Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (3040. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.250
Cevap
355
Favori
3.291.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30383039304030413042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ted1Getir

    Selam arkadaşlar Biri bana Galaxy S4 için knox sayacı artmadan root önerebilir mi ? ben bi program buldum çalıştırmak için root lazım ama sayacın artmasından korkuyorum biri bana açıklayabilir mi

    4.2.2 sürümü kullanıyorsanız onda knox sayacı yok. Ancak i9500 modeli ile 4.3 yada 4.4.2 kullanıyorsanız root yaptığınızda maalesef sayaç artar ve geri dönüşü olmaz.
  • frekans06 kullanıcısına yanıt
    anladım root edemiyorum cihazı sorun nedir download moduna alyorum usb ile cihazı bağlıyorum internetten indirdim odini fakat start deyince succed0 failed 0 yazıyo sorun nedir usb hata ayıklamada açık
  • 1080p kullanıcısına yanıt
    O secure boot status dediğiniz bootloader kilidi telefon çıktığından beridir var olan bir durum. 4.4.4 ile gelen bir şey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ted1Getir

    anladım root edemiyorum cihazı sorun nedir download moduna alyorum usb ile cihazı bağlıyorum internetten indirdim odini fakat start deyince succed0 failed 0 yazıyo sorun nedir usb hata ayıklamada açık

    Bilemiyorum sorunun ne olduğunu ama tavsiye olarak odin 3.07 versiyonunu kullanmanızı tavsiye ederim. Root dosyasının da geçerli android sürümüne ait olduğunu kontrol edin diyebilirim.
  • root yaparken usb yi mi tanımıyor bu hata nedir ?
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)
  • zaten odin3.07 yi kullanarak yapmaya çalıştım resimdeki hatayı verdi
  • Bugün sabahtan beri ekran sürem


    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung usb driver yükleyin bilgisayariniza oyle deneyin isterseniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JellyBrain kullanıcısına yanıt
    Olmasından bahsetmiyorum resim resimde gördüğünüz gibi secure boot bilgisi
    ayarlar>Cihaz hakında da görünür hale geldi.

    Artık neresinden anladıysan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 12 Eylül 2014; 6:17:52 >
  • HTC ve özellikle Sony de cihaz ölçüleri samsung ve bazı rakiplerine göre çerçeve çok büyük ve köşeli hatlara sahip.
    Neredeyse Note serisine yaklaşacak bir yapısı var ben beğenmedim.
    Yalnız bu sefer ekran görüntü kalitesi öncekilerden daha iyi ama Sony Samsungu aratmadı 1 yıl olmadan Z3'ü duyurdu.
  • 1080p kullanıcısına yanıt
    Zaten onu dedim. Arkadaşımın t-mobiledan alınma s4'ü var, 4.2.2 de o yazı orda var. Sadece operatör telefonlarına özgün bir şey.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar s4 cihazima custom rom yukledim. ( ozcan rom4.2 ) gayet stabil ve akici s4 nerdeyse s5 ozellikleriyle kullaniyorum yillardir samsung kullaniyorum bir kez bile Cok sukur tamire gitmedi bu arada kinox da artmiyor haberiniz olsun bi arastirin tafsiye ederim ultra guc tasarrufu dahi var.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denız_23 kullanıcısına yanıt
    Knox sayaci artmadi oyle mi oyleyse tarihe geçtin ya da geçmiş olsun...

    ---------------

    T.mobile a gelen guncelleme de ki iyilestirmeler;



    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sayacin artip artmamasina neden bu kadar takmis durumdasiniz inanin anlam veremiyorum. Cihazi aldiktan 1.5 hafta sonra rootlamistim. 4.2.2 var hala sayac yok bende ama 4.3 yuklu gelseydi yine yapardim. Neden yapardim.. bugune kadar hanginkz cihazi aldiktan 1 ay sonra garantinin yolunu tuttu veya cihazi aldigindan bu yana garantilik bi isi oldu?

    Bana gore garanti nedir biliyomusunuz.. cihazi alirsiniz sifir kutusundan ciktigi an bi problemi vardir fabrikasyon surecinde olusmus ki bunlar cok cok dusukte olsa olasi bir durum. Sensor arizasi vs vs... benim ipod touch 5 im de ekranin siyah cerceve kisminda aydinlatmanin olmadigi ama ekrana dahil olan kisimda beyaz nokta var kucucuk arastirdim baktim boyle bi sikayeti olan gormedim. Garantiye gittim incelediler kullanici hatasi degil dediler ipodub tamiri olmadigjindan daha dogrusu beceremediklerinden yenisi gelmisti. Garanti olayi budur zaten 2 hafta kullanjrsin cibazi fabrikasyon sureci kaynakli bi hatasi yoksa cakarsin rootu zaten 1 ay gecmis bi cihaza degisim vermiyorlar. E bundan sonraki surecte basiniza gelebilecek tum sorunlar ya kullanici hatasi kaynaklidir ki bu zaten garanti kapsaminda degildir ya da yazilimsal bir problemdir wipe yapar gecersin olmadi sifirdan bi rom cakarsin mis gibi kullanirsin.

