine akşamı zor gör ekran kalitesinin olumsuz yönü ise şarj sömürüsü oluyor,ısınması ve dokunmatik vs sorunları insanı şüphelendiriyor.G4 'ün sökülüp takılabilir bir bataryaya sahip olması çok hoş aslında.Servise göndermeden kendin tak çıkar yap.
    şimdilik amiral gemisi ve byağı süre güncelleme alır gibi. buda bir artı telefon için...fiyatı:1200-1500 TL arası bulunuyor...

    sonra A5 baktım, donanım olarak S5 gerisinde bir makine ama kasa ve gözle görülür ekran ve dokunuş hissi muazzam makine. ama batarya sökülemiyor.. bu eksi bence
    fiyatıda S5 'den fazla 1400-1600 TL gibi.fazla gibi.

    sonra Z5 compact; Kasa kalitesi hoşuma gitmedi. boyutu 4,6'' küçük tek el ile rahat kullanılabilir. su geçirmez toz geçirmez ve de saf android yazılıma yakınlığı ile kasılma takılma kullanıcılarına göre daha az. tecrübe edenler bu şekilde bilgi veriyorlar...
    ama SAR değeri samsung'un 2-3 katı gibi fazla kafa bölgesi için 1,074w/10kg veri var kaynaklarda... gerçi nerden sar almıyoruz ki.???
    ama ekran kalitesi ve dış malzeme kalitesi hoş değil ama donanım bilgisi kağıt üzerinde çok çok iyi bir makine.
    bataryası sökülememesi negatif. ama Rahat 2 günü çıkarabildiği iddaa ediliyor Sony tarafından..fiyatı: 1500-1700 TL arasında fazla gibi...


    son olarak S5 bakıyorum. Sar oranı piyasa ortalamasında; bataryası sökülebiliyor 2600 mah ama HEPSİburada gibi sitelerde Orginal 3500 mah lık bataryalar var buda iyi bişey. demekki 2 gün civarı şarj görür..
    ama güncelleme alır mı? yüzü eskidi mi. 4.5 g yi destekliyor mu ??? 1200 TL gibi civarlara sıfırı alınabiliyor teknolojim ağazalarında...
    negatif yönleri var mı bilemedim bir de siz kullanıcılara sorayım dedim.

    bu konular eşliğinde mantıklı olan nedir arkadaşlar. S5 -- G4 -- Z5 compact --- A5 gibi telefonları kıyaslar mısınız? Şarj süreside kısmen önemlidir şahsım için. sağolun.




  • attci kullanıcısına yanıt
    G4 ü eleyin derim. A5 2016 ise daha mantıklı olur fakat S5 zamanında çıkan A5 ise S5 elbette daha iyi. Tamam 2 A5 inde stabilitesi mükemmel ama sizin yerinizde olsam note 4 bakarım ki S6 dan uzak durun derim. S5 güncelleme alır ama sizi tatmin edecek mi bilmiyorum çünkü m güncellemesi hakkında çok dedikodu dönüyor.(Çok hızlı ve şarj mükemmel diyen de var; zittini iddia eden de var. (Beta sürüm için yapılan yorumlar) ) Eğer kitkatta kullanırım derseniz S5 güzeldir. Z2 de önerebilirim size veya z3c (batarya ve performans oranı harika,Z2 de iyi). 3500 Mah orijinal olayını bende merak ediyorum ama güvenmiyorum neden samsung böyle bir şey yapsın ki diyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attci kullanıcısına yanıt
    1200 tl fiyata S5 bal kaymak bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.