Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Uygulamarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Galaxy S4 i9505 aldım ve işime yarayabilecek uygulamaları araştırıyorum. Genellıkle ücretsiz uygulamalar tercihimdir. Bilinen uygulamaların dışında telefona farklılık, kişiye özel bir şeyler katabilecek uygulamar arıyorum. Şu an bendeki uygulamar facebook,twitter,clean master gibi uygulamalar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Clean master bi ise yaramiyor sil aynisini ayarlar bolumu uygulama yoneticisindende yapiyorsun, Cok garip gurup programlar yuksuyorsan avg antivurua yukle Bu arada hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avg antivirüs ve clean master kesinlikle olması gerek derim
  • emre teşekkür ederim. Avg antivirus yüklü. Şuanlık clean master işime yarıyor fakat uygulama yöneticisinden nasıl yapılacağını anlatırsan sevinirim :)

messi ikiside yüklü :) Önerin için teşekkür edrim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpin0*

emre teşekkür ederim. Avg antivirus yüklü. Şuanlık clean master işime yarıyor fakat uygulama yöneticisinden nasıl yapılacağını anlatırsan sevinirim :)

messi ikiside yüklü :) Önerin için teşekkür edrim :)

Ana menuye uzun sure basili tutunca sol asagidaki daireye bas Rame gel hafizayi silde calisan uygulamalari durdurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clean master ve antivirüs programları hem gereksiz hem de sistemi boş yere yoran programlar. ikisini de sil gitsin sonra telefonum yavaşladı, kasıyo, ısınıyo diye konu açarsın demedi deme zaten androide virüs bulaşmıyo. sen ek olarak marketteki ne idüğü belirsiz olan 3-5 indirme sayısı olan uygulamaları indirmezsin olur biter.
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler. Clean master ı sildim ve yukarda arkadaşın dediği gibi yapıyorum temizlemeyi fakat antivirus yararlı gibi şuanlık :D
  • Ofis uygulamaları var, Shazam güzel program. Pusula programları var. Adobe uygulamaları var. Bir sürü yani. Google Play dan bakabilirsiniz. Ücretsiz uygulamalara ve popüler olanlar da var.
  • o zaman dur bi kaç uygulama da ben söyleyeyim

google sky map: telefonu gökyüzüne tutuyon görünen yıldızların, gezegenlerin adını söylüyo.

airdroid: bilgisayar ile kabloya ihtiyaç duymadan bağlantı sağlıyor. ama aynı internet ağına bağlı bilgisayar olmalı. arayüzü ile bilgisayardan telefonu kontrol ediyosun veya bilgisayardan dosya transferi yapıyosun. kablo ile uğraşmak istemem dersen en ideali airdroid

cam scanner: bi belgenin falan fotosunu çekiyon onu pdf ye falan dönüştürüyo. bi nevi tarayıcı gibi. çok yararlı.

barkod scanner: adı üstünde barkod tarayıcı

eczane: konumuna en yakın eczaneleri gösteriyo harita üstünde

en yakın atm: konumuna en yakın atm'leri, banka şubelerini gösteriyo harita üzerinde
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim atm ve eczane işi güzel gerçekten :)
  • Dock4Droid programı da güzel. Menu tuşuna ihtiyaç duymadan uygulamalar arası geçiş sağlıyor. Launcher 8 de gayet güzel. Eğer launcher değiştirmek istersen.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.