    Nedir bu sayacta sayac gercekten artik gordukce diyorum ki arkadaslar bu garantiyi ne saniyor yada bu garantiden ne bekliyor cihazin 2 yil garantisi var eyvallah keske bi isiniz dussede garantinin yolunu bi tutsaniz her turlu kusura bi kullanici hatasi buluyorlar mi bulmuyorlar mi bir gorseniz ondan sonrada su sayac muhabbetinden vazgecseniz.

    Burda sayac sayac diye yazilmasi vs konularin donmesinden rahatsiz degilim yanlis anlasilmasin ozellikle belirtiyorum. Benim amacim su garantinin bu kadar onemli olmadiginin farkina varmaniz sadece. Cihazi kutudan cikar 1 bilemedin 2 hafta kullan aramalari iyi yapiyor mu parazit haporlor batarya vs vs bi kontrol et cihazda sikinti yoksa bundan sonrada cikmaz ciksa bile bu senin hatandir ve garanti kapsamina girmez. Kaldi ki batarya degisimi icin sayac artsa bile degistiren cok kisi oldu cevremde. Bunuda riske atmak istemeyen titiz kullanicilar vardir illaki o zaman abicim bataryan bd serisiyse sisene kadar root yapma sen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yahu bu rus romlarında sıkıntı var herhalde. COOLWAWE arkadaşımızın başına gelen bir olay benzer bi şekilde benimde başıma geldi telefon kendi kendine kapandı açılmadı bataryayı takıp çıkartınca da olmadı en sonunda şarja taktım açıldı. Bu rus romlarında sıkıntı var bence, hayvan gibi bloatware koyuyorlar hemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın ama küçük ihtimaller de var.Bu küçük ihtimaller daha önce bana denk geldi S3 mini almıştım, üretim hatalıymış.1 yıl sonra belli etti arızayı.Anakart yandı.Elektrik devresinde bi hata varmış.1 yıl kullandım cihazı hiç farketmemiştim bile Garantide anakart değişti.Telefon rootluydu ama anakart yanınca anlayamadılar galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denız_23

    arkadaslar s4 cihazima custom rom yukledim. ( ozcan rom4.2 ) gayet stabil ve akici s4 nerdeyse s5 ozellikleriyle kullaniyorum yillardir samsung kullaniyorum bir kez bile Cok sukur tamire gitmedi bu arada kinox da artmiyor haberiniz olsun bi arastirin tafsiye ederim ultra guc tasarrufu dahi var.)

    Stock 4.2.2 üzerine yüklediyseniz artmaz zaten. 4.4.2 veya 4.3 üzerine attıysanız da artmaması çok garip okunmuş uflenmis telefon heralde :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen neo hybrid kılıfım bugün elime ulaştı metal slate olan rengi tercih ettim gerçekten çok güzel bir kılıf insana güven veriyor kılıf sevmem pek kullanmam genelde ama bunu sevdim gayet şık ve orjinal duruyor :) şu 4.4.4 bizede çıksa uzunca bir süre daha kullanmayı düşünüyorum telefonumu
  • Hangi android kurulu bilmiyorum ama 442 kurulu ise direk root etme işlemleri çalışmıyor malesef.
    Bende geçen gün uğraştım uğraştım olmadı. Sonra aşağıdaki siteden yönergeleri izledim ve oldu.
    http://yesilcin.com/index.php/topic,23571.0.html

    NOT: SAYACIN ARTMADAN ROOT YAPAMAZSIN diye biliyorum.

    Büyük harfle dikkat çekmesi için yazdım bağırmak ve hakaret için değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarm -- 12 Eylül 2014; 11:35:35 >
  • Bende G. Wonder varken ( Teknosa ürünü ) 16. ayda şarj bölümü bozuldu ve servise verdim.
    Anakart değişti diye geldi

    SOnra garanti bitmesine 2 ay varken
    Muhtemelen attığım romdan dolayı da olabilir telefon hiç açılmadı ne yaptıysam
    Pili de şişmişti. Cihaz root etmiştim.
    Yine yolladım
    Yine anakart ve pil değişti geldi.
    Tabii knox yok GW de..

    Şunu diyecem, ünlü mağazalardan alınan cihazlar servislik durumlarda biraz daha müşteri lehine davranıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 30383039304030413042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.