Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 detaylı ön inceleme 'Bütün detaylar bu videomuzda' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
14
Favori
23.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acaba Galaxy S4 ülkemize Octa ile mi S600 ile mi gelecek?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Özellikler: Vasatın altındaTasarım: Vasatın altındaFiyatı: Vasatın altınaEkranı: Vasatın altındaKamerası: Vasatİşletim sistemi: Android yani vasatında altındaÖn kamerası: vasatBu telefonun nesi iyi?


    26 senelik baliciyim böyle kafa görmedim, ne alıyon sen la

  • Yahu S4 haberlerinin tümünü altındaki yorumları da okuyarak takip ettim yorumların %80'i olumsuz yönde bunların da %90'ı yapıcı değil zaten. Peki bu telefonları kimler alıyor arkadaş. Ben genel olarak telefonu beğendim elbet tasarım zevk meselesi kişiden kişiye değişir de adamalar illegal yollarla testler yapmış karşılaştırmada açık ara 1 numara diyor hala telefona laf ediliyor anlamış değilim.

  • İncelemenize sağlık, devam videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz Erdi Bey. Bu arada tamamen tipten kaybetti benim tarafımda. Özellikle fotoğraf çekim kalitesi ve karşılaştırmalara bağlı One almayı düşünüyorum halen...

  • arkadaşlar amerikaya 1.9 ghz işlemci olan bize 1.6 ghz olan geliyor. Biraz yardımcı olablir mi birisi anlamamda? Hakszlık yok mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred James Pacino -- 16 Mart 2013; 1:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ashuwa

    Acaba Galaxy S4 ülkemize Octa ile mi S600 ile mi gelecek?


    octa ile gelecek s600 lte var sadece lte olan yerlerde s600 olacak.
    bizde nerdee lte

    3,5g ye devam

  • misafirler Sayın Mesut Çevik'in yazısından hiç ders almamışlar belli oluyor.Öncelikle Sayın Erdi Özüağ'a teşekkürler.Gerçekten samimi ve güzel bir inceleme olmuş:Ön incelemeden daha fazlası var.Tasarım biraz daha iyi olabilirdi.Hız konusunda herhangi bir eleştirim yok.Malzeme kalitesi artmış oda güzel.Demem o ki alacaklara hayırlı olsun.
  • Şuanda bütün testlerde S4 1 numara,kimse şu telefonu eline almadan hayali yorumlar,fanboyluk yapmasın,detaylı testler yapılsın ondan sonra bir şekilde artılar ve eksiler tartışılır,bu telefon zerre satmaz,Samsung bitti gibi ifadelerde bulunanlar,S4 bugün itibariyle alınan ön sipariş sayısı geçen seneki S3 ön sipariş sayısının 3 günde yakaladığı sayının yaklaşık olarak %40 fazlasını bir günde yakalamış,hayalperest değil gercekci olun.

  • İnceleme için teşekkürler beklenen telefonu pc'ye geçince izleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanim iyi fakat insan almaya korkuyor valla 2 ay sonra baska bir model daha cikarir bu samsung civitti iyice.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış kaplaması benim hoşuma gitti, testlerde de performansı şuan muadillerine göre önde görünüyor. htc one ile çekişirler ancak htc ülkemizde pek tutulan bir marka olmadıgından yine samsung s3 deki gibi bayağı bi satış yakalar. zaten önsipariş miktarları ile belli olur durumun ne olacağı.
  • bilmiyorum -lermisiniz ama sonuç şu geçen ve önceki sene gibi içi en iyi telefon benchlerde, kimse xperia z kadar suya toza dayanıklı demiyor kimse demeyecem çoğu ben dahil htc one kadar da estetik olduğunu idda etmiyor ama hakkını yememek lazım performans ve göz takibi gibi özellikler konusunda 1.

  • Ekran kalitesi, renkler ve parlaklık seviyesi olarak Htc one ile kıyaslandıgında nasıl bir sonuç ortaya çıkıyor incelemede bu konudan bahsetmediniz. Ve Htc one ile performans olarak çok büyük fark varmı ? Samsungun Exynos işlemcisine ait grafik birimi FHD çözünürlükte adreno 320 hız aşırtılmış versiyona göre nasıl bir performansa sahip ?

  • beğenmedim
  • o değilde s3 te ilk cıktığında yerden yere vurdunuz bu ne biçim tasarım bu ne böyle yazalımsal özellikten baska bırsey yok. yok şöyle yok böyle. peki ne oldu? bunları diyenlerin yuzde 70 ı tükürdüğünü afiyetle yalayıp s3 u aldı. şimdi yine aynı muhabbet. 4s ile 5 i yanyana koyduğunuzda siz şimdi birbiribne hiç benzerlikde göremiyorsunuzdur .)

  • S3 kadar satmaz

    S2 yi satıp S3 alanlar çok oldu fakat S3 satıp S4 alacaklar S2 satanlara göre oldukca düşük olucak bence.

    S2 ile S3 arasında tasarım olarak fark vardı yazılım olarak zaten bayaa ilerletmişti

    S3 kullanan normal bir insan satıp da S4 Alıyım demez parayı (bence)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onizuka_sensei

    Çok eleştirildi bu telefon. Son zamanlarda özellikle android telefonlar insaları maymun iştahlı yaptı. Sürekli çıkan ara seriler gelmeyen güncellemeler insanları en son çıkan modelleri almaya itti hep. Apple da sevdiğim hep şu olmuştur tamam iphone lar pahalı ama aldığınız zaman en az iki sene kullanıyosunuz. Çünki yazılım güncellemesi geliyor ve elinizdeki iphone dan sonra çıkan iphonu almaya ihtiyacınız olmuyo. Örnek olarak 4s kullanıyorsanız 5 almanıza gerek yok. Ama iphone 4 kullanıyorsanız telefonunuzu 5 ile değiştirebilirsiniz. Bakın arkadaşlar eleştiriyorsunuz ama bide bu yönden bakın. Şimdi samsung da aynı şeyi yaptı. Tasarım olsun arayüz olsun s3 e çok yakın. Bir s3 sahibi olarak söylüyorum şahsen s4 almaya gerek yok ama s2 kullanıyorsanız alabilirsiniz. Böylelikle insanlar gerektiğinde telefonlarını değiştirmiş ve maymun iştahlı olmamış olcaklar. Umarım diğer firmalarda bu şekilde hareket eder. Htc nin telefonunu eleştirmiyorum ama çizgisinin çok dışına çıktı son telefonu ile. Yazılım konusunda da kullanıcıları zor durumda bıraktı çoğu zaman. Kullanıcıları hep en son çıkan modelini satın almaya sürükledi. Bence çok hatalı bi taktik.


    açıkcası s2 ile devam ederim.yazılımsal yenilikler güzel ama çok önemli bir ihtiyaç mı bence değil. ihtiyacı olan da tabi ki alır.





  • sunspider,geekbenchte galaxy s4 öndeyken htc one da antutu,vellamoda daha iyi skorlar elde etmiş bu benchmark skorları biraz değişken
  • S4 gerçekten çok hoşuma gitti.Bir note 2 kullanıcısı olarak kıskandım doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu donanımı xperia z'nin tasarımına ilk sokan köşe olacakta akıl edemiyorlar mı yoksa işlerine mi gelmiyor anlamış değilim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.