Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 detaylı ön inceleme 'Bütün detaylar bu videomuzda' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
14
Favori
23.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kısa süre içerisinde çıkan bir telefon.S3 den çok farklı olması beklenemezdi zaten.S3 e devam
  • harika bir cihaz olmuş.. önce xperia z sonra htc one şimdi ise yeni favorim s4...

    Erdi emeğine sağlık sayende bizde incelemiş kadr olduk.. başarılar..

  • Daha ince olsaymış daha güzel olurmuş ama tasarım iyinin üzerinde hoşuma gitti. Ama S3 göze daha güzel geliyor gibi fakat tasarım hakkında net bi yorum yapmak için öncelikle telefonu elimize almak gerekiyor. Performans, özellik olarak S3'ten üstün olduğu belli. Kamerası çok iyi olmuş. Yeni nesil akıllı telefonlara ve concept arabalara bakılırsa uzay çağına giriyoruz denebilir. Benim telefonumu değiştirmem için en az 1,5 sene gibi bi zaman geçmesi gerekiyor. O zamanda ya S5 yada iPhone 6 olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SF01

    bence su geçirmezlik çok önemli bi özellik kim suyun altında video veya resim çekilmek istemez

    Sony Xperia Z senin gibi deyişiklere göre tasarlandı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mike Tyson

    Daha once sirf performans icin telefon aldim pisman oldum.Artik tasarima gore alacagim.S4`un tasarimini begenmedim.Bir sonraki telefonum Sony Xperia Z olacak gibi duruyor.


    aynen özellikler bir süre sonra geri planda kalıyor, önce tasarım.


    Bir telefonu özellikleri için alıyorsanız kendiniz için alıyorsunuzdur.Ama bir telefonu tasarımı için alıyorsanız başkaları için alıyorsunuzdur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: buferhn

    Tasarımını begendim zaten s3 tasarıminıda begeniyordum , ben iphone 4s kullanıcısıyım ve telefondan tek korkum stabil çalısıp calısmaması ve google marketin ne kadar kaliteli olduğu bunların hariçinde gözüm kapalı alabilirim . Tasarımı filan çok hosuma gitti sizce telefon takılmalar olurmu ? Ve marketin durumu nasıl ?


    Bende S2 kullanıcısıyım.Hiç ios deneyimim yok.Menü geçişlerinde hiç kasma olmuyor.Rehbere girerken falan bazen takılmalar olabiliyor.Lakin benim telefonda hala güncelleme almış değil ve çok uygulama mevcut.Telefon ve hafıza kartı dolu.
    Market ne kadar kaliteli dersen ios deneyimim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.İos tan geçince bir yavaşlık hissedebilirsin.Lakin Full HD 5 inç ekranı ile görsellik üst düzey olacaktır.




  • acaba exynos octa nasıl performans verecek türkiyeye galibe exynos octa lte li versiyona snapdragon 600 lü gelecek exynos octa yı merak ediyorum

  • para para para içün
  • ''aramızda kalsın''
    halen gülüyorum

  • Abd'den gelirken bize de bikaç tane getirsen be abi

  • olmamış
  • buradaki ve youtube taki tum videolari izledim. s3 8.6 mm s4 7.9 mm kalinliginda. s3 un oval tasarimindan sanirim arada fark goremiyorum. hatt s4 daha kalin gibi gorunuyor sanki. cihazi gormeden karar vermek zor olacak. bir de hic olmazsa yan cercevesini aluminyum veya metal tasarlasalarmis.

  • Sırf özellik olsun, rakiplerden geri kalmasın diye koyuluyor Full HD ekranlar, yerine 720p bir ekran da koyulsa görüntü olarak aynı performansı verir ve işlemci daha rahat çalışır, daha hızlı oynayış sunar eğer donanımın hakkını verecek oyunlar gelirse.
    Telefon güzel duruyor, bana kalırsa S3'ün satışına yaklaşık bir satış yakalar hatta fiyat olarak yazın sonuna doğru 1500-1400 lira civarına düşerse ülkemizde ve dünyada satış rekoru kırar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Conquérant'

    herkes tasarımı kötü diye yakınmış. öncelikle tasarıma kötü diyenlere sesleniyorum amacınız nedir. "biz bu telefona 2000 lira verdik s3 ten farkı olsun, millet bakınca bizi zengin havalı sansın" falan mı diyorsunuz. galaxy s3 50 milyon civarında sattı ve aynı çizgiyi devam ettirmeleri gayet doğal. applen ın iphone tasarımında ısrarcı olması gibi.

    ama şunu da unutmayın ki s4 ü aldığınızda sürekli ona bakmaktan tasarımı sizin için sıradanlaşacak ve geriye içerisindeki özellikler kalacak.

    almayı düşünen arkadaşlara da tavsiyem şudur ki eğer s3 ünüz varsa memnunsanız boşuna para harcamayın. ben s2 mden memnun olduğum için yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum.

    yorumumu okuma zahmetine giren arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. hayırlı geceler....


    samsung galaxy s2, iphone 3, xperia arc bana göre tasarımları muhteşemdi bu telefonların keşke o cizgide yürüseydi 3 firmada




  • İnceleme hakkaten güzel olmuş.
    Cihaz beğendim.
  • inceleme güzel olmuş ellerine sağlık.
    tasarım fena değil bence içi zaten dop dolu bir alet.
    gene milyonlar satcaktır.
    ben ip5 kullanıyorum almayı düşünmüyorum :)
  • Dual Camera modu LG Optimus G Pro'nun özelliği, Samsung'un icadı değil.

  • Misafir olarak mesaj atanlar çoğalmaya başladı. Hesabınla mesaj at ;)

  • tasarımı hoşuma gitti telefonun albenisi var
  • S3 kullanicisiyim, sadece IR ozelligi icin bile s4 e gecebilirim. Evdeki tum kumandalardan kurtulmak icin 250 $ lik kumanda alacaktim. Bu tanitim iyi oldu. Telefonlari yaknda catal bicak olarak da kullanacagiz anlasilan
  • Neden amrikaya güçlü olan işlemcili S4 dağıtılıyorda avrupa ve bize kötü işlemcili geliyor biri açıklayabilr mi
  • Erdi bey'in anlatımı başarılı buluyorum. Gerekli bilgileri fazla yorum katmadan sade bicimde anlatımı hoşuma gidiyor.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.