Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 eylül ayında bir s4 cihazı aldım. bugüne kadar hiç sorunum yoktu fakat bugün yolda her zamanki gibi kulaklıklar kulağımda müzik dinlerken telefon da müzeikte takılmalar meydana gelmeye başkadı. baya bir kurcaladım ettim yol boyunca çözemedim. evde başka kulaklıkları denedim olmadı. en son bir de kulaksız deneyeyim dedim. şimdi telefon elimde açık durduğu zaman sorun yok. fakat ne zaman ekran kararıp telefon beklemeye geçiyor o zaman takılmalar meydana geliyor müzikte. sanki çekmeyen bir radyo kanalını açmış gibi sesler geliyor sonra müzik kaldığı yerden devam ediyor. aynı şey telefon kılıf kapağını kapattıktan sonra da oluyor. yani telefon kendini beklemeye aldığında, ekran karardığı zaman müzik takılıyor kapağı kaldırana ya da ekrana dokunana kadar düzelmiyor.
    dinlediğim tüm müzikler pc den telefona attığım ve 2-3 aydır sürekli dinlediğim şarkılar. bu yüzden şarkılarda bir sorun bulunmamakta. ilk defa bugün yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.